20 / 05 / 2024

devletten işçilere destek

devletten işçilere destek

Hükümet kısa çalışma ödeneğini devreye aldı. Bu uygulamayla hem işverene hem de işçilere önemli avantajlar sağlıyor...

Ferman Toprak Beykoz'daki lüks villasının tadilatını yapan işçilere saldırdı!

Ferman Toprak, Beykoz'daki lüks villasının tadilatı için çağırdığı işçilere sözlü tartışmanın ardından sopa ve silah kabzasıyla saldırdığı iddia edildi. İşte ayrıntılar...

Çiftçilere müjdeli haber! Destek ödemelerinden sonra bir destek daha geldi! O ilde yaşayanlar dikkat!

6 Şubat 2023 tarihinde Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremlerden etkilenen Malatya'da hayvanları telef olan çiftçilere destek verilmeye başlandı. 

Tarım ve Orman Bakanlığı'ndan çiftçilere müjdeli haber! Tarımsal destek ödemeleri bugün hesaplarda! Hemen bakın

Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından çiftçilere destek ödemesi müjdesi geldi. Bakanlık, 47 milyon 185 bin liralık tarımsal destekleme ödemesinin bugün çiftçilerin hesaplarına geçeceğini duyurdu.

SON DAKİKA: Yağlık ayçiçeği üreticilerine destek tutarı artırıldı: Resmi Gazete'de yayımlandı!

Tarımsal destekleme ödemeleri çerçevesinde Trakya'daki Meriç ve Kuzey Marmara havzalarında yetiştirilen yağlık ayçiçeği için üreticilere ödenecek tutar kilogram başına artırıldı. Peki  yağlık ayçiçeği için kilogram başına ne kadar destek verilecek? 

Çocuğu okula gidenlere müjde! Öğrencilerin giyim, ayakkabı, çanta ve kırtasiye malzemeleri devletten! İşte şartlar...

Devlet, ihtiyaç sahibi hanelerin çocuklarına Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı aracılığıyla destek sağlamaya devam ediyor. Çocuğu okula gidenlere müjde. Öğrencilerin giyim, ayakkabı, çanta ve kırtasiye malzemeleri devletten. 

Aile destek, evde bakım, 65 yaş, engelli aylığı! Tutarlar sil baştan değişti! e-Devlet'ten başvuranlar yaşadı!

Devlet tarafından durumu yetersiz olanlar için destek ödemeleri yapılmaya devam ediyor. Bu kapsamda Aile destek, evde bakım, engelli aylığı gibi ödemelerde güncellenen memur maaşları kast sayısında artışlar yaşandı. utarlar sil baştan değişti! İşte güncel destek ödemeleri...

Bakan Göktaş: Engelli ve yaşlıların toplu taşımadan ücretsiz yararlanması için destek sürecek! 

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, engelli ve yaşlı vatandaşların toplu taşımadan ücretsiz yararlanabilmeleri için verilen destek ile ilgili son dakika açıklamalarında bulundu. İşte Göktaş'ın o açıklamaları...

Aile Bakanlığı'ndan bu kişilere müjde! 1.140,23 TL'ye kadar destek ödemesi yapılacak!

Aile Bakanlığı, sosyal yardım programlarından yararlanan ailelere müjdeli bir haber verdi. 3294 sayılı Kanun kapsamında, İŞKUR tarafından işe yönlendirilen ve 18-55 yaş aralığında olan kişilere destek ödemesi yapılacak.

Kamuda çalışan işçilere müjde! İşte ikramiyelerde ilk ödemelerin yatacağı tarih

Kamuda çalışan işçilere 2023 senesinde verilmesi kararlaştırılan ikramiyenin ilk yarısı Kurban Bayramı gelmeden verilmesi kararı alındı, İkramiyelerin ilk kısmı  23 Hazira'da yatırılacak.

Kamuda çalışan işçilere kadro ne zaman gelecek? 2023 TYP alımı ne zaman yapılır? 

Toplum Yararına Çalışma Programı (TYP) kapsamında kamuda çalışan işçilere kadro konusu ile ilgili detaylar merak ediliyor. Peki kamuda çalışan işçilere kadro ne zaman gelecek?

2023 Belediye taşeron işçilerine kadro ne zaman gelecek? Taşeron işçilere kadro verilecek mi? 

Kamu kurum ve kuruluşlarındaki 900 bin taşerona kadro verilmesinden sonra, yaklaşık 100 bin taşeron işçi kadro müjdesi bekliyor. Peki, Taşeron işçilere kadro verilecek mi? İşte detaylar...

Çiftçilere destek bu sefer Ziraat Bankası'ndan! İşte destek detayları!

Çiftçiler için verilecek yeni destek yeri belli oldu. Ziraat Bankası tarafından öyle bir destek açıklaması geldi ki, çiftçiler bu haber karşısında çok sevinecek. Peki yeni haber ne? 

Halkbank kadın girişimciler için destek veriyor! Bakın faizsiz kredinin tutarı ne kadar? 

Müjdeli haber Halkbank tarafından kadın vatandaşlara duyuruldu. Faizsiz kredi sayesinde girişimci kadın vatandaşlar sıfır faizli destek paketinden faydalanabilecek. Başvuru için gerekli detaylar haberimizde... 

devletten işçilere destek Haberi

devletten işçilere destek

Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınının etkilerini azaltmak için alınan tedbirler kapsamında kısa çalışma ödeneği hem işverene hem de işçilere önemli avantajlar getiriyor.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; Kovid-19 salgınının etkisini artırmasıyla sosyal izolasyonun daha da önem kazandığı bugünlerde hükümet, özel sektörde istihdam sürekliliğini sağlamak için çok kritik bir adım atarak kısa çalışma ödeneğini devreye aldı.

''İşçi dostu'' olarak nitelendirilen bu uygulama, işverenin de zor dönemlerde çalışanlarını kaybetmesini engelliyor.

Kimler başvurabilir?

İş yerindeki haftalık çalışma sürelerini geçici olarak en az üçte bir oranında azaltan veya faaliyetlerini tamamen ya da kısmen en az 4 hafta durduran işverenler, kısa çalışma başvurusu yapabiliyor.

Kısa çalışma başlama tarihinden önceki 60 gün hizmet akdine tabi olanlardan son 3 yılda 450 gün prim ödemiş olanlar ödenekten faydalanabiliyor. Kısa çalışma ödeneği,...