03 / 05 / 2024

didimde kadınlara yönelik imalathane mi kurulacak

didimde kadınlara yönelik imalathane mi kurulacak

Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay sosyal belediyecilik kapsamında Didim Belediyesi bünyesinde kreş ve Kadınlara yönelik imalathane kurulacağını müjdeledi.

Bir bankadan müjde. Müşterileri sevinçten havaya uçtu. Bu sefer haberler müthiş

Garanti Bankası'ndan vatandaşlara yönelik büyük bir müjde geldi. Banka önemli bir hizmetini kadınlara yönelik ücretsiz yaptı.

Aile Bakanlığı, eşi vefat etmiş kadınlara düzenli nakit yardımı yapıyor!

Türkiye, ihtiyaç sahibi ve eşini kaybetmiş kadınlara yönelik özel bir sosyal destek programını hayata geçirdi. Bu özel programa başvuran eşi vefat etmiş kadınlar, her ay düzenli olarak hesaplanan ve 2 ayda bir olacak şekilde 1.000 TL nakit yardım alıyorlar.  

Halkbank'tan kadın girişimcilere müjde! 225 bin TL verilecek! Üstelik faiz yok

Halkbank'tan kadın girişimcilere sağlanan destek kampanyası bütün kadınlar tarafından detaylarıyla merak ediliyor. Girişimci kadınlara yönelik yapılan bu büyük destek toplumun büyük bir kesimi tarafından çok ilgi gördü. Kampanyanın detayları için haberimizi okuyun. 

Aile Bakanlığı'ndan kadınlara 4.000 TL ödenecek. Kocalar da baksın

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından ailelere yönelik destek ödemeleri tam gaz devam ediyor. Bakanlık tarafından son olarak kadınlara yönelik 4.000 TL destek ödemesi yapılacağı açıklandı. Bakanlık tarafından yapılacak ödemenin detayları haberimizde...

Kadınlar için emeklilik müjdesi açıklandı! Bakın detaylar neymiş!

Kadınlara yönelik sağlanan önemli yeniliklerden biri de emeklilik sistemi olacak. Yakında uygulamaya konulacak bu sistemin seçimlerin ardından düzenlenmesi planlanıyor. Milyonlarca ev hanımı ve anne, hem sosyal güvenlik haklarına sahip olacak ve en önemlisi de emekli olma haklarını elde edebilecekle

Aile Bakanlığı'ndan mayıs ayı müjdesi. 4 bin TL para ödemesi yapılacak

Aile Bakanlığı tarafından vatandaşlara gerçekleştirilen ödemelerden sonra bu sefer yine Aile Bakanlığı'ndan mayıs ayı müjdesi geldi. Kadınlara yönelik 4 bin TL ödeme gerçekleştirilecek. İşte detaylar...

Aile Bakanlığından kadınlara tam 1.000 TL veriliyor! 2 ayda bir verilen desteği hemen PTT'den alabilirsiniz! 

'Eşi Vefat Etmiş Kadınlara Yönelik Konut Destek Programı'nın detayları merak ediliyor. Program ile kadınlara 1.000 TL destek sağlanıyor. Peki eşi vefat edenlere para yardımı başvurusu nasıl yapılır?

İş Bankası'ndan büyük müjde... İş Bankası müşterileri hemen baksın

İş Bankası tarafından kadınlara yönelik çok önemli bir girişimcilik haberi geldi. Banka vatandaşlara para ödemesi gerçekleştirecek. İşte detaylar...

Halkbank'tan flaş açıklama geldi.. Para verilecek bakmayan pişman olur

Halkbank tarafından kadınlar gününe özel önemli bir kampanya geldi. Halkbank tarafından kadınlara yönelik hediye ödemesi yapılacak.

Kadınlara devletten 1000 lira destek! Başvuran TC Kimlik Kartı ile hemen alacak!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Eşi Vefat Etmiş Kadınlara Yönelik Düzenli Nakit Yardım Programı kapsamında destek ödemelerine devam ediyor.

Aile Bakanı Derya Yanık resmen açıkladı! Kadınlara yeni yardım müjdesi! Bu para mart ayında hesaplara yatacak!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, kadınlara yönelik destek paketini açıkladı. Bu kapsamda, kadınlara 500 TL’lik yardım yapılacak.

Aile Bakanlığı güzel haberi duyurdu... Flaş bir ödeme yapılacak

Aile Bakanlığı tarafından vatandaşlara yönelik önemli bir duyuru gerçekleştirildi. Aile Bakanlığı tarafından kadınlara yönelik bir ödeme yapılacak. İşte Aile Bakanlığı tarafından yapılacak ödemenin detayları...

Aile Bakanlığı'ndan flaş bir ödeme açıklaması geldi! Acil bakın

Aile Bakanlığı tarafından vatandaşlara yönelik sık sık bilgilendirme yapılıyor. Aile Bakanlığı kadınlara yönelik yapacağı ödemenin detayları hakkında açıklamada bulundu.

didimde kadınlara yönelik imalathane mi kurulacak Haberi

didimde kadınlara yönelik imalathane mi kurulacak

Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay belediyenin yapacağı yeni çalışmalarla ilgili bilgilendirmede bulunurken Didimlilere de yeni müjdeler verdi. Başkan Atabay Didim Belediyesi bünyesinde halka yönelik kreş açacaklarını belirtirken “Kreşi Cumhuriyet Mahallesinde bulunan Sarıgül sitesi yanındaki kaldırılan su depolarının olduğu alana açmayı planlıyoruz. Burası 1300 m2’lik bir yer ve 1 yada 1,5 ay içerisinde burayı tamamlayıp açma fikrimiz var. Kreş 80 yada 100 kişilik olarak ve tüm Didim halkına açık olacak.” dedi.


Başkan Atabay ayrıca Doğuş Holding belediyeye kadınların üretimi için hibe ettiği imalathane içinde çalışmaların başlatıldığını söyledi. Atabay iki katlı atölye için ihaleye çıkıldığını belirterek bu iki hizmetin takipçisi olduklarını...