05 / 05 / 2024

Detay 1 İnşaat Taahhüt Mobilya Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Nerede

Detay 1 İnşaat Taahhüt Mobilya Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Nerede

Detay 1 İnşaat Taahhüt Mobilya Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Arif Altısomuncuoğlu tarafından 1 milyon TL sermaye ile bugün kuruldu.

HCB Dinamik İnşaat'ın Ankara projesi resmen başlıyor! Yenimahalle'ye 1.112 yeni konut geliyor.

HCB Dinamik İnşaat'ın başkent Ankara'daki yeni projesi resmen başlıyor. Ankara Yenimahalle'de inşa edilecek olan projede 1.112 konut yer alacak.

Trabzon Akçaabat'a Sera Lake Center Hotel geliyor!

Detay-1 İnş. San. Ve Tic. Ltd.Şti, Akçaabat Belediye Başkanlığı’na ait olan taşınmaz üzerinde "Sera Lake Center Hotel" projesini hayata geçirmek için düğmeye bastı.

İnşaat demir fiyatları resmen fırladı! Zamların ardı arkası kesilmiyor! 1 ton demir fiyatları ne kadar oldu? 

İnşaat demir fiyatlarına zam haberleri gelmeye devam ediyor. Geçtiğimiz haftayı rekorla kapatan demir, yeni haftaya yeni zamla başladı. Demir fiyatları resmen fırladı. Peki 1 ton demir fiyatı ne kadar oldu? 2 Ekim 2023 demir fiyat listesi.

Çavuşoğlu 1 İnşaat Otomotiv Kuyumculuk Turizm İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Çavuşoğlu 1 İnşaat Otomotiv Kuyumculuk Turizm İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Hizbullah Çelik ve Muhammed Muhammed ortaklığında kuruldu.

İnşaat malzemesi sanayi üretimi 2023'ün ilk yarısında yüzde 1,4 büyüdü!

İnşaat malzemesi sektörünün çatı kuruluşu Türkiye İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği (Türkiye İMSAD) tarafından açıklanan resmi rakamlara göre, inşaat malzemesi sanayi üretimi 2023'ün ilk yarısında yüzde 1,4 büyüdü...

Hazar Grup 1 İnşaat Asansör Makina Elektrik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hazar Grup 1 İnşaat Asansör Makina Elektrik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile İsa Poyraz tarafından kuruldu.

Dünya 1 İnşaat Malzemeleri Limited Şirketi kuruldu!

Dünya 1 İnşaat Malzemeleri Limited Şirketi Eyüpsultan'da 2 milyon TL sermaye bedeli ile Cemil Elik tarafından kuruldu.

Çalmandalı1 İnşaat Metal Hırdavat Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çalmandalı1 İnşaat Metal Hırdavat Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Vefa Çalmandalı tarafından kuruldu.

Demir fiyatları bugün ne kadar oldu? 1 ton inşaat demiri kaç lira? 8 Mart 2023 demir fiyat listesi

İnşaat sektörünün en temel yapı malzemesi olan demirin fiyat listesi araştırılıyor. Son zamanlarda peş peşe indirim gelen demir fiyatlarının güncel fiyatları merak ediliyor. Demir fiyatları bugün ne kadar? 1 ton inşaat demiri kaç lira? 8 Mart 2023 demir fiyat listesi.

Bakü 1 İnşaat Turizm Ve Sanayi Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Bakü 1 İnşaat Turizm Ve Sanayi Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Bakü 1 İnşaat Turizm Ve Sanayi Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Esenyurt'ta yapıldı.

1 ton inşaat demir fiyatı bugün ne kadar? Demir fiyatlarına zam geldi mi? 18 Kasım 2022 demir fiyat listesi

İnşaat sektörünün en önemli yapı malzemesi olan demir fiyatlarına gelen zam ve indirimler inşaat sektörü maliyetlerini etkilemeye devam ediyor. Peki bugün demir fiyatlarına zam geldi mi? 1 ton inşaat demir fiyatı ne kadar? İşte 18 Kasım 2022 demir fiyat listesi.

Açı1 İnşaat Metal Reklam Orman Ürünleri Limited Şirketi kuruldu!

Açı1 İnşaat Metal Reklam Orman Ürünleri Limited Şirketi bugün Maltepe'de 650 bin TL sermaye bedeli ile NEcla Taşkın tarafından kuruldu.

Lacassa 1 İnşaat Hırdavat Metal Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Lacassa 1 İnşaat Hırdavat Metal Sanayi Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 600 bin TL sermaye bedeli ile Reşit Özkan tarafından kuruldu.

Detay 1 İnşaat Taahhüt Mobilya Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Nerede Haberi

Detay 1 İnşaat Taahhüt Mobilya Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Nerede


Detay 1 İnşaat Taahhüt Mobilya Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 1 milyon TL sermaye ile bugün Arif Altısomuncuoğlu tarafından kuruldu. 


Detay 1 İnşaat Taahhüt Mobilya Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1.Alüminyum, plastik, demir, çelik, ahşaptan mamul maddelere şekil değiştirmek yoluyla kapı, pencere, lambri, raf, panjur, vitrin, çatı ve tavan kaplamaları ile her tür dekorasyon işleri yapmak, fason olarak başkalarına yaptırmak ve yerinde montajlarını yapmak veya yaptırmak. 2.Alüminyum, demir, plastik malzemelerin kaplanması, boyanması ve bunlarla ilgili hammadde ve makinelerin imalatını, ithalatını, ihracatını ve dahili ticaretini yapmak. 3.Her türlü inşaatlar yapmak, villa, köşk, yalı apartman, tatil köyü yapmak, yaptırmak, kat karşılığı arsalar almak, bu arsalarda daireler, işyerleri bina ederek bunları topluca veya tek tek satmak. 4.İnşaat malzemelerinin alım,...