28 / 04 / 2024

derya tunanın villası

derya tunanın villası

Serçe Sarayı dizindeki aylık 70 bin TL kira ödenen villanın sahibi ünlü türkücü İbrahim Tatlıses'in eski eşi Derya Tuna çıktı.

Emekli Albayın villasını 'aşevi yapacağız' diye satmışlar!

Isparta'ya aşevi yaptırmak amacıyla villasını satan Emekli Jandarma Hakim Albay Halil Gelendost'un dolandırıldığı iddia ediliyor.

Mustafa Sandal'a kiracısından 100 bin dolarlık zarar!

Mustafa Sandal'ın  Çubuklu Vadi Evleri'ndeki lüks villasını kiralayan Dikran Masis'ın Sandal'ın villasına 100 bin dolarlık hasar verdiği iddia edildi. 

Cem Yılmaz Emel Sayın'ın villasını satın aldı!

Ünlü komedyen Cem Yılmaz, Emel Sayın'ın Yalıköy'deki villasını satın aldı. Yılmaz dekorasyon işlemlerinden sonra yeni villasına taşınacak. 

Derya Şensoy: Annem yan komşum!

Oyuncu Derya Şensoy, “Mert Vidinli’yle Sıkıştıran Sorular” programında kendisiyle ilgili bilinmeyenlerden bahsetti. Annesi Derya Baykal’ın yan komşusu olduğunu anlatan Şensoy, bu sayede yemek derdinden kurtulduğunu söyledi.

Ajda Pekkan’ın villasına Dubai'den alıcı çıktı!

Ajda Pekkan’ın yıllardır satamadığı Bahçeköy’de bulunan villasına Dubai’den alıcı çıktı. Üstelik evi satın almak isteyen kişi bir prens.

Yasemin Şefkatli hayalindeki evi yaptıracak!

İbrahim Tatlıses ve Derya Tuna'nın oğluyla evlenmeye hazırlanan mimar Yasemin Şefkatli kendi evini çizdi. Yakın zaman içerisinde evin iç yapımına da başlanacak. 

Soner Yalçın'ın villasındaki kaçak eklentilere belediyeden suç duyurusu!

Soner Yalçın'ın İstanbul Levent'teki sit alanında bulunan  villasında bir kez daha kaçak inşaat yapması gündeme geldi. Beşiktaş Belediyesi, kaçak inşaat ile ilgili Yapı-Tatil Tutanağı ile yıkım kararı vermesinden sonra İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusunda bulundu...

Soner Yalçın'ın villasında yeni kaçaklar tespit edildi iddiası!

Soner Yalçın’ın, sit alanında olan villasında bir kez daha kaçak inşaat yapması “Bu kadarına pes” dedirtti. Kaçak yapıya ilişkin tutanak tutuldu, yıkım kararının yanı sıra para cezası da uygulandı...

Can Dündar'ın evini satın aldığı iddia edilen avukatların FETÖ davasında karar!

MİT tırlarına ait görüntüleri yayınlaması karşılığında Can Dündar'ın villasını fahiş fiyatla satın aldıkları iddia edilen, avukatların FETÖ davasında karar açıklandı.

Soner Yalçın’ın villasındaki kaçak için Bakanlık’tan suç duyurusu!

Soner Yalçın'ın İstanbul'un göbeği Levent'te yaptırdığı kale gibi kaçak inşaata ilişkin İstanbul Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusu yaptı.

Mustafa Sandal evlerini satarak 1 ayda 21 milyon TL gelir elde etti!

Mustafa Sandal'ın ekonomik sıkıntılar çektiğiyle ilgili haberlerin sayısı artıyor. Öyle ki ünlü şarkıcının villasının ardından Fulya'da bulunan rezidansını da sattığı iddia edildi.

Can Dündar'ın villasının havuzu yıkılarak molozla dolduruldu!

MİT tırlarının durdurulmasına ilişkin davanın firari sanığı Can Dündar ve eşine ait villanın havuzu yıkılarak molozla dolduruldu!

Can Dündar'ın villasındaki kaçak bölümlerin yıkımında son gün!

Bodrum'da firari gazeteci Can Dündar'ın villasının kaçak bölümlerinin yıkımında sona gelindi. Pergola, sundurma, çardak ve havuzun ardından bahçe duvarıyla beraber yıkımın tamamlanacağı ortaya çıktı.

derya tunanın villası Haberi

derya tunanın villası

Songül Öden ve Mert Fırat'ın başrollerini paylaştığı Serçe Sarayı' adını veren Serçe karakterinin oturduğu lüks villa, ünlü türkücü İbrahim Tatlıses'in eski eşi Derya Tuna'nın villası çıktı.


Yapım şirketi, görkemli eve her ay bir servet ödüyor.


Zekeriyaköy'deki villa, kira bedeliyle saraylara bile taş çıkarıyor. Oğlu İdo Tatlıses'le birlikte Miami'de İbrahim Tatlıses'in yanında bulunan Tuna'ya yapım şirketi aylık 70 bin TL kira bedeli ödüyor.


İstinye'de oturan Tuna, kullanmadığı evini sık sık dizilere kiralıyor.


Derya Tuna ve oğlu İdo Tatlıses, İbrahim Tatlıses'in tedavisi bitene kadar Miami'de kiraladıkları evde kalacak.