29 / 04 / 2024

Derya Ünal Akşit projeleri

Derya Ünal Akşit projeleri

Mimar Derya Ünal Akşit kimdir? Derya Ünal Akşit, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Derya Ünal Akşit, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Derya Ünal Akşit..

İBB'den kaçak yapılara darbe! İstanbul'un o ilçesinde kaçak yapılara geçit verilmiyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, kaçak yapılarla mücadelesine devam ediyor. Bu sabah saatlerinde Üsküdar Salacak sahilindeki bir kaçak yapının daha yıkımı gerçekleştirildi.

Bursa'da kaçak yapılara geçit yok!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Karacabey Belediyesi, İmar Kanunlarına muhalefet ederek kamu alanlarını işgal eden, çevreyi ve doğayı tahrip edenlerle mücadeleye mevzuatlar çerçevesinde aralıksız devam ediyor. Bu kapsamda ilçedeki kaçak yapılar da yıkılıyor.

Aks Grup Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Aks Grup Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi Arnavutköy'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Emrah Akşit tarafından kuruldu.

Altın kıkırdak küpelerde net yüzde 20 indirim! Çeşit çeşit modeller! İşte Koçak altın 17 Kasım 2022 fiyat listesi

Tarzına tarz katmak isteyen bayanların en çok tercih ettiği kıkırdak küpelerde net yüzde 20 indirim fırsatı başladı. Koçak altında çeşit çeşit satılan bu altın küpelerin model ve fiyatları merak ediliyor. Peki kıkırdak altın küpe fiyatları ne kadar? İşte 17 Kasım 2022 Koçak altın fiyat listesi.

Teknosa'da Babalar Günü'ne özel akıllı telefonlarda inanılmaz fırsatlar şimdi başladı! 9 Haziran 2022 fiyat listesi...

Teknosa, Babalar Günü'ne özel olarak akıll cep telefonlarında inanılmaz fırsatları şimdi başlattı! iPhone'dan Xiaomi'ye bir sürü çeşit var! Peki, Teknosa'da Babalar Günü'ne özel akıllı telefon fiyatları ne kadar? İşte 9 Haziran 2022 fiyat listesi...

Sad Grup İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sad Grup İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de Derya Ünal tarafından kuruldu.

Yanık Kiraz Danışmanlık Dış Ticaret Ve Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Yanık Kiraz Danışmanlık Dış Ticaret Ve Turizm Anonim Şirketi Beyoğlu’nda  50 bin TL sermaye bedeli  ile Ünal Çak tarafından kuruldu.

Mahir Ünal'dan Kanal İstanbul yorumu!

Kahramanmaraş'ta düzenlenen bayramlaşma etkinliğine katılan Ak Parti Grup Başkanvekili Mahir Ünal Kanal İstanbul Projesi'ne karşı çıkan muhalefet hakkında eleştiride bulundu.

Ahmet Akın'dan Kuzey Marmara Otoyolu açıklaması!

Kuzey Marmara Otoyolu'nun Kurtköy-Akyazı ve Kınalı-Odayeri kesimlerindeki olağanüstü ek maliyet artışlarını sahiplenen olmadı. CHP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın, konuya ilişkin konuştu.

Bodrum Belediyesi kaçak yapıya geçit vermiyor!

Bodrum Belediyesi tarafından başlatılan kaçak yapıyla mücadele kapsamında yapılan yıkımlar hız kesmeden devam ediyor. Güvercinlik Mahallesi ve Küçükbük Mahallesi'nde kaçak olduğu tespit edilen yapılarda yıkımlar gerçekleştirildi.

Ordu'da kaçak yapılaşmaya geçit yok! 

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, Ordu sahilinde kaçak yapıların birer birer ortadan kaldırıldığını dile getirerek yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Ataşehir'de kaçak yapılaşmaya geçit yok!

Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, Ataşehir Ferhatpaşa Mahallesi’nde imara aykırı kaçak yapılaşmaya göz yumulduğuna ilişkin iddialara karşı yerinde incelemeler yaptı.

Turizm merkezlerinde kaçak yapıya geçit yok!

Muğla'da, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum'un da yakından izlediği çalışmalarda villa, rezidans ve otel inşaatı gibi kaçak yapıların yıkımı titizlikle sürdürülüyor.

Derya Ünal Akşit projeleri Haberi

Derya Ünal Akşit projeleri

Derya Ünal Akşit kimdir?

Derya Ünal Akşit, 24 Kasım 1962 İstanbul doğumlu. 1984 yılında Mimar Sinan Üniversitesi Mimarlık Fakültesi'nden mezun olan Derya Ünal Akşit, yine Mimar Sinan Üniversitesi'nde yüksek lisans eğitimi aldı.


Çok iyi derecede ingilizce bilen Derya Ünal Akşit, evli ve bir çocuk annesidir. Derya Ünal Akşit mimari çalışmalarına DF Mimarlık'ta devam ediyor.


DF Mimarlık Faaliyet alanları

Mimari proje ve mesleki kontrolluk hizmetleri

İnşaat ve taahhüt hizmetleri

Eski eser rölöve-restitüsyon ve restorasyon hizmetleri

Kentsel tasarım ve çevre düzenleme hizmetleri

Peyzaj düzenleme proje ve uygulama hizmetleri

Tadilat-yenileme ve iç mekan düzenleme hizmetleri

Danışmanlık ve organizasyon...