19 / 05 / 2024

Derin Vinç kimin

Derin Vinç kimin

Derin Vinç Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Uğur Arda ve Orhan Derin tarafından kuruldu. 

Derin Vinç Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Derin Vinç Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Uğur Arda ve Orhan Derin tarafından kuruldu. 

Hoşdere Semt Bahçekent kimin?

Toplam 669 daire ve 24 dükkandan meydana gelen Semt Bahçekent projesinde daire fiyatları metrekare birim bazında 2 bin 950 TL'den başlıyor. Peki Hoşdere Semt Bahçekent kimin?

Kent Kağıthane kimin?

Teslimlerin hemen yapıldığı Kent Kağıthane projesi 93 daireden meydana geliyor. Projede daireler 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi. Peki Kent Kağıthane kimin?

Ankara Çukurambar Cubes kimin?

Karma proje konseptinde dizayn edilen Çukurambar Cubes 2 blok şeklinde yükseliyor. Proje Ankara Çukurambar'da inşa ediliyor. Peki Ankara Çukurambar Cubes kimin?

My Way Deluxe Alsancak kimin?

My Way Deluxe Alsancak projesi 8 katlı ve toplam 111 adet daireden meydana geliyor. Proje İzmir Alsancak'ta Gürel Residence'ın yanında inşa ediliyor. Peki My Way Deluxe Alsancak kimin?

Eryaman Kaşmir Mavi Orkide kimin?

5 blok şeklinde yükselen Kaşmir Mavi Orkide projesi Göksü Park'ına komşu konumda yer alıyor. Proje Ankara ili Eryaman ilçesinde inşa ediliyor. Peki Eryaman Kaşmir Mavi Orkide kimin?

As Kule Vinç İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

As Kule Vinç İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Adem Koçak ve Emrah Üstünsoy tarafından 40 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

İşte Derin Mermerci'nin Vaniköy'e taşınma sebebi!

Derin Mermerci'nin Taksim'deki dairesinden Vaniköy'e taşınmasının sebebi belli oldu. Mermerci, 15 Temmuz gecesi yaşanan darbe girişiminde yaşadığı travmayı atlatamadığı için taşınma kararı alarak Vanköy'deki Necmettin Efendi Yalısı'na taşındı.

Bulvar Atakent kimin?

5 blokta 394 konut ve 31 ticari birimden meydana gelen Bulvar Atakent projesi 2018 yılının sonunda teslim edilmeye hazırlanıyor. Peki Bulvar Atakent kimin?

Bakırköy Ofis Karat kimin?

Ön satışların başladığı Bakırköy Ofis Karat projesi Emlak Konut'un dün başlattığı "Güçlü Türkiye İçin Birlik Vakti" isimli konut satış kampanyasına katıldı. Peki Bakırköy Ofis Karat kimin?

Kartal IQ Residence kimin?

3 dönüm arsa alanı üzerinde konumlandırılan Kartal IQ Residence projesi İstanbul Kartal Yakacık bölgesinde inşa ediliyor. Peki Kartal IQ Residence kimin?

Ümraniye Modda Senkron kimin?

Toplam 168 daire ve mağazalardan meydana gelen Modda Senkron projesinde ön satışlar başladı. Peki Ümraniye Modda Senkron kimin?

Yiğitmak Otomasyon Elektrik Vinç İnşaat Kiralama ve Satış Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yiğitmak Otomasyon Elektrik Vinç İnşaat Kiralama ve Satış Otomotiv Ticaret Limited Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Orkun Yiğit imzasıyla kuruldu.

Derin Vinç kimin Haberi

Derin Vinç kimin

Derin Vinç Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Uğur Arda ve Orhan Derin tarafından kuruldu. 

Derin Vinç Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
1.) Otomotiv aksam ve parçaları, lastikler, akümülatör, madeni yağlar, servis istasyonları açmak bunların aksesuar veyedek parçaları'nın imali, alımı, satımı, pazarlamacılığı, ithali, ihracı. 2.) Her nevi inşaat ve yol makinaları, bayındırlık işlerinde kullanılan makinalar, dozer, loder, ekskavatör, römorklar, traktörler, jeneratörler, komprasör ler, sondaj makinaları, delme tabancaları, takım tezgahları ile bunların aksesuar ve yedek parçalarının imali, alımı, satımı pazarlamacılığı, ithali ve ihracı. 3.) Her türlü iş makinası alım satımını yapmak, yurt içi ve yurt dışında bayilik almak ve bayilik vermek, şubeler açmak. 4.) Her türlü iş makinası tamamlayıcı parça ve aksesuarların alım...