12 / 05 / 2024

Develi Restoran şubeleri

Develi Restoran şubeleri

Antep mutfağının duayeni, asırlık lezzet markası Develi, Tuzla ViaMarin ’de Develi Restoran ve Develi Corner olarak hizmete açtığı iki yeni şubesiyle misafirlerini ağırlıyor.

Develi Restoran Tuzla ViaMarin'de açıldı!

Antep mutfağının duayeni, asırlık lezzet markası Develi, Tuzla ViaMarin ’de Develi Restoran ve Develi Corner olarak hizmete açtığı iki yeni şubesiyle misafirlerini ağırlıyor.

Develi, Tuzla Viaport'ta restoran açacak!

Develi, yeni yatırımlarla büyümesini sürdürüyor. Develi Grubu, İstanbul Nişantaşı ve Tuzla Viaport'a açılacak iki yeni restoranı ve Viaport Develi Corner için 11 milyon TL yatırım yapacağını açıkladı.

Develi Restaurant Nişantaşı ve Tuzla'da 2 yeni şube açacak!

Ünlü restoran zinciri Develi, yeni yatırımlarla büyümesini sürdürüyor. Develi Grubu, İstanbul Nişantaşı ve Tuzla Viaport’a açılacak iki yeni restoranı ve Viaport Develi Corner için 11 milyon TL yatırım yapacağını açıkladı.

Develi, 2 yeni restoran ve 1 Develi Corner açacak!

Dünyanın en iyi 100 restoranı arasında yer alan, 103 yıllık lezzet markası, Gaziantep Mutfağının duayeni Develi, yeni yatırımlarla büyümesini sürdürüyor.

Erkan Petekkaya restoran açıyor!

Erkan Petekkaya, ticaretten keyif alıyorum. Kazandığım parayla villalar, almıyorum. Onu da yapıyorum ama insanlara hizmet etmeyi seviyorum. Et işi yapıyorum, 15 güne kadar bir restoran açıyorum dedi...

Triyanda Evleri Deniz Restoran'da tanıtıldı!

İnşaat sektöründe emin adımlarla ilerleyen Egesel İnşaat, İzmir Torbalı Ayrancılar'da hayata geçireceği 'Triyanda Evleri'ni Deniz Restoran'da tanıttı. Toplantıya Ege-Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan da katıldı

Araplar, Develi Kebap'a talip oldu!

Samatya’nın simgelerinden, Antep mutfağı ile ünlü Develi için Arap sermayeli fonlar harekete geçti. Araplar, kendi ülkelerinde zincir marka yapmak için ciddi tekliflerle Arif Develi’nin kapısını çalıyor. Develi ise kapıyı aralıyor

Trabzon Akyazı'da dağ yamacına restoran kuruldu!

Dağın yamacına kurulu restoranın sahibi Turan Pervanlar, müşterilerinin mekânına kolayca ulaşması için inat etti, dağı delip asansör yaptırdı. Pervanlar'ın iddiasına göre yapımı için 600 bin lira harcanan asansör, 2 kattan oluşuyor...

Ayasofya Restoran Hizmetleri Gıda ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Ayasofya Restoran Hizmetleri Gıda ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi, Hasan Ekmen, Bedrettin Anıl tarafından 1 milyon TL'lik sermaye ile 19 Şubat'ta kuruldu.

Günay Restoran Anadolu Yakası'na 2'nci şube açacak!

Yüzlerce sanatçının sahnelerinde yetiştiği gazino kültürünün son temsilcisi Günay Restoran, Anadolu Yakası'nda şube açacak. Bu kapsamda özellikle Ataşehir bölgesi başta olmak üzere mekân bakmaya başlanıldı...

Bahçeşehir'de Park çevresindeki restoran ve otoparkın inşaat ruhsatları iptal edildi!

Bahçeşehir'de Şelale Park ve çevresindeki alana yapılan restoran ve otoparkın yapımına ilişkin inşaat ruhsatı, imar planlarına, şehircilik ve planlama ilkelerine ve hukuka uygun olmadığı gerekçesiyle istanbul 1. İdare Mahkemesi tarafından iptal edildi.

Jessica Biel çocuklar için restoran açacak!

İstanbu l'da mayısta konser verecek olan ABD 'li şarkıcı Justin Timberlake 'le evli olan oyuncu Jessica Biel, California Eyaleti'nin Santa Monica kentinde çocuk restoranı açacak.

Kıvanç Tatlıtuğ, Sarıyer Garipçe Köyü'nde butik otel ve restoran açacak!

Kıvanç Tatlıtuğ ' un Sarıyer'deki Garipçe Köyü ' nde aldığı araziyi Takvim buldu. Harabe görüntüsüyle dikkat çeken arsaya ünlü oyuncu, butik otel ve restoran açacak...

Develi Restoran şubeleri Haberi

Develi Restoran şubeleri

Antep mutfağının duayeni, asırlık lezzet markası Develi, Tuzla ViaMarin ’de Develi Restoran ve Develi Corner olarak hizmete açtığı iki yeni şubesiyle misafirlerini ağırlıyor.


Denize karşı mükemmel konumuyla dikkati çeken Develi Restoran, deniz tutkunlarının vazgeçilmez adresi olmaya aday. Her biri lezzet efsanesine dönüşmüş unutulmaz tatlarını, denize nazır eşsiz bir manzara eşliğinde misafirleri ile buluşturan Develi ViaMarin, kapalı alanıyla birlikte aynı anda 600 kişiyi ağırlayabiliyor. 100 kişilik sunum ve toplantı odasıyla özel davetleriniz için de uygun olan Develi, şık dekorasyonuyla dikkat çekiyor.


Her zaman olduğu gibi küçük misafirlerini de unutmayan Develi, çocukların eğlenceli vakit geçirip, eğitici oyunlar oynayabileceği tam donanımlı oyun odasıyla da Tuzla ViaMarin Restoranında ailece keyifli vakit geçirmenizi sağlıyor.


Tuzla ViaMarin’de ilk Develi Corner şubesini de hizmete açan marka misafirlerine bu şubesi...