17 / 05 / 2024

destek patent başvuruları

destek patent başvuruları

Türkiye’nin lider patent ve marka tescil firması Destek Patent’in, AKUT Arama Kurtarma Derneği için Türk Patent Enstitüsü’ne yaptığı “Tanınmış Marka Statüsü” başvurusu kabul edildi.

Bakan Göktaş açıkladı! Yaşlı Destek Programına başvurular başladı...

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, yaşlıların korunması, desteklenmesi ve yaşamlarının kolaylaştırılması için belediyeler tarafından hazırlanacak olan projelerin değerlendirileceği  (YADES 2024) başvuruların başladığını ifade etti.

Vakıflar Genel Müdürlüğü burs başvuruları ne zaman başlıyor? Detaylar burada!

Vakıflar Genel Müdürlüğü (VGM) burs başvuruları, yeni eğitim-öğretim dönemine hızla yaklaştığımız şu günlerde öğrencilerin dikkatini çekiyor. Öğrencilerin eğitim hayatlarına destek olmayı amaçlayan VGM, ortaöğrenim ve yükseköğrenim burs başvurularını online sistem üzerinden almaya hazırlanıyor.

Anne babalara müjde! Kırtasiye yardımı başvuruları başladı! 1 Eylül’den itibaren hesaplara yatacak! Hemen başvurun!

Okulların açılmasına sayılı günler kala kırtasiye yardımı başvuruları başladı. Kırtasiye yardımı başvuruları e-Devlet sisteminden online olarak alınacak. Ekonomik destek çerçevesinde kırtasiye yardımı için öğrenci başvuru süreci 2023-2024 eğitim öğretim dönemi için merakla araştırılıyor.

Depremzede faizsiz kredi ve hibe desteği başvuruları ne zaman? Kim kaç lira kredi ve hibe alacak? İşte şartlar...

Depremde ev ve iş yeri yıkılan vatandaş için son dakika bir adım atan hükümet, yeni destek paketini duyurdu. Peki depremzede faizsiz kredi ve hibe desteği başvuruları ne zaman? Kim kaç lira kredi ve hibe alacak?

Vatandaşlık maaşı başvuruları başladı mı? Dar gelirli ailelere yeni destek müjdesi! 2023 vatandaşlık maaşı ne kadar?

Vatandaşlık maaşı ile ilgili detaylar merak ediliyor. Peki vatandaşlık maaşı başvuruları başladı mı? İşte ayrıntılar...

Aile Bakanlığı kesenin ağzını tam açtı. Bu para için her aile başvursun. Başvurular başladı

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı çatısı altında gerçekleştirilen destek ödemeleri tam gaz devam ediyor. 4 bin 150 TL’lik yardımdan faydalanmak isteyenler için başvurular başladı. Fakat her aileden sadece 1 kişi başvurabilecek.

Çocuklu ailelere nakit yardım: Başvurular pazartesi günü başlıyor, 650 TL destek!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından çocuklu ailelere yönelik yapılan destek ödemeleri için başvurular Pazartesi günü başlayacak. Nakit yardım kapsamında, çocuklu ailelere 650 TL'ye varan ödeme yapılacak.

18-29 yaş arası gençlere İŞKUR'dan destek! Başvurular başladı!

Gençler için devlet destekli bir maaş projesi hayata geçirildi ve başvuruları başladı. Bu projenin temel amacı, gençlerin eğitimlerine destek sağlamak ve onların istihdam olanaklarını artırmaktır.

18 yaş üstü için başvuru yapana PTT'den 1250 TL! Aile Destek Ödemeleri için başvuru yöntemi!

Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıfları aracılığıyla veya e-Devlet sistemi üzerinden gerçekleştirilen Aile Destek Ödemesi başvuruları, 850-1250 TL aralığında ödemeleri kapsamaktadır. Henüz başvuruda bulunmayan aileler, nasıl başvuru yapacakları konusunda bilgi aramaktadırlar. İşte, detaylar...

EYT kıdem tazminatı ödemelerinde son dakika gelişmesi! Başvurular bugün başlıyor!

EYT kapsamında emekli olacak çalışanların kıdem tazminatını ödeyecek KOBİ ve KOBİ dışı firmaların finansman ihtiyacının karşılanmasında KGF tarafından devreye alınan Hazine destekli EYT Destek Paketi başvuruları bugün başlıyor.

Ödemeler arttı! Başvurular e-Devlet'ten alınacak! PTT'ye 2500 TL'lik para hemen yatacak! İşte şartlar...

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı ihtiyaç sahibi hanelere maddi destek ödemesinde bulunuyor. Ödemeler arttı! Başvurular e-Devlet'ten alınacak! PTT'ye 2500 TL'lik para hemen yatacak! İşte şartlar...

Depremden etkilenen 10 il için peş peşe açıklandı! Kira yardımı ve destek ödemesi başvuruları... Hemen e-Devlet'e bakın!

Depremden etkilenen 10 il için peş peşe açıklandı! Kira yardımı ve destek ödemesi başvuruları... Hemen e-Devlet'e bakın!

İŞKUR herkesin beklediği müjdeyi verdi! Kadınlara her ay 7 bin TL destek! Acilen başvurunuzu yapın!

Devlet tarafından çalışmayan ev kadınlarına büyük destek veriliyor. Bu destek kapsamında başvurular devam ederken 7 bin lira para verileceği bildirildi. İşte detaylar...

destek patent başvuruları Haberi

destek patent başvuruları

Hem Türkiye’de hem de uluslararası alanda gerçekleştirdiği arama kurtarma faaliyetleriyle pek çok insanı doğal afetlerden, kazalardan, her türlü zor ve acil durumdan kurtaran AKUT, kuruluşunun 18’inci yılında Türkiye’de “Tanınmış Marka Statüsü”ne sahip bir marka olarak tescil edildi. Destek Patent tarafından Türk Patent Enstitüsü’ne 2013 yılında yapılan başvurunun ardından 1 yıl süren tescil sürecinin sonunda AKUT, Türkiye’de “Tanınmış Marka” oldu.

Türkiye’de 30 yılı aşkın süredir patent ve marka tescil danışmanlık hizmeti veren Destek Patent’in Merkez Şube Yöneticisi Zeki Öztürk, tescil belgesini AKUT Genel Merkezi’nde AKUT Kurucu Üyesi ve Yönetim Kurulu Başkanı Nasuh Mahruki’ye teslim etti.

Zeki Öztürk, kuruluşunun 18’inci yılında AKUT’un tanınmış marka olarak tescil edilmesinin önemine dikkat çekti. Zeki Öztürk, AKUT markasının en iyi şekilde korunması için tanınmış marka statüsünde olmasının...