02 / 05 / 2024

Dıagnoblue İlaç Tanı Biyoteknoloji  iletişim

Dıagnoblue İlaç Tanı Biyoteknoloji  iletişim

Dıagnoblue İlaç Tanı Biyoteknoloji Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Maltepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Bakır tarafından kuruldu.

Anadolu Sigorta Genel Müdürü Tuğtan: "Depremin faturası 2024’te çıkacak"

2025 yılında 100’üncü yılını kutlamaya hazırlanan Anadolu Sigorta’nın hedefi milyar dolarlık bir firma olmak. Bu senenin ilk dokuz ayında da konsolide kârı yüzde 800 yükselttiklerini belirten Anadolu Sigorta Genel Müdürü Mehmet Tuğtan, “Ancak depremin faturası 2024’te çıkacak."

O şehre resmen turist yağdı! 8 ayda 2 milyon 429 bin 981 turist ziyaret etti!

Türkiye'nin önemli turizm merkezlerinden biri olan Muğla'ya resmen turist yağdı. Muğla'yı 8 ayda 2 milyon 429 bin 981 turist ziyaret ettiği ortaya çıktı.

Citroen logosu değişti! Öze dönüş

Citroen, bugün düzenlediği tanıtımda yeni logosunu gözler önüne serdi! Şirket, elektrik döneminin kapılarını özüne dönerek açtı.

Ebebek’ten ebeveynlere özel kitap indirimi! İşte 8 Eylül 2022 fiyatları

Ebebek, Bebeveyn Akademi Kitabı’nı 31 Aralık’a dek 399,99 TL yerine 199,99 TL’den satışa sundu.Kitap Seti, bebekleri doğumdan itibaren kitapların dünyası ile tanışmaya teşvik ederek gelişimine destek oluyor.

Herkese 50 bin TL kolay kredi müjdesi! Milyonları sevindiren haber geldi!

Ziraat Bankası'nın tüketici kredisi faizleri yüzde 1,55 ile 1,89 arasında değişiklik gösteriyor. Ziraat Bankası'nda maaşı bulunanlara daha düşük faiz tanınırken, müşteri olmayan kişileri çinde kolayca 50 bin liraya kadar tüketicisi kredisi sağlanıyor. İşte ayrıntılar... 

Muğla'da tapu şoku: Orman müdürlüğü tapuları tanımıyor!

Türkiye’nin bazı kentlerinde olduğu gibi Muğla’da da vatandaşların atadan kalma tapulu arazi ve evlerine Orman Müdürlükleri tarafından orman alanı içinde kalması sebebiyle “Rıza-en terk edin” şeklindeki yollanan mektuplar vatandaşı şoka uğrattı.

Altın fiyatlarında Fed depremi!

Altın fiyatları Ukrayna'yla ilgili endişelerin neden olduğu güvenli liman talebinden sonra hafta içinde artış kaydetse de Fed'in dün Mart'tan itibaren faiz artırımlarının başlayacağı sinyali vermesiyle beraber sert değer kaybetti.

Dıagnoblue İlaç Tanı Biyoteknoloji Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Dıagnoblue İlaç Tanı Biyoteknoloji Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Maltepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Bakır tarafından kuruldu.

Karavan talepleri COVID-19'la patladı!

Tüm dünyayı etkisi altına alan ve dengeleri değiştiren yeni tip koronavirüs salgını karavan taleplerini de patlattı.

İzmir’de görüntülü görüşmeyle ilk konut satışı gerçekleşti!

COVID-19 salgınıyla beraber işletmeler hızla dijital dünya ile tanışıyor. Bu dijitalleşmeye ayak uyduran sektörlerden biri de gayrimenkul oldu. İzmir’de bir ilk’e imza atan Ataseven Group, görüntülü etkileşim platformu11Sight ile ilk ev satışını yaptı.

Gayrimenkul sermaye iratlarında indirim hakkı var mı?

Gelir Vergisi Kanunu’nun 89. maddesinde mükelleflere bazı harcamalarını beyanname üzerinden düşme hakkı tanınıyor. Peki gayrimenkul sermaye iratlarında indirim hakkı bulunuyor mu?

COVID-19'la AVM ve ofisler gözden düştü!

PwC ve ULI iş birliği ile hazırlanan Emerging Trends in Real Estate Europe (Gayrimenkulde Gelişen Trendler Avrupa) raporunun 2021 yılına ilişkin sonuçları konuşuldu.

492 Sayılı Harçlar Kanununda Değişiklik Yapılması Hakkında Kanun Teklifi!

492 Sayılı Harçlar Kanununda Değişiklik Yapılması Hakkında Kanun Teklifi TBMM'ye sunuldu. Kanun ile hataların düzeltmelerinin harçtan istisna tutulması amaçlanıyor. 

Dıagnoblue İlaç Tanı Biyoteknoloji  iletişim Haberi

Dıagnoblue İlaç Tanı Biyoteknoloji  iletişim

Dıagnoblue İlaç Tanı Biyoteknoloji Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Maltepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Bakır tarafından kuruldu.

Dıagnoblue İlaç Tanı Biyoteknoloji Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi konusu:
BİYOTEKNOLOJİ Biyoteknolojiyle ilgili araştırma ve deneysel geliştirme faaliyetleri yapmak. İLAÇ Her türlü kimyevi,beşeri,veteriner ve zirai ilaçların dahili toptan ticareti,depolanması,ambalajlanması,ithalatını ve ihracatını yapmak.Ecza depoları açmak,ilaç ruhsatı almak,ilaç ruhsatı kiralamak.Her nevi yurt içinde ve yurt dışında imal edilen ilaçların toptan alımı satımı pazarlaması,dahili ticareti ithalatı ve ihracatını yapmak.Her nevi ilaç,ilaç hammaddesi,ameliyat malzemesi,serum,hormon,aşı,bebek beslenme ve bakım ürünleri,hijyenik ürünlerinin dahili ticaretinin ithalatını ve ihracatını yapmak. MEDİKAL -Hastane, klinik, poliklinik, laboratuar ve doktor muayenehaneleri ile sağlık kuruluşlarının ihtiyaçları olan her türlü tıbbi cihaz ve yedek parçaları, laboratuar malzemeleri, ortopedik alet ve malzemelerin,röntgen alet ve...