03 / 05 / 2024

diamond istanbul

diamond istanbul

İSTANBUL, 2093 çelik kuleyle dünyanın en çok gökdelenine sahip altıncı şehri. 'Dünyanın yeni finans merkezi' olma hedefiyle Londra, Moskova, Şikago, Sydney, Madrid ve Milan'ı geride bırakıyor..

Rams Tower: Diamond of İstanbul'un adı değişti! 

Hattat Holding’e ait Maslak’ta konumlanan ve inşaatı yarım kalan Diamond of İstanbul projesi, Kazakistan'da faaliyette bulunan RAMS Global tarafından tamamlanacak. İşte ayrıntılar...

Diamond City İstanbul Otelcilik Ve Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Diamond City İstanbul Otelcilik Ve Turizm Anonim Şirketi Fatih'te Faruk Altun tarafından kuruldu.

Diamond of İstanbul projesine izin çıkmadı!

İBB yapımı yılan hikayesine dönen Maslak’taki Diamond of İstanbul projesine yine onay vermedi. Diamond of İstanbul'un emsal artışına sınırlama getirdi.

Still İstanbul Diamond projesinde teslim için geri sayım başladı!

Butik projelere imza atan Yeşilyurt İnşaat, Kurtköy’ün en nezih bölgesi olan yenişehir de hayata geçirdiği 5 ve 6 katlı 2 blokta toplam 214 konuttan meydana gelen Still İstanbul Diamond’ı sahiplerine teslim etmeye hazırlanıyor.

Still İstanbul Diamond'ta teslimler 25 Mart'ta gerçekleşecek!

Kurtköy'de hayata geçirilen Still İstanbul Diamond projesi Yeşilyurt İnşaat imzasıyla yükseliyor. 25 Mart Cuma günü teslimleri yapılacak olan projede 214 adet konut bulunuyor. Projede kalan son konutlar için 60 ay 0 faiz kampanyası uygulanıyor.

Still İstanbul Diamond'ta Sevgililer Günü’ne özel yeni kampanya!

Still İstanbul Diamond projesinde, Sevgililer Günü’ne özel yeni bir kampanya başlatıldı. Şubat ayı boyunca geçerli olması planlanan kampanya kapsamında 60 ay sıfır faizle konut satışı yapılıyor.

Diamond of İstanbul'un yüksekliği 191 metreye indirildi!

İSTANBUL Maslak’ta, yüksekliği 235 metre olarak planlanarak inşaatına 2003’de başlanan Hema Endüstri A.Ş’ye ait ‘Diamond of İstanbul’, Büyükşehir Belediyesi İmar Müdürlüğü’nün ‘Diğer gökdelenlerden yüksek olmasın’ talebi üzerine 191 metreye indirildi.

Hattat, Diamond of İstanbul projesi için harekete geçti!

Hattat Holding, inşaatı tamamlanamayan Diamond of İstanbul projesini revize ederek, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'na yeniden başvuruda bulundu. Projenin inşaatı 2003 yılında başlamıştı...

Still İstanbul Diamond'ta Sabiha Gökçen çalışanlarına özel kampanya!

Yeşilyurt İnşaat tarafından Anadolu Yakası'nın gelişen bölgelerinden Kurtköy'de hayata geçirilen Still İstanbul Diamond projesinde; Sabiha Gökçen, THY, Netaş ve Tekno Park çalışanları için kampanya düzenlendi.

THY çalışanlarına Still İstanbul Diamond'da indirim!

Yeşilyurt İnşaat tarafından Anadolu Yakası'nın gelişen bölgelerinden Kurtköy'de hayata geçirilen Still İstanbul Diamond projesinde; Sabiha Gökçen, THY, Netaş ve Tekno Park çalışanları için kampanya düzenlendi.

Still İstanbul Diamond'dan THY çalışanlarına özel kampanya!

Yeşilyurt İnşaat tarafından Kurtköy'de hayata geçirilen Still istanbul Diamond projesinde; Sabiha Gökçen,THY, Netaş ve Tekno Park çalışanlarına özel kampanya düzenlendi.

Still İstanbul Diamond'tan Sabiha Gökçen,THY, Netaş ve Tekno Park çalışanlarına kampanya!

Yeşilyurt İnşaat tarafından Anadolu Yakası’nın gelişen bölgelerinden Kurtköy’de hayata geçirilen Still İstanbul Diamond projesinde; Sabiha Gökçen,THY, Netaş ve Tekno Park çalışanlarına özel kampanya düzenlendi.

Yeşilyurt İnşaat, Still İstanbul Diamond'da kira yardımı yapıyor!

Still İstanbul Diamond projesinde telime kadar kiraları Yeşilyurt inşaat'ın ödediğini belirten Yeşilyurt, "Endişemiz sıkıntıyı mümkün olduğunca kısa sürede çözmek. Bina 20 yıllık da olsa sorun değil. Bizzat ben ilgileniyorum vatandaşımızla."

diamond istanbul Haberi

diamond istanbul

Mega yapıları tanımlamak için literatüre "Gökdelen" olarak tammlanan, 455 bin 719 devasa bina, dünyanın silüetini değiştiriyor. Dünyanın en çok mega binalarına sahip olan şehri Hong-Kong. İstanbul da 2093 gökdelen ile dünyanın en çok gökdelenine sahip altıncı şehri olarak gösteriliyor. 


İstanbul'u Rio, Toronto ve Buenos Aires takip ediyor. İstanbul 'dünyanın yeni finans merkezi' olma hedefiyle Londra, Moskova, Şikago, Sydney, Madrid, Milan ve Mexico City gibi şehirleri de geride bırakıyor. 


Bulutları yakalamak, hatta aşağıda bırakmak için çabalalayan mimarlar, inanılmaz aerodinamikleri ve korkutan görüntüleriyle, gökyüzüne uzanan 'çelik kaleler' inşa ediyor. 


Gökdelenler dünyanın yüz şehrinde milyar dolarlık yeni manzaralar oluşturuyor. Kasırgalara, depremlere dayanıklı olan 'çılgın binalar' güneş enerjisiyle kendi elektriğini üreten, suyunu arıtan, evi, hastanesi, alışveriş merkezi, iş merkezleri ile hibrit bir hayat sunuyor. Yüksek güvenlikli...