27 / 04 / 2024

DH Danışmanlık Otel

DH Danışmanlık Otel

DH Danışmanlık Otel ve Turizm Limited Şirketi, Selin Dağlaroğlu tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 26 Şubat'ta Bomonti, Merkez Mahallesi, Akar Caddesi, No:3 İTower Plaza'da kuruldu.

Özyeşilvadi Turizm Otel Eğlence Ve Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özyeşilvadi Turizm Otel Eğlence Ve Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de Yasin Kiraz tarafından kuruldu.

Ch Ve Dh Gayrimenkul Danışmanlık Teknik Ve Temizlik Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Ch Ve Dh Gayrimenkul Danışmanlık Teknik Ve Temizlik Hizmetleri Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Özgür Varlı tarafından kuruldu.

Sığacık Turkey Otel İşletmeciliği Ve Turizm İnşaat Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Sığacık Turkey Otel İşletmeciliği Ve Turizm İnşaat Danışmanlık Anonim Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Emre Teksöz tarafından kuruldu.

Avagroup Danışmanlık Limited Şirketi Kisiava Apart Otel Şubesi açıldı!

Avagroup Danışmanlık Limited Şirketi Kisiava Apart Otel Şubesi bugün Beyoğlu'nda 10 bin TL sermaye bedeli ile Hamidreza Shahramian tarafından açıldı. 

Karen Uzak Turizm ve Otel İşletmeciliği İnşaat Danışmanlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karen Uzak Turizm ve Otel İşletmeciliği İnşaat Danışmanlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Ertuğrul Uzak tarafından kuruldu.

Karabak Otel Eğitim Danışmanlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karabak Otel Eğitim Danışmanlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Halit Karabak tarafından kuruldu.

Ağva Otel İşletmeleri Ve Turizm Danışmanlık Hizmetleri Otomotiv Emlak Yatırımları Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Ağva Otel İşletmeleri Ve Turizm Danışmanlık Hizmetleri Otomotiv Emlak Yatırımları Ticaret Ltd.Şti. bugün Şile'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Çetin Yavuz ve Adem Akyol ortaklığında kuruldu. 

Filiz Konaklama ve Otel Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Filiz Konaklama ve Otel Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi, Ayşegül Hüdür, Hashim Hamoud M Alsharif tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 27 Mart'ta kuruldu.

İnanç Otel İşletmeciliği Yönetim Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

İnanç Otel İşletmeciliği Yönetim Danışmanlık Limited Şirketi, Filiz Hançar tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 8 Ocak 2015 tarihinde Üsküdar, Bulgurlu Mahallesi, Atalar Sokak'ta kuruldu.

Batı Galata Otel Turizm ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Batı Galata Otel Turizm ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi, İsmail Hakkı Matiloğlu tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 22 Ekim'de Beyoğlu, Bereketzade Mahallesi'nde kuruldu.

DH Danışmanlık Otel ve Turizm Limited Şirketi kuruldu!

DH Danışmanlık Otel ve Turizm Limited Şirketi, Selin Dağlaroğlu tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 26 Şubat'ta Bomonti, Merkez Mahallesi, Akar Caddesi, No:3 İTower Plaza'da kuruldu.

Ümit Bozdoğan Makro İnşaat'tan ayrılarak Panorama Danışmanlık'ı kurdu!

Makro İnşaat eski Pazarlama ve Satış Koordinatörü olan Ümit Bozdoğan Panorama Danışmanlık şirketini kurdu. Bozdoğan Panorama Danışmanlık Şirketin'de Satış ve Pazar Danışmanlığı ve Eğitim Danışmanlığı hizmeti verecek...

Çevre danışmanlık firması ceza puanları!

Çevre danışmanlık firması denetimi sırasında yerine getirilmeyen yükümlülükler ve bu yükümlülüklere eş çevre danışmanlık firması ceza puanları, çevre danışmanlık firması denetimi değerlendirme formunda yer alıyor...

DH Danışmanlık Otel Haberi

DH Danışmanlık Otel

DH Danışmanlık Otel ve Turizm Limited Şirketi, Selin Dağlaroğlu tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 26 Şubat'ta kuruldu. 


DH Danışmanlık Otel ve Turizm Limited Şirketi iş konusu; Turizme yönelik otel motel bar pansiyon kamping tatil köyleri apart oteller yeme içme tesisleri eğlence yerleri kurmak işletmek işletmeye vermek bu yerleri satın almak satmak kiralamak kiraya vermek ve danışmanlığını yapmak


DH Danışmanlık Otel ve Turizm Limited Şirketi adres: Bomonti, Merkez Mahallesi, Akar Caddesi, No:3 İTower Plaza, Kat:10...