05 / 05 / 2024

Devr-i Tatil

Devr-i Tatil

Düzce Akçakoca'da 69 milyon dolarlık yatırım değeriyle Karadeniz'in en büyük turizm tesislerinden biri olan 5 yıldızlı Sky Tower Hotel, "Devr-i Tatil" projesi ile 110 milyon TL ciro hedefliyor.

Bir seferliğe mahsus başvuranın hesabına 2 bin 500 TL yatacak! Son tarih 31 Ekim!

Türkiye’nin en büyük bankalarından Ziraat Bankası, sonbahara girmiş olsak da tatil kampanyalarına devam ediyor. Ziraat Bankası, son olarak düzenlediği tatil kampanyası kapsamında 2 bin 500 TL hediye edeceğini açıkladı.

Ziraat Bankası tatil yapacaklar için 150 TL seyahat desteği veriyor! Son başvuru 15 Temmuz 2023

Ziraat Bankası tatil yapacaklar için 150 TL seyahat desteği vereceği son kampanyasını duyurdu. Seyahat için verilecek desteğe son başvuru 15 Temmuz 2023 olarak belirlendi. İşte detaylar…

Tatil planı yapanlar dikkat! Mağdur olmamak için bu detayı gözden kaçırmayın

Bayram tatilinin de bu zamana denk gelmesiyle ile birlikte tatilciler sahillere akın etti. Milyonlar bayram tatili için gün sayarken Ticaret Bakanlığı, tatil rezervasyonu yapacak tüketicilerin mağduriyet yaşamaması için dikkat edilmesi gereken hususlara ilişkin uyarılar yaptı.

Otel fiyatları katlanınca çalışanların tatil planları da değişti! İşte yaz tatilindeki yeni trendler!

Kurban Bayramı tatilinin yaklaşmasıyla yaz tatiline ilişkin hazırlıklar da hızlandı. Ancak her geçen gün artan maliyetler nedeniyle çalışanların tatil alışkanlıkları da değişiyor. Hem tatil süreleri kısaldı, hem de otelin yanı sıra farklı seçenekler de değerlendiriliyor.

9 günlük Kurban Bayramı tatili rezervasyonları yüzde 30 arttırdı!

Kurban Bayramı yurt içi tatil rezervasyonları 2022 yılına göre yaklaşık yüzde 30 arttı. 

Yaz tatili yaklaşıyor! Peki tatili ekonomik hale getirmek için neler yapılmalı? İşte ekonomik tatil için 7 önemli ipucu

Tatilde daha az para harcamak için neler yapılmalı? İşte ucuz tatil yapmanın 7 pratik yolu...

Tatil yolları gözleyenlere indirim Türk Hava Yolları'ndan indirim! Aile için yüzde 20 indirim yapıyor!

Türk Hava Yolları, tatil masraflarını bütçesine uygun hale getirmek isteyenlere harika bir fırsat sunuyor. Aile üyeleriyle yapılacak yurt içi uçuşlarda geçerli yüzde 20 indirim kampanyası başladı.

4.8'lik deprem sonrasında Bolu'da eğitime ara verildi! Okullar tatil mi oldu? Yarın okullar açık mı? İşte detaylar...

Bolu Valiliği cuma günkü derslerin 4.8 büyüklüğündeki deprem nedeniyle ara verildiğini duyurdu.  Yarın okullar açık mı? Okullar tatil mi oldu? İşte detaylar...

Bu haber çalışan kesimi üzecek! 2023’te az tatil çok iş!

Yıl içinde resmi tatiller ve dini bayramları kısa bir tatil ve dinlenme fırsatı olarak gören milyonlarca çalışan, 2023’te aradığını bulamayacak.

Ara tatil öncesi otobüs biletine ilgi iki kat arttı! İşte en ucuz otobüs biletleri 9 Kasım 2022 fiyat listesi

Ortaokul, ilkokul, ve lise öğrencileri için ara tatil öncesinde otobüs biletlerine ilgi arttı. Vatandaşlar tatil öncesi bilet fiyatlarının ne kadar olduğunu araştırmaya başladı. Peki en ucuz otobüs bileti ne kadar, kaç TL? İşte 9 Kasım 2022 fiyat listesi...

Vizesiz ve uygun fiyatlı tatil yapmak mümkün! Tatilinizi böyle ucuza getirebilirsiniz! İşte detaylar!

Vizesiz ve uygun fiyatlarla tatil yapmak mümkün. Enuygun.com uygun fiyatlı bir yurt dışı tatillerini, konaklama ve yeme içme ücretlerinin ucuz olduğu, vize istemeyen ülkeleri bir araya getirdi.

Devre Tatil ve Uzun Süreli Tatil Hizmeti Sözleşmeleri Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik 2022!

Devre Tatil ve Uzun Süreli Tatil Hizmeti Sözleşmeleri Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik 2022 bugünkü 31907 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Milyonlarca çalışanı yakından ilgilendiriyor! İşçi haklı bulundu, mahkemeden çok konuşulacak fazla mesai ve tatil kararı

Yargıtay’dan fazla mesai ve tatil günleri için dikkat çeken bir karar çıktı.

Devr-i Tatil Haberi

Devr-i Tatil

Proje, helal turizmin ayrıcalıklarıyla hizmet veriyor. 6 bin TL'den başlayan fiyatlar ve 24 ay kredi kartsız taksit imkanları ile 6 yıl boyunca kırmızı, mavi, sarı ve beyaz olarak belirlenen dönemlerde S.P.A tesisi, Thalasso Terapi açık büfe yemek, bay ve bayanlara özel açık ve kapalı havuzları ile her şey dahil tatil olanakları...