21 / 05 / 2024

Desa deri modelleri

Desa deri modelleri

Desa Deri tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Desa deri Antalya Havalimanı'nda şube açtı. Şube, Antalya Havalimanı Yenigöl Mahallesi Serik Caddesi'nde yer alıyor...

Eski Sümerbank Sentetik Deri İşletmesi’nin olduğu arsaya yapılacak konut projesine ipotek engeli!

Çanakkale merkezde bulunan eski Sümerbank Sentetik Deri İşletmesi’nin bulunduğu alanda yapılacak konut projesi, yıllardır yapılamıyor. Nedeni ise söz konusu arsanın ipotekli olduğunun anlaşılması.

Avşin Deri Ve Tekstil Ürünleri İnşaat Züccaciye Hediyelik Eşya Gıda Oto.İth.İhr.Limited Şirketi kuruldu!

Avşin Deri Ve Tekstil Ürünleri İnşaat Züccaciye Hediyelik Eşya Gıda Oto.İth.İhr.Limited Şirketi Eyüpsultan'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Soner Sökmenci ve Ünal Sökmenci ortaklığında kuruldu.

Sarı Plus İnşaat Peyzaj Tekstil Elektrik Otomotiv Deri Makina Parçaları Limited Şirketi kuruldu!

Sarı Plus İnşaat Peyzaj Tekstil Elektrik Otomotiv Deri Makina Parçaları Limited Şirketi Ataşehir'de 650 bin TL sermaye bedeli ile Arda Kırat tarafından kuruldu.

Vergisiz alınabilecek bilgisayarlar listelendi! Öğrencilere 5.500 TL indirimli ÖTV ve KDV'siz bilgisayar modelleri...

Milyonlarca genci kapsayan ÖTV ve KDV'siz bilgisayar modelleri netlik kazanmaya başladı. Peki, 9 bin 500 TL ve altı ÖTV indirimli alınabilecek bilgisayar modeller ve markalar neler? İşte detaylar...

Seat Leon, Ibiza, Arona, Ateca ve Tarraco Eylül fiyatları açıklandı! Seat modelleri Eylül 2023 fiyatları ne kadar?

Seat Leon, Ibiza, Arona, Ateca ve Tarraco güncel Eylül 2023 fiyatları tek tek açıklandı. Peki Seat modelleri Eylül 2023 fiyatları ne kadar? İşte 5 Eylül 2023 fiyat listesi...

MIUI 14 alacak tüm Xiaomi, Redmi ve Poco modelleri! Güncel Liste!

Xiaomi, MIUI 14 güncellemesini hangi modellere göndereceğini açıkladı. Buna göre, Android 12 işletim sistemini çalıştıran tüm Xiaomi, Redmi ve POCO modelleri, MIUI 14 güncellemesini alacak.

Müştemilat nedir? Müştemilat modelleri ve kanunu nedir? 

Sözlükte eklenti anlamına gelen müştemilat, bir yapının belirli bölümünü yansıtır. Emlak terimlerinden biri olan müştemilat, evden ayrı olan bazı yerleri ifade eder. Peki müştemilat tam olarak nedir, müştemilat modelleri ve kanunu ne anlama gelir? İşte müştemilat ile ilgili bilinmesi gerekenler…

Samsung modelleri için Android 14 / One UI 6.0 güncellemesi: Temmuz 2023 güncel liste!

Samsung modelleri arasında, Android 14 tabanlı One UI 6.0 güncellemesini alacak olanlar hangileridir, şimdiye kadar bilinen tüm modelleri sizinle paylaşıyoruz.

Cibsan İnşaat Deri Ayakkabı Medikal Makine Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cibsan İnşaat Deri Ayakkabı Medikal Makine Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Cihan Barış tarafından kuruldu.

BİM'den Babalar Günü kataloğu! Casıo erkek kol saati 459 TL'ye, deri kemer 89 TL'ye, Kiğılı tişort 169 TL'ye düştü!

BİM Babalar Günü'ne özel indirimli aktüel ürünler kataloğunu yayımladı. Katalogda Casıo erkek kol saati 459 TL'ye, deri kemer 89 TL'ye, Kiğılı tişort 169 TL'ye düştü.

Android 14 / MIUI 15 güncellemesiyle şanslı Xiaomi, Redmi ve POCO modelleri belli oldu! Güncelleme yolda, geliyor!

Xiaomi, Redmi ve POCO modelleri için beklenen Android 14 güncellemesi yakında çıkıyor. MIUI 15'in Aralık 2023'te kullanıcılarla buluşması planlanıyor. Xiaomi, şu anda beta testlerini sürdürerek yeni sürümü uyumlu modellere sunmaya hazırlanıyor.

Güncelleme desteği biten Xiaomi modelleri – Haziran 2023 Günlenlenmiş liste!

Haziran 2023 itibariyle güncelleme desteği sona eren Xiaomi modelleri hangileridir? İşte detaylı telefon listesi!

CarrefourSA'da iPhone 12 modelleri indirimli fiyatlarla! Zamdan etkilenmeden hemen alın!

Geçtiğimiz hafta, iPhone fiyatlarının zamlandı ve tüm vatandaşlar sarsıldı. iPhone 12 modelleri, CarrefourSA mağazalarında indirimli fiyatlarla satışa sunuluyor. Zam sesi yükselirken, burada indirim fırsatı sizi bekliyor! Sakın kaçırmayın!.. İşte fiyatlar...

Desa deri modelleri Haberi

Desa deri modelleri

Antalya Havalimanı Yenigöl Mah. Serik Cad. No:100 İçhatlar Terminali Arındırılmış Salon 252-A Altınova/Muratpaşa Antalya  adresinde  "Desa Deri San. Ve Tic. A.Ş. Antalya Havalimanı Samsonite Mağazası - Şubesi " ünvanlı olmak üzere 1 (bir) yeni mağazamız faaliyete geçmiştir.


Saygılarımızla,


Desa Deri San. ve Tic....