06 / 05 / 2024

Didim Belediyesi Aurum Spa Beach Resort mühür

Didim Belediyesi Aurum Spa Beach Resort mühür

Didim Belediyesi Aurum Spa Beach Resort 'un işyeri açılış ruhsatı olmadığı gerekçesiyle kapılarına mühür vurdu. 5 yıldızlı Aurum Spa&Beach Resort Otel, işyeri açma ve çalışma ruhsatı olmadığı gerekçesiyle mühürlendi.

Didim'de tapu işlemleri için yeni dönem!

Didim Belediyesi ile Tapu ve Kadastro 3. Bölge Müdürlüğü arasında, emlak rayiç değeri gibi iş ve işlemlerin elektronik ortamda yapılmasının sağlanması için protokol imzaları atıldı. Anlaşmaya göre; tapuda işlem yapan vatandaşların belediyeden evrak alması gerekmeyecek.

Didim'de şaibeli yıkım!

'İcradan satılık belediye sarayı' haberleriyle uzun zamandır gündemde yer alan Didim Belediyesi'nde CHP'li Belediye Başkanı Deniz Atabay, belediyeyi icraya veren müteahhite karşılık verdi. CHP'li Atabay, işadamına ait arsada bulunan yapıların yıkımını gerçekleştirdi.

Didim Belediyesi kaçak yapılara göz yummuyor!

Aydın Didim Belediyesi, Altınkum Mahallesi'nde inşaatı süren ve ilçe kamuoyunda ikiz kuleler olarak isimlendirilen inşaatı mühürledi. Olay sonucunda Belediye Zabıtası ile inşaat sahipleri ve işçiler arasında gerginlik yaşandı.

Didim'de turizm alanındaki 36 kaçak yapı yıkıldı!

Aydın’ın Didim ilçesinde, turizm koruma ve gelişim bölgesi içerisinde yapılan kaçak yapılar Milli Emlak Müdürlüğü kararı ile Didim Belediyesi ekipleri tarafından yıkıldı. 

Didim Belediyesi'ne haciz şoku!

CHP’li Didim Belediyesi’nin ruhsat iptaliyle ilgili mağduriyet yaşattığı Nehirsan İnşaat, emsali görülmemiş bir haciz işlemine imza attı. Şirket Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanlığı’na haciz ihtarnamesi gönderdi.

Didim Belediyesi ve Nehirsan İnşaat davalık oldu!

Mağdur ettiği inşaat firmasına 1.5 milyonluk tazminatı ödeyemediği için belediye binasına haciz konulan CHP’li Didim Belediyesi değişik bir yönteme başvurdu.

Didim'de vatandaşlar imar planları hakkında bilgilendirildi!

Didim Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü Didim'de 3 mevkiindeki Koruma Amaçlı İmar Planları ve Çevre Düzenleme Projeleriyle ilgili halka açık bilgilendirme toplantıları düzenledi.

Didim Belediyesi imar planı için halk toplantıları düzenleyecek!

Didim Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü İlçemiz Didim’de 3 mevkiideki Koruma Amaçlı İmar Planları ve Çevre Düzenleme Projeleriyla ilgili 6 ve 7 Eylül 2016 tarihlerinde halk toplantıları düzenleyecek.

Didim Akbük’e yeni parklar kazandırılıyor!

Didim Belediyesi tarafından Türkiye’nin önemli tatil beldelerinden olan Akbük’e yeni parklar kazandırılıyor. Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay, Ağustos ayına kadar parkı hizmete açmayı planladıklarını dile getirdi.

Didim'de kreş ve kadınlara yönelik imalathane kurulacak!

Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay sosyal belediyecilik kapsamında Didim Belediyesi bünyesinde kreş ve Kadınlara yönelik imalathane kurulacağını müjdeledi.

Didim Sahili'ndeki kaçak yapılar yıkılıyor!

Didim’de sahil kesiminde Kaçak olarak yapılan yapılar yıkılmaya başlandı. Bu kapsamda Didim Belediyesi ekipleri Cennet Koy olarak adlandırılan bölgede izin yapılan bir kulübeyi kaldırdı.

Ahmet Deniz Atabay: Sedef Koy hak ettiği değere kavuşuyor!

Didim Belediyesi sorumluluk alanında bulunan Mavişehir Mahallesi SedefKoy Mevkii’deki yenileme ve düzenleme çalışmalarında sona gelindi.

Didim Tavşanburnu Tabiat Parkı'na çevre düzenlemesi yapılacak!

Didim Belediyesi bünyesinde faaliyet gösteren ve doğaseverlerin ilgi odağı olan Tavşanburnu Tabiat Parkı'na Dokuz Eylül Üniversitesi Mimarlık Fakültesi öğrencileri tarafından çevre düzenlemesi yapılacak.

Didim Belediyesi Aurum Spa Beach Resort mühür Haberi

Didim Belediyesi Aurum Spa Beach Resort mühür

Aydın'ın Didim ilçesinde geçen yıl faaliyete başlayan 5 yıldızlı Aurum Spa&Beach Resort Otel, işyeri açma ve çalışma ruhsatı olmadığı gerekçesiyle Didim Belediyesi ekipleri tarafından mühürlendi. 




800 YATAK KAPASİTELİ 

800 kişiye istihdam olanağı sağlayan 304 oda ve 800 yatak kapasiteli turistik tesisisin sezon öncesi kapısına kilit vurulması hem işletmecilerden, hem de çalışanlardan büyük tepki gördü. CHP'li Didim Belediye Başkanı Deniz Atabay, "2014 yılında ilgili otel tarafından belediyemize işyeri açma ve çalışma ruhsatı başvurusunda bulunulmuş, başvuru gerekli yasal şartları sağlamadığından reddedilmiştir. İlgili şirket tarafından konu yargıya taşınmış, Aydın İdare Mahkemesi işlem hakkında telafisi güç zararların meydana gelebileceğinden işlemin yürütmesinin durdurulmasına karar vermiştir. Ancak yargılama ilerledikçe mahkeme, yürütmeyi durdurma kararını kaldırmış, ilgili şirketin açtığı davaları reddetmiştir" dedi. 


Habertürk...