01 / 05 / 2024

Deva Holding özel durum açıklaması

Deva Holding özel durum açıklaması

Deva Holding Tekirdağ'da aldığı gayrimenkul hakkında açıklama yaptı...

İsra Holding, bölgenin ilk AVM'si V Mall Ağrı'da hafriyat çalışmalarına başladı! 

Öz sermaye ve güçlü ortaklık yapısıyla faaliyetlerine devam eden İsra Holding’in Ağrı İl Özel İdaresi iş birliğiyle inşa ettiği V Mall Ağrı projesinde hafriyat çalışmaları başladı.

Eşref Güneş Ufuk kimdir? Nereli? Hangi görevleri yaptı?

Deva Holding Yönetim Kurulu üyesi Eşref Güneş Ufuk kimdir? Eşref Güneş Ufuk daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Eşref Güneş Ufuk'un eğitim hayatı nasıldı?  İşte Eşref Güneş Ufuk`un hayatına dair merak edilenler.

Mesut Çetin kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Deva holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı & CFO'su Mesut Çetin kimdir? Mesut Çetin daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Mesut Çetin'in eğitim hayatı nasıldı?  İşte Mesut Çetin`in hayatına dair merak edilenler.

Philipp Haas kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Deva holding Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO'su Philipp Haas kimdir? Philipp Haas daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Philipp Haas'ın eğitim hayatı nasıldı?  İşte Philipp Haas`ın hayatına dair merak edilenler.

İnşaat sektöründe sosyal konut projesi hareketliliği! Özel sektör destek bekliyor!

MTC Holding'in Yönetim Kurulu Başkanı Togay Cömert, sosyal konut projelerinin hayata geçebilmesi için özel sektörün önünün açılması gerektiğine dikkat çekti. İşte o açıklamalar...

Akdeniz Yatırım Holding Tarsan'ın yüzde 80'ini satın alacak

12 yıldan bu yana borsada işlem gören ve özel güvenlik sektörüyle başladığı faaliyetlerini 25 yılda fiziki satın almalar yaparak çeşitlendiren Akdeniz Yatırım Holding, yeni bir satın alma kararı daha aldı.

Akdeniz Yatırım Holding merkez binasını satışa çıkardı!

Kamu kurum ve kuruluşlarına özel güvenlik hizmeti sağlayan Akdeniz Güvenlik, yeni unvanıyla Akdeniz Yatırım Holding merkez binasını satışa çıkardı. 

Nurol Holding'in acı günü! M. Peyami Tavil vefat etti!

Nurol Holding A.Ş.'nin Yönetim Kurulu Başkanı Özel Kalem Müdürü Figen Tavil Alsırt'ın babası M. Peyami Tavil, hayatını kaybetti. 

Mimar Nahit Yılmaz vefat etti!

Deva Holding'ten emekli mimar ve mühendis Nahit Yılmaz vefat etti... 

Rönesans Holding'ten 4,3 milyar dolarlık sağlık kompleksi yatırımı!

Rönesans Holding, Kamu Özel İş Birliği modeli kapsamında 2020 yılına kadar 4,3 milyar dolarlık yatırımla 3,2 milyon metrekare büyüklüğünde sağlık kompleksleri inşa etmiş olacak.

Çalık Holding, koronavirüsle mücadelede hastanelere nefes olmayı amaçlıyor!

Çalık Holding bünyesinde faaliyet gösteren Gap İnşaat, Ar-Ge merkezlerinde geliştirdiği yeni tip koronavirüsü (Kovid-19) yok eden özel hava temizleme cihazlarının üretimini tamamlayarak, hastanelere teslim ediyor.

Univa’dan yerli yatırımcıya özel kampanya!

Türkiye’de bir ilke imza atarak gayrimenkul sektöründe yeni bir dönemi başlatan Erkanlı Holding’in yatırım amaçlı öğrenci evi projesi olan Univa, yerli yatırımcıya özel kampanya başlattı.

Babacan Holding'ten dayalı döşeli ev kampanyası!

Babacan Holding, Dünya Kadınlar Günü’ne özel kaçırılmayacak bir kampanya başlattı. Proje 8- 18 Mart tarihleri arasında Babacan Premium ve Babacan Palace projelerinde geçerli olacak.

Deva Holding özel durum açıklaması Haberi

Deva Holding özel durum açıklaması

Deva Holding  tarafından yapılan açıklama: 



Açıklanacak Özel Durum/Durumlar:


Şirketimiz tarafından Tekirdağ İli, Çerkezköy İlçesi, Karaağaç Köyü, Organize Sanayi Bölgesinde, 137 Ada, 7 Parselde kayıtlı 6.933 m2 yüzölçümlü arsa, üzerinde 3.250 m2 kapalı alanı ile birlikte 1.550.000 USD bedelle; aynı bölgede,  252 Ada, 11 parselde kayıtlı  58.630 m2 yüzölçümlü arsa ise 5.429.138 USD bedelle 06.06.2013 tarihinde satın...