17 / 05 / 2024

Derin Mermerci vaniköy

Derin Mermerci vaniköy

Derin Mermerci'nin Taksim'deki dairesinden Vaniköy'e taşınmasının sebebi belli oldu. Mermerci, 15 Temmuz gecesi yaşanan darbe girişiminde yaşadığı travmayı atlatamadığı için taşınma kararı alarak Vanköy'deki Necmettin Efendi Yalısı'na taşındı.

Alman Emlak Federasyonu: Konut krizi göründüğünden daha derin!

Alman Emlak Federasyonu (ZIA) yayımladığı raporda ülkede yaşanan konut krizinin göründüğünden daha derin olduğunu belirterek, 2027 yılında 830 bin konut açığının olabileceğini kaydetti.

1942'de Vaniköy'de 17 bin liraya satılık yalı!

İstanbul Üsküdar'da 1942 yılında bir yalı 17 bin liraya satılmış. Yalı Vaniköy'de konumlanıyormuş...

Çekmeköy Derin Park Villaları Aralık'ta teslim!

Çekmeköy'de hayata geçirilen Derin Park Villaları'nın önümüzdeki Aralık ayında sahiplerine teslim edilmesi planlanıyor. Derin Park Villaları'nda 5 oda 1 salon villalar yer alıyor.

Altında ibreler yeşile döndü! Yatırımcılar derin bir nefes aldı! Elinde avucunda 1 gramı bile olan çabuk baksın! 

Merkez Bankası faiz kararından sonra düşüşe geçen altın fiyatlarında ibreler nihayet yeşile döndü. Altın fiyatları bugün yükselirken yatırımcılar derin bir nefes aldı. Çeyrek altın bugün ne kadar oldu? Gram altın kaç lira? Elinde evucunda 1 gramı bile olan çabuk baksın! 

Altında ibreler yeşile döndü! Yatırımcılar derin bir oh çekti! 8 Ağustos Salı canlı altın fiyatları

Altın fiyatlarında ibreler yeşile döndü. Haftanın ikinci işlem gününde yukarı yönlü hareket eden altın fiyatları yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Yatırımcılar yükseliş karşsında derin bir ''oh'' çekti. Peki Gram altın, çeyrek altın 8 Ağustos Salı günü ne kadar oldu?

Arçelik'ten 4'lü çeyiz seti alana 6 bölmeli derin dondurucu hediye! 17 Haziran 2023 fiyat listesi...

Arçelik, yeni evlenenlere, evini yenileyenlere Haziran ayının ikinci yarısında da büyük fırsat sunuyor. Kampanya kapsamında, 4'lü çeyiz seti alanlara 8.700 TL değerinde 6 bölmeli derin dondurucu hediye ediliyor. Peki, Arçelik'in haziran kampanyasında hangi ürünler yer alıyor?

Kalyon Vakfı tarafından restore edilen Vaniköy Camii ibadete açıldı!

Kasım 2020'de ahşap çatısı ve müştemilatı yanarak zarar gören Vaniköy Cami, Kalyon Vakfı tarafından yaklaşık 2,5 yıl süren restorasyon çalışmalarının ardından ibadete açıldı. Açılışa Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'da katıldı.

Demir fiyatlarına büyük indirim geldi! İnşaat sektörü derin bir nefes aldı! 14 Haziran 2023 demir fiyat listesi

Küresel piyasaların gözü bugün açıklanacak olan ABD Merkez Bankası faiz kararında. Dolar kuru faiz kararı öncesi dolar kurunun düşüşe geçmesi demir fiyatlarını da etkiledi. Demir fiyatlarına büyük indirim geldi, inşaat sektörü derin bir nefes aldı. 14 Haziran 2023 demir fiyat listesi.

Beko derin dondurucular 5.119 TL'den başlayan fiyatlarla! 13 Haziran 2023 fiyat listesi...

Yıllardır kaliteli ve yenilikçi beyaz eşyanın adresi olan Beko, farklı kapasitelere sahip çekmeceli (dikey) ve sandık tipi (yatay) derin dondurucularıyla her ihtiyaca cevap veriyor. Peki, Beko derin dondurucular kaç TL?  İşte detaylar...

Vestel CDL701 E NF Dikey Derin Dondurucu’da müthiş fırsat! Seçili 2'li ürün alımına 1750 TL indirim!

Özellikle ev hanımlarının gıda ürünlerini güvenli bir şekilde, bozulmadan ve uzun süre saklamak için kullandıkları derin dondurucular artık her evin olmazsa olması haline geldi. Bu nedenle beyaz eşya firmaları da cazip fiyatlı ve yüksek teknoloji içeren derin dondurucular üretmeye başladı.

Yeni evleneceklere müjde! Arçelik’te derin donduruculara tamı tamına 1.250 TL indirim!

Elektronik eşyalarıyla ve özellikle beyaz eşya ürünleriyle tüketicilerin güvenini ve ilgisini kazanan Arçelik, yeni evleneceklere ve derin dondurucu almak isteyen herkese büyük indirim kampanyasını duyurdu. Arçelik, derin donduruculara tam 1.250 TL indirim geldiğini açıkladı.

Beko'dan yeni evlenenlere, evini yenileyenlere büyük Haziran fırsatı: 4'lü çeyiz seti alana derin dondurucu hediye! 

Beko, yeni evlenenlere, evini yenileyenlere Haziran ayında büyük fırsat sunuyor. Kampanya kapsamında, 4'lü çeyiz seti alana 6 bölmeli derin dondurucu hediye ediliyor. İşte 2 Haziran 2023 fiyat listesi...

Kira fiyatları son 4 senede resmen 8'e katlandı! Büyükşehirlerde artış oranı yüzde 700'e geldi! 

Türkiye genelinde kira artış oranlarını karşılaştıran İBB Genel Sekreter Yardımcısı Buğra Gökce yaşanılan konut krizinin düşünüldüğünden daha derin olduğuna dikkat çekerek, Nisan 2019 - 2023 döneminde büyükşehirlerdeki kira bedelinde ortalama artış oranının yüzde 697 olarak gerçekleştiğini söyledi. 

Derin Mermerci vaniköy Haberi

Derin Mermerci vaniköy

Derin Mermerci'nin Taksim'deki dairesinden taşınma nedeni ortaya çıktı. Mermerci, 15 Temmuz gecesi yaşanan hain darbe girişimi sırasında halka ateş açılmasına tanık olunca yaşadığı travmayı atlatamayıp Vaniköy'e taşındı.


Derin Mermerci Aydın, geçen yaz eşi ve ikizleriyle birlikte Taksim Residence'daki 730 m2'lik penthouse dairesinden çıkıp tapusu kendi üzerine olan Vaniköy'deki ana ocağına dönmüştü.


 


Derin Hanım'ın, ikizlerinin anneanneleri Ender Mermerci'ye yakın büyümeleri ve annesinin elinin üzerlerinde olmasını istediği için bu kararı verdiğini sanmıştım. Meğer asıl neden, 15 Temmuz'da darbe girişimine kalkışan FETÖ'cü teröristlermiş!


BÜYÜK TRAVMA YAŞAMIŞ


Çünkü Derin Hanım, 15 Temmuz akşamı eşi ve ikizleriyle Taksim'deki evlerindeymiş. Evlerinin camından Taksim Cumhuriyet Anıtı önünde toplanan vatandaşların üzerine, askeri...