07 / 05 / 2024

devlet katkısının değerlendirilmesi

devlet katkısının değerlendirilmesi

Ziya Yılmaz, devletin konut alımını desteklemesine ilişkin desteğin konut talebini artırarak arz fazlasına yönelik dengeyi sağlamak, yeni evliler, orta ve dar gelirli kesimden düşük gelirlilere teşvik vermek adına olumlu bir adım olacağını ifade etti.

23 yılda ne kadar altın üretimi gerçekleşti! Türkiye'de altın madenciliğinin ekonomiye katkısı nedir?

Erzincan'ın İliç ilçesinde bulunan Anagold Çöpler Altın Madeni'nde yığın liç alanının kayması sonucu yaşanan facia sonrasında, Türkiye'de sürdürülen metal madenciliği biçiminin çevresel etkilerinden ziyade ekonomiye olan katkısı da gündemde yerini aldı.

BES'te yıllık devlet katkısının tamamını alabilmek için son günler!

Kripto fenomeni Murat Ali Calman, X sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda BES'te yıllık devlet katkısının tamamını alabilmek için son günler olduğunu belirtti.  İşte Calman'ın o açıklaması ve vatandaşlardan gelen yorumlar...

İngiltere’de yatırım fırsatı: Metrekaresi 5 bin pound! Projenin yarısını öde, İngiltere’de ev sahibi ol!

İngiltere’de yatırım fırsatı: Metrekaresi 5 bin pound! Projenin yarısını öde, İngiltere’de ev sahibi ol! Peker Holding, İngiltere’de satışa sunulan The Old Brewery ve Finchley Dollis projelerinde Türk yatırımcılar için yüzde 50 peşinat, 36 ay vade seçeneği ile mortgage almadan da ev sahibi ol

BES'te devlet katkısına asgari ücret zammı!

Bireysel Emeklilik Sistemi (BES)'nde yeni dönem başladı. Asgari ücret zammı ile birlikte BES'te devlet katkısı da arttı. Peki, nasıl? İşte detaylar...

İşte BES fonlarının performansı! Hangi fonlar en fazla getiriyi sağladı? 2023’de hangi fonlar daha çok kazandıracak?

Bireysel emeklilik hem yüzde 30’luk devlet katkısı hem de birikimlerin hisse senedi, altın, kira sertifikası ve tahvil gibi çok çeşitli enstrümanlara yatırım yapma seçeneği ile oldukça cazip bir enstrüman. Peki, BES fonları 2022 ve 2023 performansları nasıl? Detaylar haberimizde…

Bireysel emeklilik sisteminde yeni düzenleme! Resmi Gazete’de yayımlandı!

Alınan bir kararla BES için yeni bir düzenleme gerçekleştirildi. Bireysel Emeklilik Sistemi'nde devlet katkısının yatırıldığı fonların borsaya yatırılabilecek kısmı arttırıldı. Alınan karar, Resmi Gazete’ de yayımlanarak yürürlüğe girdi.

20 bin TL’lik devlet katkısı almak için geç değil! Devlet katkısını en yüksek miktarda alın! İşte detaylar!

Garanti BBVA Emeklilik Genel Müdürü Burak Ali Göçer, BES’te en yüksek devlet katkısına dair bilgi verdi. İşte detaylar!

Yapı Denetimi İzin Belgesi Almak İçin Müracaatların Değerlendirilmesi ve Sıralamaya Alınmasına Dair Tebliğde Değişiklik!

Yapı Denetimi İzin Belgesi Almak İçin Yapılan Müracaatların Değerlendirilmesi ve Sıralamaya Alınmasına Dair Tebliğde Değişiklik Yapılmasına Dair Tebliğ bugünkü 31908 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Madame Coco'da Babalar Günü kampanyası başladı! 3.236 üründe sepette yarısını öde fırsatı!

Madame Coco'da bomba Babalar Günü kampanyası başladı. Kampanya kapsamında toplamda 3 bin 296 üründe sepette yarısını öde fırsatı sunuluyor. İşte Madame Coco Babalar Günü kampanyası detayları...

Madame Coco'da bomba Anneler Günü kampanyası başladı! 4.293 üründe sepette yarısını öde fırsatı!

Madame Coco'da bomba Anneler Günü kampanyası başladı. Kampanya kapsamında toplamda 4 bin 293 üründe sepette yarısını öde fırsatı sunuluyor.

Çevresel Gürültünün Değerlendirilmesi ve Yönetimi Yönetmeliğinde Değişiklik!

Çevresel Gürültünün Değerlendirilmesi ve Yönetimi Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasın Dair Dair Yönetmelik bugünkü 31712 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

İnşaat malzemeleri sanayisinin ülkeye katkısı artacak!

Türkiye İMSAD Yönetim Kurulu Başkanı Tayfun Küçükoğlu; ‘Gündem Buluşmaları’nın 41’inci toplantısında, inşaat malzemeleri sanayisinin Türkiye'ye katkısının daha da artacağını dile getirdi.

Türk Vatandaşlarının Yurt Dışında Geçen Sürelerinin Değerlendirilmesi Hakkında Kanunda Değişiklik!

3201 Sayılı Yurt Dışında Bulunan Türk Vatandaşlarının Yurt Dışında Geçen Sürelerinin Sosyal Güvenlikleri Bakımından Değerlendirilmesi Hakkında Kanunda Değişiklik Yapılması Hakkında Kanun Teklifi TBMM'ye sunuldu. 

devlet katkısının değerlendirilmesi Haberi

devlet katkısının değerlendirilmesi

DAP Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, devletin konut alımını desteklemesine ilişkin desteğin konut talebini artırarak arz fazlasına yönelik dengeyi sağlamak, yeni evliler, orta ve dar gelirli kesimden düşük gelirlilere teşvik vermek adına olumlu bir adım olacağını ifade etti. KONUTDER olarak Başbakan’la yaptıkları görüşmenin hayli verimli geçtiğini ve kendilerini motive ettiğini dile getiren Yılmaz, çıkacak kararların sektöre ve dolayısıyla ekonomiye yansıyacağını belirtti.

Ziya Yılmaz, “Yüzde 25 peşinat şartını bir teminat olarak düşünebiliriz. Ancak beş yıllık süre çok uzun. Türkiye’de beş yılda çok fazla şey değişecektir. Uygulanacak teşvikin daha kısa süreli düşünülmesi ev alacaklar için daha motive edici olacaktır. İlk defa ev sahibi olacaklar için devlet tarafından katkı çok görünmese de başlangıç için önemlidir. 5 yıl için yatırım yapmaya başlayan ancak...