29 / 04 / 2024

didem erendil tüzel

didem erendil tüzel

Cushman and Wakefield Genel müdürlük görevine Toğrul Gönden atanırken, ortak ve yönetim kurulu üyesi olarak Tuğra Gönden, Türkiye Yatırım ve Sermaye Piyasaları Direktörü pozisyonuna da Didem Erendil Tüzer atandı...

Akaryakıt sektöründe 5,6 milyar Türk Lirası kamu zararı ortaya çıkarıldı

Ticaret Bakanlığı koordinasyonu akaryakıt kaçakçılığı ile mücadele eden Akaryakıt Özel Ekibi, kurulduğu zamandan bu güne 1800 şirkete yönelik çalışma sürdürürken 15,6 milyar Türk Lirası kamu zararı tespit edildi.

Togg için müjdeli haber! Özel kredi geliyor

Türkiye'nin yerli otomobili Togg ile ilgili sevindiren gelişme yaşandı. Kamu bankaları Togg ile ilgili kasanın ağzını açtı. Özel ve uygun kredi hamlesi yapılacak. İşte tüm detaylar...

Kur Korumalı Mevduat programı 1,3 trilyon liralık hacmi aştı!

Hazine ve Maliye Bakanı Nebati, yaklaşık olarak 9 ay önce hayata geçirilen kur korumalı mevduat uygulamasının 1,3 trilyon liralık hacmi geçtiğini belirterek, hesaplardaki gerçek ve tüzel yatırımcı sayısının toplamda 2 milyon 138 bin 489'a ulaştığını aktardı. İşte haberin devamı..

Çağla Şıkel kesenin ağzını açtı! Özel havuzlu ve taş eve verdiği kira dudak uçuklattı

Podyumların ve ekranların aranan ismi Çağla Şıkel, Alaçatı’da özel havuzlu taş evi sezonluk kiraladı. Yaz tatilini geçireceği eve yüzbinlerce lira ödeyen Çağla Şıkel’in verdiği rakam adeta dudak uçuklattı.

TL mevduat ve katılma hesaplarına dönüşüm desteklerinden tüzel kişiler de faydalanabilecek!

TL mevduat ve katılma hesaplarına dönüşüm desteklerinden tüzel kişilerinde faydalanmasına imkan sunuldu. TCMB'nin tüzel kişilerin döviz ve altın varlıklarının TL mevduat ve katılma hesaplarına dönüşümünün desteklenmesi hakkındaki Tebliğleri bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı ve yürürlüğe alındı.

Kamulaştırma parası ne zaman ödenir?

Kamulaştırma işlemi ile, özel mülkiyette bulunan gayrimenkuller, kamu yararı için devlet veya bir kamu tüzel kişisinin mülkiyetine geçiyor. Peki kamulaştırma parası ne zaman ödenir? Kamulaştırma parası ne kadar? İşte tüm merak edilenler...

'Gayrimenkulde tanıtım'a devlet politikası önerisi!

GABORAS'a, Gayrimenkul Yurtdışı Tanıtım Derneği (GİGDER) Başkanı Ömer Faruk Akbal ve WMG Advisors Gayrimenkul Yatırımları Direktörü Didem Erendil, “Gayrimenkulde Yabancı Yatırımcı İlgisi” ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Kuveyt Türk konut kredisi borçlarını erteledi!

Kuveyt Türk, nakit akışı bozulan bireysel ve tüzel müşterilerinin borçlarını erteleme kararı aldı.

12 maddede site yönetimlerinin tüzel kişiliği!

Konut Siteleri Yönetimleri Danışmanı Nihat Dönmez Emlakkulisi.com okurları için "site yönetimlerinin tüzel kişiliği" konusunu kaleme aldı. İşte Dönmez'in o yazısı...

Bodrum Private Water Front Villa kapılarını açtı!

LUX* Bodrum Resort & Residences’da yapılan ve özel misafirler için hazırlanan “Private Water Front Villa’’ kapılarını açtı. Özel misafirler için hazırlanan 1500 metrekarelik alanda konumlandırılmış konsept hizmete açıldı.

Tüzel kişiliği kaldırılan köylerde emlak vergisi erteleniyor!

Torba Yasa olarak bilinen Bazı Vergi Kanunları İle Diğer Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Tasarısının bütün maddeleri kabul edildi. Bu maddeler içerisinde tüzel kişiliği kaldırılan köylerde emlak vergisi ertelendiği maddesi de bulunuyor..

Bekir Tüzel, Coğrafi Bilgi Sistemleri Genel Müdürü oldu!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Coğrafi Bilgi Sistemleri Genel Müdürlüğü'ne Dr. Bekir Tüzel atandı. Atama kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayınlandı.

Konut sitelerinin tüzel kişiliği yoktur!

Konut Siteleri Yönetimleri Danışmanı Nihat Dönmez Emlakkulisi.com okurları için "Konut sitelerinin tüzel kişiliği" konusunu ele aldı. İşte, Nihat Dönmez'in yazısı...

didem erendil tüzel Haberi

didem erendil tüzel


Dünyanın en büyük özel sermayeli gayrimenkul hizmetleri şirketi Cushman and Wakefield, bugün Türkiye pazarındaki ekibine kilit atamalar yaptığını duyurdu. Genel müdürlük görevine Toğrul Gönden atanırken, ortak ve yönetim kurulu üyesi olarak Tuğra Gönden, Türkiye Yatırım ve Sermaye Piyasaları Direktörü pozisyonuna da Didem Erendil Tüzer atandı.


Toğrul Gönden


Cushman and Wakefield Türkiye’ye Genel Müdür olarak atanan Toğrul Gönden daha önce uluslararası bir gayrimenkul şirketi için Almanya, Türkiye ve en son Rusya’da Direktör olarak görev aldı. 


Cushman and Wakefield Türkiye’de ortak ve yönetim kurulu üyesi olarak göreve başlayan Tuğra Gönden, Almanya ve Türkiye’deki inşaat ve uluslar arası gayrimenkul şirketlerinde 15 yılı aşkın bir süredir gayrimenkul danışmanlığı, proje ve mülk yönetimi, kiralama ve pazarlama görevlerinde bulundu.


Tuğra Gönden


Şirketin geniş çaplı işe alım politikasının bir...