05 / 05 / 2024

derince üstyapı yatırımları

derince üstyapı yatırımları

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı Ulaşım Yol Bakım Onarım ve Yapım Şube Müdürlüğü tarafından Derince Çavuşlu İshakçılar Mahallesi üst yapı düzenlemesi ihalesi yapıldı.

Tonya yatırımları masaya yatırıldı!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Tonya yatırımlarını anlattı. Gümrükçüoğlu Tonya’da altyapıdan üstyapıya her alanda yatırım yaptıklarını söyledi.

Devletin altyapı, üstyapı yatırımlarına asla ara vermeyeceğiz!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Yatırımcılarımız, sakın yatırımlarınızı askıya almayın, aynı kararlılıkla yolunuza devam edin. Devlet olarak biz de devletin altyapı, üstyapı yatırımlarında asla ara vermeyeceğiz." şeklinde konuştu.

Elazığ'daki altyapı ve üstyapı projeleri yeni yatırımları artıracak!

Fırat Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Mesut Öztop, bu yıl Elazığ'da yapılacak altyapı ve üstyapı projelerinin kentte yapılacak yeni yatırımların önünü açacağını belirtti. İşte Öztop'un açıklaması şöyle:

Kocaeli Derince'de yatırımlar ne durumda?

2014’teki yerel seçimlerde yeniden Derince Belediye Başkanlığı’na gelen Ali Haydar Bulut, seçim öncesinde vaat ettiği hiçbir projeyi hayata geçiremedi, Derince yine yatırım yoksunu olarak kaldı

Türkiye'de 2016 yılında liman yatırımları ağırlık kazanacak!

Türkiye'de 2016 yılında liman yatırımları ağırlık kazanacak. Çandarlı Limanı'nın alt ve üstyapı ihalesi 2016 yılının ikinci yarısında yapılacak aynı zamanda Filyos Limanı için altyapı işlerinin inşaatına başlanacak.

AYD AVM Yatırımları Konferansı açılış konuşmaları ile başladı!

Organize Perakende Sektörünün bugünü ve geleceğini tüm yönleriyle ele almak üzere, Alışveriş Merkezi Yatırımcıları Derneği (AYD) tarafından düzenlenen V. AVM Yatırımları Konferansı’nın ikinci günü açılış konuşmaları ile başladı.

AYD AVM Yatırımları Konferansı sektör temsilcilerini buluşturdu!

AYD V. AVM Yatırımları Konferansı “Farklılaşmanın Anahtarı Rekabet” başlığı ile yerli ve yabancı sektör temsilcilerini beşinci kez buluşturuyor

DSC Turizm Yatırımları ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

DSC Turizm Yatırımları ve Ticaret Limited Şirketi, Bülent İpek tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile kuruldu

Trent Yapı ve Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Trent Yapı ve Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi, Hüseyin Yücel tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile kuruldu

Kastamonu'da yatırımlar hız kazandı!

Kastamonu Valisi Erdoğan Bektaş, “Ulaşım altyapısıyla ulaşılabilen bir kent olduk, yatırımlar hız kazandı”

Filiş Enerji ve Turizm Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Filiş Enerji ve Turizm Yatırımları Anonim Şirketi; Cengiz İsrafil tarafından 2 milyon 50 bin TL'lik sermaye ile kuruldu

Azeri Turk Gayrimenkul ve İnşaat Yatırımları Şirketi kuruldu!

Azeri Turk Gayrimenkul ve İnşaat Yatırımları Anonim Şirketi, Bashır Asgarov ve Mustafa Semihi Özcan tarafından 1 milyon TL'lik sermaye ile kuruldu

Nice Turizm Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Nice Turizm Yatırımları Anonim Şirketi, 26 Şubat 2013 tarihinde, 3 milyon 500 bin TL sermaye ile, Sezayi Küçükyılmaz tarafından kuruldu...

derince üstyapı yatırımları Haberi

derince üstyapı yatırımları


Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı Ulaşım Yol Bakım Onarım ve Yapım Şube Müdürlüğü tarafından Derince Çavuşlu İshakçılar Mahallesi üst yapı düzenlemesi ihalesi yapıldı.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı Ulaşım Yol Bakım Onarım ve Yapım Şube Müdürlüğü tarafından Derince Çavuşlu İshakçılar Mahallesi üst yapı düzenlemesi ihalesi yapıldı. 13 firmanın katıldığı ihale kapsamında 2,2 kilometre yol üst yapı düzenlemesi yapılacak. İhaleye en düşük teklifi 3 milyon 010 bin 914 TL teklifle Kulaca İnşaat verirken, en yüksek teklif 4 milyon 333 bin 917 TL Kibsaş Karadeniz İnşaattarafından verildi.



Manşet...