30 / 04 / 2024

Dicle Hökenek kim

Dicle Hökenek kim

Mimar Dicle Hökenek kimdir? Mimar Dicle Hökenek, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Mimar Dicle Hökenek, hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Dicle Hökenek...

Ev sahipleri ve kiracılar dikkat! Ödenmeyen konut sitesi ve apartman aidatı borcundan kim sorumlu?

Mega kent İstanbul'da konut sitesi aidatlarındaki yükselişler hız kesmeden devam ederken pek çok kişi de aidat borcundan kim sorumlu olduğunu merak ediyor. Peki bu borçtan kim sorumlu? İşte Avukat Mehmet Fatih Özer'in konuyla ilgili paylaşımı...

Hüseyin Aydın kimdir? Hüseyin Aydın ne iş yapıyor?

Hüseyin Aydın kimdir? Hüseyin Aydın'ın eğitim durumu nedir? Hüseyin Aydın kariyeri ve eğitim durumu nedir? Hüseyin Aydın'ın kim olduğu ve Hüseyin Aydın'ın hangi alanlarda görevler yaptığı ve merak edilen detaylar...

Depremzede faizsiz kredi ve hibe desteği başvuruları ne zaman? Kim kaç lira kredi ve hibe alacak? İşte şartlar...

Depremde ev ve iş yeri yıkılan vatandaş için son dakika bir adım atan hükümet, yeni destek paketini duyurdu. Peki depremzede faizsiz kredi ve hibe desteği başvuruları ne zaman? Kim kaç lira kredi ve hibe alacak?

İndirim şenliği hız kesmeden devam ediyor ! Kim market 10 Eylül 2022 fiyat listesi ...

Kim markette her şey indirimde. Birçok üründe fiyatlar piyasanın çok altında satışa sunuluyor. Sizde indirimden yararlanmak için en yakın Kim mağazasına uğrayın. Bu fiyatları kaçırmayın. İşte 10 Eylül 2022 Kim market fiyat listesi...

Hükümet dev bir paket hazırlığında, dolar, altın, borsa nasıl etkilenecek?

Hükümet KGF paketi hazırlığında. Peki, bu kredi paketinden kim yararlanacak? Kredi paketinin büyüklüğü ne kadar olacak? KGF kredi paketi, altını, dövizi, borsayı ve konut piyasasını nasıl etkileyecek? Merak edilen soruların tüm yanıtları haberimizde...

Kanal İstanbul için kim ne dedi? 

ÇED raporunun onaylandığı Kanal İstanbul'da sular durulmuyor. Kanal İstanbul projesi için hem muhalefet hem de hükümet cephesinde art arda açıklamalar geliyor. Peki Kanal İstanbul için kim ne dedi? 

Mimar Dicle Hökenek şirket kurdu!    

Mimar Dicle Hökenek, bugün yeni bir şirket kurdu. Dicle Hökenek Mimarlık ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi Bakırköy'de 50 bin TL sermaye bedeli kuruldu.

Goldsun Gıda İnş.Oto.Plas.Züc.Kim. El.Tek.Tar.Hay.Taa.Tur.Sa.İl.Me.Tı.Ma.Dış Ti.İh.İth.San.ve Tic.Ldt.Şti kuruldu!

Goldsun Gıda İnş.Oto.Plas.Züc.Kim. El.Tek.Tar.Hay.Taa.Tur.Sa.İl.Me.Tı.Ma.Dış Ti.İh.İth.San.ve Tic.Ldt.Şti, 16 Mart'ta kuruldu.

Emlakçı ücretini kim öder?

Taşınmaz mal almak-satmak ya da kiraya vermek-kiralamak isteyen kimseler bu işlemin hızlı bir şekilde gerçekleşmesi için emlakçı ile çalışabiliyor. Peki, anlaşma sağlanması halinde emlakçı ücretini kim öder?

İstimlak işlemini kim yapar?

İstimlak kamu yararı gözetilerek şahısa ait taşınmazların yol, okul, hastane ve bunun gibi kamunun ortak kullanımı ihtiyacına hizmet verme amacıyla ilgili kanun hükümlerinin uygulanması işlemi oluyor. Peki, istimlak işlemini kim yapar?

Şanlıurfa’da altyapı çalışmaları hızlandı!

Yerel paydaşlarının yanı sıra mevcut şebeke ihtiyaçlarını dikkate alan Dicle Elektrik Dağıtım A.Ş. (Dicle EDAŞ) Şanlıurfa İl Müdürlüğü, kentteki yatırımlarına hız verdi.

Konut satışları hız kesmiyor! Kim alıyor bu evleri?

2015’te de konut satışları açısından iyi bir dönem geçiriliyor. Hatta son üç yılın artış rekoru kırılmış durumda. Peki kim alıyor bu evleri? Piyasa nereye gidiyor?

2015 emlak vergisini kim nasıl ödeyecek?

Emlak vergisi, Türkiye sınırları içinde bulunan binalar, arsa ve araziler 1319 sayılı Kanun hükümlerine göre vergiye tabi tutuluyor. Peki emlak vergisi nasıl ödeniyor? 2015 emlak vergisini kim nasıl ödeyecek?

Dicle Hökenek kim Haberi

Dicle Hökenek kim

Dicle Hökenek kimdir?

Dicle Hökenek, 2005 yılında İstanbul Kültür Üniversitesi Mimarlık Bölümünden derece ile mezun oldu. 


Öğrenciliği süresince çeşitli ulusal ve uluslararası proje yarışmalarında ödüller kazandı. 2005 Archiprix Mimarlık Ögrencileri Ulusal Yarışması'nda 1.lik ödülü, Borusan Mannesmann-PROSteel Çelik Yapı Projesi Öğrencilik Yarışması'nda ekip başı olarak 1.lik ödülü aldı. 


IKU Mimarlık Fakültesinden mezun olduktan sonra uzun süre DBArchitects' te Bünyamin Derman ve Dilek Topuz Derman ile birlikte çalıştı. 


Bu süreç içerisinde konut kompleksi, eğitim yapısı, spor merkezi gibi pek çok kapsamlı projelerde ve yarışmalarda tasarımcı ve proje yöneticisi olarak çalıştı. 


Nitelikli mimari proje ve tasarım hizmeti verme amaciyla kurduğu ofisinde; farklı disiplinlerle çözüm ortaklığı yaparak mimari proje üretimlerinin yani sıra, iç mimari ve ürün tasarımları da...