23 / 05 / 2024

devlet fabrika inşa kirala

devlet fabrika inşa kirala

Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, "Akdeniz, Ege - Marmara ve Karadeniz'e 3 büyük üretim - yatırım bölgesi kurulacağını söyledi. Bu bölgelerde sanayici binaya para bağlamayacak. Fabrikayı devlet yapacak, sanayici kira ödeyecek" dedi.

İskenderun Devlet Hastanesi’nin A Blok’una 11 yıl önce depreme dayanıksız raporu verilmiş!

İskenderun Devlet Hastanesi’nin A Blok’unda 80’den fazla kişi yaşamını yitirdi. Böylece 2012'de ‘depreme dayanıksız raporu’ verilen blok için aradan geçen 11 yılda hiçbir önlem alınmadığı da ortaya çıktı. 

Elazığ'da 24 bin 83 konut inşa edildi!

24 Ocak 2020'de Elazığ'da meydana gelen deprem sonrasında evlerini kaybeden vatandaşlar için inşa edilen konutların yapımı hızla devam ediyor. Devlet bu sürede 24 bin 83 konutun inşasını gerçekleştirdi. 

TOKİ Diyarbakır'da 18 bin 578 konut inşa etti!

Diyarbakır'da Bismil Ovası Tarımsal Sulama Tesisleri, Diyarbakır Tekstil OSB 30 Fabrika, 4. Otosanayi Sitesi ve Yapımı Tamamlanan Diğer Projelerin Açılış Töreni"ne katılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, törende TOKİ tarafından kentte inşa edilen projeler hakkında bilgi verdi.

Bursa'da tarım arazisine kaçak fabrika inşa edildi!

Bursa'nın Nilüfer ilçesinde birinci sınıf tarım arazisi olan alana kaçak fabrika inşa edildiği ortaya çıktı. 

Şırnak'ta 14 bin 522 konut inşa edildi!

5 yıl önce terör örgütü PKK tarafından bombalanan Şırnak devlet eliyle yeniden yaşama kavuştu. Bu süre içerisinde kentte 14 bin 522 konut inşa edildi. 

Ukrayna'da Kırımlılar için geçici konut inşa edilecek!

Ukrayna Devlet Başkanı Vladimir Zelenskiy, işgalden sonra evsiz kalan Kırımlı Türkler için geçici olarak 500 konut inşa edileceğini açıkladı. 

Bursa'da 15 fabrika inşa ediliyor! 

Bursa'da pandemiye rağmen yatırımlar hız kesmeden devam ediyor. Kentin Organize Sanayi Bölgeleri'nde 15 fabrika inşa ediliyor.

Silivri'de devlet arazilerine kaçak villa mı inşa edildi?

Koronavirüs salgını boyunca bazı vatandaşların  imar olmayan hazine, orman ve tarım arazilerine kaçak villalar inşa ettiği öğrenildi.

Şanlıurfa'da 6 fabrika inşa ediliyor!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Organize Sanayi Bölgesi'nde (OSB) 32 bin metrekare alan üzerinde 6 adet fabrika inşa ediyor. 

Gaziantep’e 300 yataklı yeni hastane binası inşa edilecek!

Sağlık Bakanlığı tarafından Gaziantep'e 300 yataklı hastane ek binası inşa edilecek. 25 Aralık Devlet Hastanesi’ne ek bina olarak yapılacak hastanede 140’ı tek kişilik olmak üzere 182 oda bulunacak. 

Kızılay, Malatya'da 3 yeni fabrika inşa ediyor!

Kızılay, Malatya’da Afet Barınma Sistemleri Fabrikası, Çadır ve Tekstil Fabrikası inşa ediyor. 

Türkiye Otomobili’nin fabrika inşaatında son durum ne?

Türkiye'nin Otomobili Girişim Grubu'nun (TOGG) yerli otomobilinin üretileceği fabrika inşaatında çalışmalar hız kesmeden devam ediyor. TOGG tarafından yapılan açıklamada inşaatta şu ana kadar 100 bin metreküp kazı yapıldığı, 9 bin 400 zemin güçlendirme kolonu üretildiği ve 46 bin ton çimento kullanı

Pendik Devlet Hastanesi'nin ek binası inşa edildi!

Pendik Devlet Hastanesi otopark alanına inşa edilen ek hizmet binasında sona gelindi. Binada 21 metrekare büyüklüğünde doktor odası ve hastalar için de 11 adet oda bulunuyor...

devlet fabrika inşa kirala Haberi

devlet fabrika inşa kirala

B ilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri .Işık, içten yanmalı motor üretiminde Türkiye'nin artık treni kaçırdığını belirtirken, bunun yerine elektrikli otomobilde yoğunlaşılacağını söyledi. Teşvik mekanizmasının yüksek teknolojili ürünler yönüyle değiştirileceğini kaydeden Işık, hangi ile yapılırsa yapılsın yüksek teknolojili tüm yatırımların 5'inci bölge kapsamında destekleneceğini anlattı. 


YERLİ OTOMOBİL KONUSU

 İçten yanmalı motorlarda treni kaçırdık. Sektörde çok büyük rekabet var. Hyundai fabrikasını gezdim, yıllık 1 milyon 700 bin araç üretiyor. Bu ölçeğe ulaşmak ve verimliliği yakalamak kolay değil. Sektörde dönüşüm başladı ve 8-10 sene içinde çok şeyin değişeceği öngörülüyor. Burada elektrikli araç gibi bir fırsat penceresi var ve biz bunu yakalamalıyız. Aksi takdirde mutlaka trenin son vagonuna bineceğim diye lokomotife kadar her vagondan yürüyerek geçmenin mantığı yok. Fırsat penceresini yakalamamız lazım. 


FİNANSMANA ERİŞİM

 Yatırımda finansmana...