25 / 08 / 2024

deü kampüs temeli

deü kampüs temeli

DEÜ Rektörü Prof. Dr. Mehmet Füzün, buradaki törende yaptığı konuşmada, üniversitelerinin kuruluşunun üzerinden 31 yıl geçtiğini ve her geçen gün büyüdüklerini belirterek, bu yıl 63 bin 478 öğrenci sayısına ulaştıklarını söyledi...

Türkiye'de ilk olacak 'Sosyal Hizmetler Kampüsü' inşaatının yüzde 90'ı tamamlandı!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından Tokat Valiliği ve Tokat Belediyesi'nin hazırladığı proje ile temeli atılan Türkiye'de bir ilk olacak Sosyal Hizmetler Kampüsü'nün yüzde 90'ı tamamlandı.

Google San Jose’de kampüs inşa edecek!

ABD merkezli Alphabet şirketine bağlı Google, 7 ay önce mega kampüs projesini duyurmuştu. Belediye meclisi projeyi onayladı. Google’ın Downtown West kampüsünde yer verilecek alanlar açıklandı.

Doğa Sigorta Kazlıçeşme'de kampüs kuracak!

2009 yılında Plato Meslek Yüksekokulu ile eğitim sektörüne atılan Doğa Sigorta Kazlıçeşme'de yeni kampüs çalışmaları için düğmeye bastı.

Marmara Üniversitesi Nişantaşı Kampüsü'nün imar planı değişikliği mecliste!

Marmara Üniversitesi Nişantaşı Kampüsü'nün bulunduğu arazide yapılan imar planı değişikliği çalışmalar meclis gündemine taşındı. CHP'li Başarır, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Beta Kimya AŞ GEBKİM Kampüsü'nün temeli atıldı!

Gebze Kimya İhtisas Organize Sanayi Bölgesi'nde inşa edilecek olan Beta Kimya AŞ GEBKİM Kampüsü'nün temeli atıldı.

Apple Austin’de 1 milyar dolarlık yeni kampüs inşa ediyor!

Teknoloji devi Apple Inc. Teksas, Austin’de yaklaşık 278 bin metrekare büyüklüğünde yeni bir kampüs inşaatına başladığını açıkladı. 1 milyar dolar yatırım bedeli ile hayata geçirilecek kampüs, 2022'de açılacak...

Edirne Evrensel Çocuk Müzesi ve Eğitim Kampüsü 29 Ekim'de açılacak!

Edirne'de yapımı devam eden Evrensel Çocuk Müzesi ve Eğitim Kampüsü 29 Ekim'de açılacak...

Kocaeli Üniversitesi Körfez Kampüsü 15 Ekim'de teslim edilecek!

Kocaeli Körfez Belediyesi tarafından inşaatı devam eden Körfez Kampüs binasında sona gelindi. Bina, 15 Ekim'de Kocaeli Üniversitesi’ne teslim edilecek.

Kocaeli Entegre Sağlık Kampüsü 2020'de açılacak!

Kocaeli'de Sağlık Bakanlığı'nca kamu- özel sektör işbirliğiyle inşa edilen Kocaeli Entegre Sağlık Kampüsü'nün yüzde 25'i tamamlandı. Hastanenin 2020'de hizmete girmesi planlanıyor.

Keçiören Aydoğan Aydın Eğitim Kampüsü'nün temeli atıldı!

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından Keçiören'e inşa edilecek olan Şehit Tümgeneral Aydoğan Aydın Eğitim Kampüsünün temeli atıldı.

ÇOMÜde Kampüs yenileme çalışmaları devam ediyor!

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ)’nde kampüs yenileme çalışmaları devam ediyor.

Hakkâri Üniversitesi Zeynel Bey Kampüs inşaat ihalesi 7 Eylül'de!

Hakkâri Üniversitesi Zeynel Bey Kampüsüne Ait Merkezi Birimler Binaları İnşaatı İle Genel Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 7 Eylül'de saat 11:00'da gerçekleşecek.

İstek Okulları Karşıyaka Mavişehir'de kampüs açıyor!

İstek Okulları, İzmir’de ilk kampüsünü Karşıyaka Mavişehir’de açıyor.

deü kampüs temeli Haberi

deü kampüs temeli


Dokuz Eylül Üniversitesi'nin (DEÜ) Tınaztepe Kampüsünde Teknoloji Geliştirme Merkezi'nin temeli atıldı.


DEÜ Rektörü Prof. Dr. Mehmet Füzün, buradaki törende yaptığı konuşmada, üniversitelerinin kuruluşunun üzerinden 31 yıl geçtiğini ve her geçen gün büyüdüklerini belirterek, bu yıl 63 bin 478 öğrenci sayısına ulaştıklarını söyledi.


Füzün, söz konusu merkezin ruhsatını iki bölge halinde ocak ayında aldıklarını, diğer bölgenin de DEÜ Tıp Fakültesi içerisindeki sağlık kampüsünde olduğunu dile getirdi. Tınaztepe Kampüsünde 17 bin 400 metrekarelik alanlarının olduğunu, 100 günde tamamlanması planlanan 2 katlı merkezin 2 bin 500 metrekarelik alana inşa edileceğini aktaran Füzün, şöyle konuştu:


"6 bin 800 metrekare daha inşa alanımız var. Şu anda 50 şirket bizle iş yapabilmek için sırada bekliyor. Yıllardan beri özlemlediğimiz üniversitenin sanayiyle buluşmasını realize edilmesini, hayata geçmisini sağlamış olacağız. Bundan...