03 / 05 / 2024

derince yeni terminal projesi

derince yeni terminal projesi

Son bir yıl içinde 6 milyon ton dolgu malzemesi ile 270.000 m² yeni terminal alanını tamamlayan Safiport Derince’nin yeni rıhtımlarına ait 40 km uzunluğundaki çelik boru kazıkların çakımına hızla devam ediliyor.

Kocaeli Derince'ye yeni hizmet binası inşa ediliyor!

Marmara Belediyeler Birliği ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, Derince'de yeni hizmet binası inşa edildiğini açıkladı. Belediyeye ait yeni hizmet binası 2022 yılında hizmete girecek. 

Safiport'un Derince'deki yeni terminal projesinde çalışmalar sürüyor!

Son bir yıl içinde 6 milyon ton dolgu malzemesi ile 270.000 m² yeni terminal alanını tamamlayan Safiport Derince’nin yeni rıhtımlarına ait 40 km uzunluğundaki çelik boru kazıkların çakımına hızla devam ediliyor.

Kocaeli Derince ve Körfez'deki sanayi siteleri birleşiyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi öncülüğünde gerçekleştirilen çalışmalar kapsamında projelendirme işlemi tamamlanan yeni sanayi sitesi ile Derince ve Körfez esnafı tek çatı altında toplanacak.

Derince Harikalar Sahili'ne yeni düzenleme!

Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut’un ilçeye kazandırdığı Harikalar Sahili’ne yapılan yeni düzenlemelerle birlikte mescit ve çeşme inşa ediliyor.

Polat İnşaat, Kocaeli Derince'de yeni inşaata başladı!

Derince'de İnşaat alanında kısa zamanda büyük yol alan Polat İnşaat, Derince Merkez'de yaptığı lüks daire ve dubleksleri satışa çıkardı. Polat İnşaat sahibi Ayhan Polat Denizciler caddesindeki dairelerimiz görmeden ev almayın dedi.

Derince'ye yeni yaşam alanı geliyor!

Vizyon projelerle Derince’nin değerine değer katmak isteyen Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut, Dumlupınar Mahallesi’nde bulunan askeri alanda önemli bir projeyi daha hayata geçirmeye hazırlanıyor.

Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne 10 milyon TL'lik yatırım!

2016 yılında ilimizdeki sağlık yatırımlarına bir yenisi daha eklendi. Yeni yılda projeleri hazırlanan ve ihalesi gerçekleştirilecek olan Derince E.A.H.’ye ek bina yaklaşık 10 milyon TL’ye mal olacak

Kocaeli Derince'ye yeni viyadük inşa ediliyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi kent ulaşımında önemli bir güzergah olan kuzey alternatif kolun ikinci etap çalışmalarını sürdürüyor. Derince Çenedağ Mahallesi Cımbızdere üzerinde gerçekleştirilen viyadük çalışması kapsamında viyadük direkleri inşa ediliyor

Kocaeli Derince'ye 2 yeni okul yapılacak!

Derince Belediyesi, D-100’ün hemen kenarında bulunan iki okulu; Derince A.L. ve Sabancı Ortakları ve Çalışanları İlkokulu’nu Öğretmenler Mahallesi’nde yapılması planlanan kampus okula taşımaya hazırlanıyor.

Derince'nin yeni projeleri tanıtıldı!

Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut, İlçe Başkanlığı binasında yapılan toplantıda hizmete sunulması planlanan projeleri tanıttı. Derince Belediye Baştanı Ali Haydar Bulut"Derince cazibe merkezi olacak" dedi.

İzmit'e iki yeni yol açılıyor!

Büyükşehir Belediyesi izmit'in batısında iki yeni imar yolunu açma çalışmalarında işin sonuna geldi. Büyükşehir Belediyesinin Derince bölgesinde açtığı iki yeni yol, trafiğin en sorunlu olduğu bölgeleri nispeten rahatlatacak.

Derince'deki caddeler asfaltlanıyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı ve Derince Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ’nün ortak çalışmaları ile Derince’ deki caddeler asfaltlanarak yeni bir görünüme kavuşturuluyor

Derince Limanı özelleştirme ihalesinde teklifler alındı!

KOCAELİ Derince Limanı için yeni bir özelleştirme hamlesi başlıyor. Aralık ayında ertelenen teklif alma süreci dün akşam saatlerinde sona erdi. Teklif veren gruplar arasında Sabancı Holding, Esas Holding, Akfen, Limak yer alıyor...

derince yeni terminal projesi Haberi

derince yeni terminal projesi

Son bir yıl içinde 6 milyon ton dolgu malzemesi ile 270.000 m² yeni terminal alanını tamamlayan Safiport Derince’nin yeni rıhtımlarına ait 40 km uzunluğundaki çelik boru kazıkların çakımına hızla devam ediliyor. Mevcut 1800 m uzunluğundaki rıhtımlarına ilave olarak 490 m konteyner rıhtımı, 450 m de ro-ro ve genel kargo rıhtımına kavuşacak.

Konteyner vinçlerinin (STS) imalatı ZPMC fabrikalarında 2017 yılının Temmuz ayında başladı. Vinçlerin 2018 yılının Mayıs ayında Safiport Derince’de hizmet vermeye başlaması planlanıyor. Ayrıca Lastik Tekerlekli Portal İstif vinçleri (RTG) de Kalmar firmasına sipariş edilmiş olup montaj ve testleri 2018 yılının Mayıs ayına kadar tamamlanarak hizmet vermeye başlayacak.

18 m derinliğindeki yeni konteyner rıhtımında Super Post Panamax boyunda gemilere hizmet verilecek. Konteyner terminalinin ilk fazında yıllık 500 bin TEU elleçleme kapasitesine...