30 / 04 / 2024

Dicle Hökenek özgeçmiş

Dicle Hökenek özgeçmiş

Mimar Dicle Hökenek kimdir? Mimar Dicle Hökenek, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Mimar Dicle Hökenek, hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Dicle Hökenek...

İBB 4,5 yılda 150 bin kişiyi işe yerleştirdi!

İş arayanlarla işverenleri bir araya getiren İstanbul Büyükşehir Belediyesi İstihdam Ofisleri’ne bugüne kadar 736 bin 830 özgeçmiş kaydı yapıldı. 150 binin üzerinde kişi ise özel sektörde iş imkanına kavuştu.

Altın yükselecek mi düşecek mi? sorusuna son yanıt! Bu rakamı mıh gibi aklınızda tutun! Gram altın net bu kadar olacak!

Altın fiyatları son zamanlarda yatırımcıların kafasını karıştırmaya başladı. Altın fiyatlarının ne kadar olacağı araştırılıyor. Altın yükselecek mi düşecek mi? sorusunu son yanıt! Bu rakamı mıh gibi aklınızda tutun! Gram altın net bu kadar olacak!

2014'te 3 maaşla iPhone alınıyordu! iPhone almak artık hâyâl mi oldu? İşte yıllara göre iPhone ve asgari ücret!

Güçlü dolar ile iPhone'un fiyatı da yıldan yıla artıyor. iPhone'un fiyatı son on yılda asgari ücrete göre ne kadar arttı Bu soruyu cevaplamak için somut tablolar ve grafikler sağladık.

İnşaat maliyetlerindeki artış hız kesecek mi?

Dünya Gazetesi köşe yazarı H. Bader Arslan, bugünkü köşesinde inşaat maliyetlerini kaleme aldı. İşte H. Bader Arslan'ın 'İnşaat maliyetlerinde yeni bir zirveye doğru' başlıklı yazısı...

GSD Denizcilik Gayrimenkul'ün yönetim kurulu üyeleri seçildi!

GSD Denizcilik Gayrimenkul'ün pay sahipleri tarafından yönetim kurulu üyeliğine aday olarak gösterilen Mehmet Turgut Yılmaz, Akgün Türer, Hakan Yılmaz'ın ve (D) grubu pay sahipleri tarafından yönetim kurulu üyeliğine aday olarak gösterilen Eyup Murat Gezgin'in özgeçmişleri yayınlandı.

Kanal İstanbul'la Türkiye Montrö’yle elde ettiği hâkimiyeti kaybeder mi?

Eski Donanma Komutanı Oramiral Nusret Güner, Kanal İstanbul'un Montrö dışında olmasının bir sorun olduğunu belirtti. "Karadeniz’e çıkmak isteyen ama Karadeniz’e kıyısı olmayan ülkeler buradan rahatça girip çıkabilir. ‘Biz Montrö’yü delmedik ki, Kanal İstanbul Montrö tarifinin dışında’ diyebilir" diy

Mimar Dicle Hökenek şirket kurdu!    

Mimar Dicle Hökenek, bugün yeni bir şirket kurdu. Dicle Hökenek Mimarlık ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi Bakırköy'de 50 bin TL sermaye bedeli kuruldu.

GSD Denizcilik Gayrimenkul yönetim kurulu üye adayları!

GSD Denizcilik Gayrimenkul İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş. 2017 yılı olağan genel kurulunda yönetim kurulu üyeliğine aday gösterilen kişilerin özgeçmişlerini yayınladı...

Torunlar GYO yönetim kurulu üye adayları!

Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı yönetim kurulu üye adaylarının özgeçmişlerini Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yayınladı...

Birleşmiş Grup İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ticaret İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Birleşmiş Grup İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ticaret İthalat İhracat Limited Şirketi Mohammed A. K. Erjalıa, H. A. M. mohammed Hamam, Walıd A. M. Shaban, Modather M. A. Aburejelıa ve Mohannad M. A. Abu Eageıla ortaklığında 600 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Emlakkulisi.com Editörü Özge Özdemir evlendi!

Türkiye'nin ilk ve tek emlak sitesi Emlakkulisi.com'un Editörü Özge Özdemir ile Hüseyin Çolak dün gerçekleşen nikah töreni ile dünya evine girdi...

Emlakkulisi.com Editörü Özge Özdemir bugün evleniyor!

Türkiye'nin ilk ve tek emlak sitesi Emlakkulisi.com'un Editörü Özge Özdemir ile Hüseyin Çolak bugün evleniyor. Çiftin nikah töreni bugün gerçekleşecek.

Emlakkulisi.com Editörü Özge Özdemir evleniyor!

Türkiye'nin ilk ve tek emlak sitesi Emlakkulisi.com'un Editörü Özge Özdemir ile Hüseyin Çolak evleniyor. Çiftin nikahı 9 Temmuz Pazar günü gerçekleşecek.

Dicle Hökenek özgeçmiş Haberi

Dicle Hökenek özgeçmiş

Dicle Hökenek kimdir?

Dicle Hökenek, 2005 yılında İstanbul Kültür Üniversitesi Mimarlık Bölümünden derece ile mezun oldu. 


Öğrenciliği süresince çeşitli ulusal ve uluslararası proje yarışmalarında ödüller kazandı. 2005 Archiprix Mimarlık Ögrencileri Ulusal Yarışması'nda 1.lik ödülü, Borusan Mannesmann-PROSteel Çelik Yapı Projesi Öğrencilik Yarışması'nda ekip başı olarak 1.lik ödülü aldı. 


IKU Mimarlık Fakültesinden mezun olduktan sonra uzun süre DBArchitects' te Bünyamin Derman ve Dilek Topuz Derman ile birlikte çalıştı. 


Bu süreç içerisinde konut kompleksi, eğitim yapısı, spor merkezi gibi pek çok kapsamlı projelerde ve yarışmalarda tasarımcı ve proje yöneticisi olarak çalıştı. 


Nitelikli mimari proje ve tasarım hizmeti verme amaciyla kurduğu ofisinde; farklı disiplinlerle çözüm ortaklığı yaparak mimari proje üretimlerinin yani sıra, iç mimari ve ürün tasarımları da...