28 / 04 / 2024

Develi neresi

Develi neresi

142 yıllık Belediye teşkilatı bulunan ve tarihi bir yerleşim alanı içerisinde bulunan Develi İlçesinde 2003 ile 2013 yılları arasında 2008 yılı ve 2012 yılında 5 yıllık periyotlar halinde imar plan 2 kez revize edildiği belirtildi...

Ege Bölgesi'nde 9 ayda 140 bin konut satıldı! En gözde il ve ilçe neresi? 

Ege Bölgesi’nde 2023 Ocak-Eylül’de bir önceki döneme kıyasla yüzde 16.25’lik düşüşle 140 bin 953 konut satışı gerçekleştirdi. Peki Ege'de en gözle il ve ilçeler hangileri? İşte ayrıntılar...

Ankaralılara son dakika müjdesi! Ücretsiz Nostaljik Tramvay seferlere başladı! İşte nostaljik tramvay geçiş güzergahları

Ankaralılara resmen son dakika müjdesi geldi. Konu ile ilgili olarak paylaşılan detaylara göre başkentteki Nostaljik Tramvay seferlere başladı. Peki, Gölbaşı nostaljik tramvay güzergahı neresi? Ankara'daki nostaljik tramvay hangi duraklardan geçecek? İşte nostaljik tramvay geçiş güzergahları...

Belediyeden kaçırılmayacak fırsat: 20 arsa satacak!

Kayseri İli Develi Belediye Başkanlığı, Kayseri'de yer alan 20 adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. Arsaların satış ihalesi 3 Ağustos'ta yapılacak.

Belediyeden resmen Temmuz 2023 fırsatı geldi! Tam 24 arsa satacak! 

Kayseri İli Develi Belediye Başkanlığı, Kayseri Develi'de yer alan 24 adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu arsaların satış ihalesi 6 Temmuz tarihinde gerçekleştirilecek.

Milli Emlak o ilde yüzde 20 indirim ve taksit imkanıyla arsa ve arazi satıyor! Aman bu fırsatı kaçırmayın! 

Kayseri Milli Emlak Şefliği, Kayseri ili, Develi ilçesinde yer alan 1 adet arsa ile 7 adet arazi yüzde 20 indirim ve taksit imkanıyla satılıyor. 

Borsa yatırımcısı 2023’de hayal kırıklığına uğradı! Borsada düşüş trendi ne zaman sona erecek? Kritik viraj neresi?

Seçim öncesi belirsizlikler orsa yatırımcısını tedirgin ediyor. Yıl başından bu yana endeksteki kayıp yüzde 20’ye ulaşırken, hisse bazında ise bu kayıplar çok daha yüksek seviyelerde. Endeksin seyrini ise seçim sonuçları belirleyecek. Uzmanlar ise yatırımcıları panik yapmaması konusunda uyarıyor.

Altın son 13 ayın zirvesinde! Direnç seviyesini aşarsa altını kimse tutamaz! Peki altında direnç seviyesi neresi?

ABD'den gelen zayıf ekonomik verilerin ardından 2 bin doların üzerine tırmanan altın son 13 ayın zirve seviyelerinde bulunuyor. Bugün gelen kar satışlarıyla ons altın bir miktar gerilese de direnç seviyesinin aşılması halinde altında yeni rekorların geleceği öngörülüyor.

Seçim öncesi yatırımcının rotası nereye döndü? Belirsizlik ortamında güvenli liman neresi?

Seçim öncesi yatırımcılar alternatif getiri arayışını sürdürüyor. Yatırımcılar geçen yıl yüzde 200’e varan getirisi nedeniyle borsaya yoğun ilgi gösterirken, bu yıl hem küresel hem yurt içi belirsizlikler nedeniyle rota farklı yatırım araçlarına yönelmiş durumda.

Borsada tepki alımları ne zaman başlayacak? BIST 100 endeksinde kritik seviyeler neresi?

Bir yandan küresel piyasalardaki bankacılık krizi bir yandan yurt içinde seçim ile ilgili gelişmeler pay piyasalarını kıskaca almış durumda. Pay piyasalarında yurt içi ve yurt dışından gelen haber akışına bağlı olarak karışık bir seyir gözlenirken, yatırımcılar şimdilik temkinli bekleyişte...

Yaşadığınız evin kapı numarasını girip evinizin zeminini öğrenin!

İstanbul İli Jeoloji Haritası, toprakların depremlere dayanıklılığı hakkında bilgi vermektedir. "Evimin zemini sağlam mı?" "Binam güvenilir mi?" ya da "İstanbul`da zemini sağlam yerler neresi?" gibi sorularınızın yanıtını alabilirsiniz.

Sağlık Bakanı Koca açıkladı… İşte Çapa ve Cerrahpaşa hastanelerinin yeni adresleri!

Deprem riski taşıdıkları için taşınması kararı alınan Çapa Tıp Fakültesi Hastanesi ve Cerrahpaşa Hastanesinin yeni adreslerini Sağlık Bakanı Fahrettin Koca duyurdu. İki hastanenin taşınacağı yeni adresleri neresi olacak?

Depremde en çok hangi katlar zarar görür? Depremde binanın ilk neresi çöker? Bir bina depremde neden çöker?

Kahramanmaraş merkezli ve ülkenin yüreğine ateş saçan depremlerden sonra vatandaşlar depremde nerelerin güvenli olduğu ve binada ilk nerelerin çökeceği araştırılmaktadır. İşte detaylar!

Depremlerde büyük yıkıma uğrayan Hatay nereye kurulmalı? Hatay’da neresi daha sağlam zemine sahip?

Deprem felaketlerinde büyük yıkıma uğrayan şehirlerimizin yeniden imarının bir yıl içerisinde tamamlanması planlanırken, hala artçı sarsıntıların devam ettiği bölgede bu sürecin nasıl işleyeceği şu sıralar en önemli gündem maddesi.

Develi neresi Haberi

Develi neresi

Belediye Başkanı Recep Özkan, "2003 yılında 2800 ha olan imar alanı 2013 yılına kadar on yıllık sürede sadece 200 ha geniş- m leme yapılarak 3000 ha'ya çıktığını, yapılan revizyon imar planlarıyla herhangi bir yoğunluğa gidilmeden Yeni mahalle Mustafa Asım Koksal mahallesi, Aşık Seyrani mahallesi, Reşadiye mahallesi ve Cami cedit mahallelerinde kat sayılarında artış yapılmıştır On yıllık süre içerisinde Bu zaman aralığında yapılan revizyon imar planlarıyla 100 ha sanayi alanı da imar planına eklenmiştir" dedi.


E...