30 / 04 / 2024

Derya Gürerk

Derya Gürerk

Katılım bankası Türkiye Finans 'ın Genel Müdürü Derya Gürerk görevinden bugün itibariyle istifa etti. Genel Müdür Yardımcısı Osman Çelik'in vekaleten atandığı belirtildi.

Derya Gürerk: Sukuk çıksa talibi çok olur!

Türkiye Finans CEO’su Derya Gürerk, katılım bankaları olarak Hazine’nin bir an önce sukuk ihraç etmesini beklediklerini söyledi. Uzun yıllardan beri sukuk ile ilgili alt yapının hazırlanmasını bekleyen katılım bankaları artık Hazine’den tarih bekliyor

Derya Kumru hangi üniversiteden mezun? Derya Kumru kimdir?

Derya Kumru, Türk iş insanı ve DenizBank A.Ş.'nin Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Üyesi olarak görev yapmaktadır. Derya Kumru hangi üniversiteden mezun? Derya Kumru kimdir?

Bakan Derya Yanık açıkladı! Notlarını gösterene 13.604 TL destek verilecek!

Başarılı öğrencilerimize teşvik ödemeleri yapılacak! Başarı Teşvik Programı kapsamında, 5, 6, 7, 8. sınıf ile lise ve üniversite öğrencilerine ödemeler yapılacak. Bakan Derya Yanık, program hakkında detaylı bilgi vererek Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamasını destekledi.

Evde bakım parası ödemeleri için son dakika müjdesi! Paralar tek tek ödeniyor! Hemen siz de bir göz atın!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık yaptığı açıklamada evde bakım parası ile ilgili son dakika müjdesi verdi. Paralar tek tek ödeniyor! Hemen siz de bir göz atın...

West Constructıon Mimarlık Anonim Şirketi kuruldu!

West Constructıon Mimarlık Anonim Şirketi Güngören’de 50 bin TL sermaye bedeli Derya Güçlü Emre Küçük tarafından kuruldu.

Alko İnşaat Taahhüt Madencilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alko İnşaat Taahhüt Madencilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 2 milyon 300 bin TL sermaye bedeli ile Derya Güngör tarafından kuruldu.

Derya Erhan İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Derya Erhan İnşaat Anonim Şirketi bugün 500 bin TL sermaye bedeli ile Güngören'de Derya Erhan tarafından kuruldu. 

Tatil Bilir Turizm Seyahat Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tatil Bilir Turizm Seyahat Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Derya Günal Apık tarafından kuruldu. 

Mda Grup İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mda Grup İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Derya Gözcü ve Murat Gözcü ortaklığında kuruldu. 

İdo Tatlıses ve Derya Tuna Maslak 42′de restoran açacak!

Derya Tuna ve İdo Ocak ayında işletmesini yaptıkları mekanı kapatmak zorunda kalmıştı. Yeni bir mekan arayışına çıkan ikili, yönlerini Maslak’a çevirmiş. Edinilen bilgiye göre anne oğul, restoranı Maslak 42′de açmayı düşünüyorlar.

Fiber Akademi Cephe Sistemleri İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Fiber Akademi Cephe Sistemleri İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Derya Günal Yönetim Kurulu Başkanlığı, Gökalp Okumuşoğlu ve Soner Demirel Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 50 bin TL sermaye ile 14 Eylül'de Esenler'de kuruldu.

Türkiye Finans Genel Müdürü Derya Gürerk istifa etti!

Katılım bankası Türkiye Finans 'ın Genel Müdürü Derya Gürerk görevinden bugün itibariyle istifa etti. Genel Müdür Yardımcısı Osman Çelik'in vekaleten atandığı belirtildi.

Derya Kaya kimdir?

Avrasya Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın bağımsız yönetim kurulu üyesi adayı olan Derya Kaya, Anadolu Üniversitesi İktisat Fakültesi'nden mezun. Yaklaşık 18 yıldır sermaye piyasalarında çeşitli görevlerde bulundu.

Derya Ekim Öztepe kimdir?

Mimar Derya Ekim Öztepe kimdir? Mimar Derya Ekim Öztepe, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Mimar Derya Ekim Öztepe, bugün çalışmalarına hangi mimarlık firmasında devam ediyor? İşte Derya Ekim Öztepe..

Derya Gürerk Haberi

Derya Gürerk

Katılım bankası Türkiye Finans'ın Genel Müdürü Derya Gürerk görevinden bugün itibariyle istifa etti. Bankadan KAP'a yapılan açıklamada, bankanın genel müdürlüğüne, ticari bankacılıktan sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Osman Çelik'in vekaleten atandığı...