11 / 05 / 2024

Despark Kiralama Turizm Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Bağcılar Şubesi adresi

Despark Kiralama Turizm Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Bağcılar Şubesi adresi

Despark Kiralama Turizm Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Bağcılar Şubesi, Kahraman Destebaşı Şube Müdürlüğünde 3 milyon TL sermaye ile 21 Aralık'ta Bağcılar, Çınar Mahallesi'nde açıldı.

Turizm firmaları ‘yazlık kiralama’ işine girdi! 

Yaz aylarının yaklaşmasıyla beraber tatil planları da hız kazandı İzmir Emlakçılar Odası Başkanı Mesut Güleroğlu,sayfiye yerlerinde fiyat artışlarının yaşanabileceğini belirterek, Bu evleri Trivago, ETS TUR gibi turizm firmalarının pazarlamaya başladığını dile getirdi.

Karlı Şehir İnşaat Hafriyat Nakliyat Ve İş Makinaları Araç Kiralama Turizm Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Karlı Şehir İnşaat Hafriyat Nakliyat Ve İş Makinaları Araç Kiralama Turizm Ticaret Ltd.Şti. Sultangazi'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hanifi Koç tarafından kuruldu.

Avaks Gayrimenkul Danışmanlık Araç Kiralama Ve Turizm Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Avaks Gayrimenkul Danışmanlık Araç Kiralama Ve Turizm Hizmetleri Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Sami Eryanni tarafından kuruldu.

Konuta bir yılda en fazla 4 kiralama sınırı Meclis'te! Kurala uymayanlara ağır ceza verilecek!

Konutlarda turizm amaçlı kiralama düzenlemesi Meclis’e sunuldu. Buna göre aynı konut bir sene içinde dört defadan fazla kiraya verilemeyecek.

Airbnb düzenlemesi ile kiralama sistemi sil baştan değişiyor! Şartlar tek tek açıklandı! Cezası 100 bin TL!

Son zamanların gözde kiralama uygulaması olan Airbnb’yi de kapsayan, konutların turizm amaçlı kiralanmasına yönelik yeni düzenlemeleri içeren kanun teklifi Meclis'e sunuldu. 

Rüyalar Gayrimenkul İnşaat Turizm Araç Kiralama Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rüyalar Gayrimenkul İnşaat Turizm Araç Kiralama Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 10 bin TL sermaye bedeli ile B.S. Mohammed Alı M ve Mubarak Mohd F Al-Hajrı ortaklığında kuruldu.

Hüma Araç Kiralama İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Hüma Araç Kiralama İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye’de 100.000,00 TL sermaye bedeli ile Eyüp Güloğlu tarafından kuruldu.

Hermoso Trade Gayrimenkul Kiralama Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hermoso Trade Gayrimenkul Kiralama Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu'nda 20 bin TL sermaye bedeli ile Harun Cesuroğlu ve Mehmet Cesuroğlu ortaklığında kuruldu.

Anka Günlük Villa Kiralama Bilgi Teknolojileri Turizm Ve Emlak Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Anka Günlük Villa Kiralama Bilgi Teknolojileri Turizm Ve Emlak Ticaret Limited Şirketi Üsküdar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Nihat Mert ve Recep İzgi ortaklığında kuruldu.

Turizm devi halka arz edildi!

Albayrak Grubu şirketlerinden, personel ve yolcu taşımacılığı, filo kiralama, seyahat acentesi işletmeciliği, gıda nakliye ve dağıtımı, personel destek hizmetleri gibi hizmetler sağlayan Platform Turizm, 8-9 Aralık 2022 tarihlerinde halka arz edildi.

Semt İstanbul Beyoğlu Gayrimenkul Kiralama Ve Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Semt İstanbul Beyoğlu Gayrimenkul Kiralama Ve Turizm Limited Şirketi Beyoğlu'nda 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Halit Fatih Karğın, Hüzeyme Karğın, Kenan Karğın ve Özlem Belinay Karğın ortaklığında kuruldu. 

Semt İstanbul Gayrimenkul Kiralama Ve Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Semt İstanbul Gayrimenkul Kiralama Ve Turizm Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda Burak Karğın, Halit Fatih Karğın, Hüzeyme Karğın ve Kenan Karğın ortaklığında kuruldu.

A R Aksu Gayrimenkul Kiralama Turizm Gıda Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

A R Aksu Gayrimenkul Kiralama Turizm Gıda Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de Ahmet Rahmi Aksu tarafından kuruldu.

Despark Kiralama Turizm Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Bağcılar Şubesi adresi Haberi

Despark Kiralama Turizm Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Bağcılar Şubesi adresi

Despark Kiralama Turizm Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Bağcılar Şubesi, Kahraman Destebaşı Şube Müdürlüğünde 3 milyon TL sermaye ile 21 Aralık'ta Bağcılar, Çınar Mahallesi'nde açıldı. 


Despark Kiralama Turizm Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Bağcılar Şubesi adres: Bağcılar, Çınar Mahallesi, 6/1 A Sokak...