28 / 04 / 2024

derya tunanın zekeriyaköydeki evi

derya tunanın zekeriyaköydeki evi

Serçe Sarayı dizindeki aylık 70 bin TL kira ödenen villanın sahibi ünlü türkücü İbrahim Tatlıses'in eski eşi Derya Tuna çıktı.

Göktürk ve Zekeriyaköy'deki villa fiyatına İskoçya’da şato satın alınabiliyor! 

Londra’da 25 yıldır gayrimenkul danışmanlığı yapan Neşe Alex Jenkins, Türklerin yeni gözde ülkesinin İskoçya olduğuna dikkat çekti. Jenkins, söz konusu açıklamasında Göktürk ve Zekeriyaköy'deki villa fiyatına İskoçya’da şato satın alınabildiğini belirtti.

Zekeriyaköy ve Uskumruköy'de arsa fırsatı! Megakentte arsa sahibi olmak isteyen hemen baksın!

Sarıyer Belediye Başkanlığı, İstanbul ili, Sarıyer ilçesi Zekeriyaköy ve Uskumruköy mahallelerinde yer alan 2 adet arsayı satıyor. Peki Sarıyer'de yer alan arsaların fiyatları ne kadar? 

Bakan Derya Yanık açıkladı! Notlarını gösterene 13.604 TL destek verilecek!

Başarılı öğrencilerimize teşvik ödemeleri yapılacak! Başarı Teşvik Programı kapsamında, 5, 6, 7, 8. sınıf ile lise ve üniversite öğrencilerine ödemeler yapılacak. Bakan Derya Yanık, program hakkında detaylı bilgi vererek Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamasını destekledi.

Emlak Konut GYO Köy Zekeriyaköy 4. Etap'ın ruhsatı alındı! 111 bağımsız bölüm geliyor! 

Emlak Konut GYO Köy Zekeriyaköy 4. Etap'ın yapı ruhsatını aldı. Yapı ruhsatı projede yer alan 52 adet konut ve 59 adet ticari üniteden oluşan toplam 111 adet bağımsız bölümü kapsıyor...

Milyonlarca kişinin hesabına paraları yattı! Hemen hesaplarınızı kontrol edin! Bakan Derya Yanık duyurdu

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, Sosyal ve Ekonomik Destek'ten faydalanan çocuklar için ailelerin hesaplarına 328 milyon lira yatırıldığını duyurdu. Peki, Sosyal ve Ekonomik Destek Paketi’nden faydalanmak için neler yapmak gerekir? İşte detaylar…

Ramazan Bayramı öncesi engelli ve evde bakım maaşlarını bekleyenlere Bakan Derya Yanık müjdeyi verdi

Ramazan Bayramı öncesi emekliler için ikramiyeler hesaplara yatırıldı fakat engelli ve evde bakım maaşları merak ediliyordu. Engelli ve evde bakım maaşlarını bekleyenlere Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık müjdeyi verdi.

Köy Zekeriyaköy'ün kısmi kesin kabulü yapıldı!

Emlak Konut GYO projelerinden İstanbul Sarıyer Zekeriyaköy Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi'nde, 1791 Ada 2 Parsel 38, 81,82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 100, 101, 102 Blokların ve Altyapı Ve Çevre Düzenleme İşlerinin kısmi kesin kabulü yapıldı.

Sinem Kobal ve Kenan İmirzalıoğlu Zekeriyaköy’e taşınıyor!

Sinem Kobal ve Kenan İmirzalıoğlu ikinci çocuk haberini aldıktan sonra yeni eve taşınma kararı aldı. Çift Zekeriyaköy'e taşınıyor..

Bakan Derya yanık açıkladı: Destek ödemeleri bugün başlıyor!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, aralık ayında 4 nakdi sosyal destek programı ile ihtiyaç sahibi vatandaşlara yaklaşık 106 milyon TL ödeme yapılacağını bildirdi.

Emlak Konut GYO KÖY Zekeriyaköy 3. Etap'ın değeri ne kadar?

Emlak Konut GYO KÖY Zekeriyaköy 3. Etap'ın değeri belli oldu. İşte Emlak Konut GYO KÖY Zekeriyaköy 3. Etap'ın değerleme raporu...

Ajda Pekkan'ın Zekeriyaköy'deki villası satılıyor!

Süperstar Ajda Pekkan'ın Zekeriyaköy'deki villası satışa çıkarıldı. Arap müşterinin alıcı olduğu villa 40 milyon TL'ye satılıyor.

KÖY Zekeriyaköy 2. Etap'ın kısmi geçici kabulü yapıldı!

Emlak Konut GYO'nun projelerinden İstanbul Sarıyer Zekeriyaköy İkmal İnşaatı İşi'nde (KÖY 2. Etap), 1789 Ada 2 Parsel ve 1789 Ada 4 Parsel Konut İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İşleri'nin kısmi geçici kabulü yapılmış olup kısmi geçici kabul tutanağı onaylandı.

Ailenin tek evine haciz gelir mi?

Posta yazarı Tamer Heper 'Köyde babamın tek evi var. Birine kefilliğinden dolayı varlık şirketi oturduğu evi icradan satılığa çıkardı. Babamın köydeki evi satılır mı? Evde babam ve annem oturuyor. Başka oturacak evleri yok. Ne yapabiliriz?' sorusunu cevapladı.

derya tunanın zekeriyaköydeki evi Haberi

derya tunanın zekeriyaköydeki evi

Songül Öden ve Mert Fırat'ın başrollerini paylaştığı Serçe Sarayı' adını veren Serçe karakterinin oturduğu lüks villa, ünlü türkücü İbrahim Tatlıses'in eski eşi Derya Tuna'nın villası çıktı.


Yapım şirketi, görkemli eve her ay bir servet ödüyor.


Zekeriyaköy'deki villa, kira bedeliyle saraylara bile taş çıkarıyor. Oğlu İdo Tatlıses'le birlikte Miami'de İbrahim Tatlıses'in yanında bulunan Tuna'ya yapım şirketi aylık 70 bin TL kira bedeli ödüyor.


İstinye'de oturan Tuna, kullanmadığı evini sık sık dizilere kiralıyor.


Derya Tuna ve oğlu İdo Tatlıses, İbrahim Tatlıses'in tedavisi bitene kadar Miami'de kiraladıkları evde kalacak.