16 / 05 / 2024

dereağzı tesisleri taşınacak mı

dereağzı tesisleri taşınacak mı

Fenerbahçe , alt­ya­pı ta­kım­la­rı ve ama­tör branş­la­rın hiz­metinde bulunan De­re­ağ­zı Te­sis­le­ri'ni ta­şı­yor. Ye­ni komp­lek­sin Sa­zak­çeş­me'ye ya­pıl­ma­sı plan­la­nı­yor. Ül­ker Are­na'nın ar­ka­sı­nda otel inşası için de düğ­meye bastı

Maaşı duyan her şeyi bırakıyor, başvuru yapmaya gidiyor! 40 bin TL maaşla KPSS şartsız personel alınacak!

Maaşı duyan hemen her şeyi bırakıyor, bu iş ilanı için başvuru yapmaya gidiyor. Tam 40 bin TL maaşla KPSS şartsız personel alınacak. Hemen detaylara bakın...

Huzurevlerine KPSS şartsız personel alınacak! Aman kaçırmayın!

İŞKUR aracılığıyla huzurevlerine KPSS şartsız personel ve işçi alımları yapılacağı belirtildi. Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre, söz konusu alımlar için başvurular internet üzerinden alınacak.

Dünyanın gözü Sivas'ta! Dünyadan bilim insanları o tarlaya akın etti. Her an müjde gelebilir

Evet yanlış duymadınız, dünyanın gözü Sivas'ta. Bilim insanları bir tarlaya akın etti ve o tarlada çalışma başlattılar. Her an o tarladan müjde gelebilir.

İş arayanlar aman dikkat! En az 10 bin TL maaşla hem sınavsız hem mülakatsız personel alınacak! Kaçırmayın!

İş arayanlar aman dikkat... En az 10 bin TL maaşla hem sınavsız hem mülakatsız personel alınacak... Kaçırmayın... İşte konu ile ilgili tek tek açıklanan o detaylar...

İstanbul'daki 1.5 milyon konut nereye taşınacak? Bakan Kurum tek tek açıkladı! 

İstanbul'da taşınacak olan 1.5 milyon konuta ilişkin önemli açıklamalar yapan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, 500 binini Anadolu yakasında, 500 binini Avrupa yakasında, 500 binini de olduğu yerde yapacaklarını söyledi.

İstanbulluların merak ettiği soru yanıtlandı! Büyük taşınma planı belli oldu! 1.5 milyon konut nereye yapılacak?

“İstanbul’da dönüşmesi gereken 1,5 milyon bağımsız bölüm var” diye konuşan Bakan Murat Kurum İstanbulluları merakta bıraktı. İstanbul 1,5 milyon konut nereye taşınacak? İşte detaylar!

İstanbul Finans Merkezi, kiralık ve satılık konut fiyatlarını resmen uçurdu! İFM'ye taşınacak personeller ev bulamıyor!

İstanbul Finans Merkezi sebebiyle bölgedeki kiralık ve satılık konut fiyatları resmen uçtu. Bu artışlardan İFM için Ankara’dan İstanbul’a taşınacak personel de etkilendi...

Sel bölgesindeki riskli yapılar taşınacak!

Bartın, Sinop ve Kastamonu’da yaşanan sel felaketinden sonra riskli yapı ve yerlere ilişkin düğmeye basıldı. Sel bölgesindeki riskli yapılar taşınacak.

Kızılelma Taşımacılık İnşaat Taahhüt Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kızılelma Taşımacılık İnşaat Taahhüt Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Halil İbrahim Şahin tarafından kuruldu.

Boğaziçi Üniversitesi taşınacak mı?

GP Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ, Boğaziçi Üniversitesi ile ilişkin karara “Hikâyenin sonunda Boğaziçi taşınacak mı, asıl amaç nedir?” sorusunu sordu. 

OSB'ler şehir dışına taşınacak! 

Organize Sanayi Bölgeleri Kanununda Değişiklik Yapılması Hakkında Kanun Teklifi TBMM'ye sunuldu. Kanun teklifinin kabul edilmesi durumunda organize sanayi bölgeleri şehir dışına taşınacak.

Şehir Dışına Taşınacak Askeri Kışlaların Arazilerinin Yeşil Alan İlan Edilmesine Dair Kanun Teklifi!

Kapatılan Askeri Harp Akademileri, Askeri Liseler ve Astsubay Hazırlama Okullarının Taşınmazları ve Arazileri ile Kapatılacak veya Şehir Dışına Taşınacak Olan Askeri Kışlaların Arazilerinin Yeşil Alan İlan Edilmesine Dair Kanun Teklifi TBMM'ye sunuldu.

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Dereağzı Şubesi açıldı!

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Dereağzı Şubesi bugün Kadıköy'de 5 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Sılanur Binici tarafından açıldı.

dereağzı tesisleri taşınacak mı Haberi

dereağzı tesisleri taşınacak mı


Sarı-Lacivertli kulüp, altyapı takımları ve amatör branşların hizmetinde bulunan Dereağzı Tesisleri'ni taşıyor. Yeni kompleksin Sazakçeşme'ye yapılması planlanıyor. Ül­ker Are­na'nın ar­ka­sı­nda otel inşası için de düğ­me­ye ba­sıldı. 


Fenerbahçe yönetimi, uzun süredir planladığı Dereağzı Tesisleri'ni taşıma projesini hayata geçiriyor. Sarı-Lacivertliller futbol A takımının Şamandıraya nakledilmesinden sonra altyapı takımları ile amatör branşlara hizmet veren tesisleri, Şile yolu üzerindeki Sazakçeşme bölgesine taşımak için çalışma başlattı. 


Yeni yapılacak olan kompleksin Sarı-Lacivertli kulübün bu bölgede halen işletmesini yürüttüğü mesire alanınına inşa edilmesi planlanıyor. Yeni tesislerde futbol altyapı, basketbol, voleybol gibi takım sporlarının yanı sıra başta atletizm olmak üzere diğer amatör şubelerin tek çatı altında toplanması planlanıyor. Doğa ve yeşil alanların önemli yer tutacağı projede 10'a yakın çim saha, tartan pist ve 2 spor salonu Sarı-Lacivertli sporcuların hizmetine...