04 / 05 / 2024

Dıe Welt

Dıe Welt

Uluslararası gazetelerden Telegraph, İstanbul’u ‘‘yeryüzünün cenneti “ olarak tanıttı

Altın yatırımcıları ters köşe oldu! Altın fiyatları bugün düşüşte! 5 Şubat 2024 altın fiyatları

Son zamanlarda yükselişe geçen altın, haftanın yeni işlem gününde yatırımcılarını ters köşe yaptı. Altın fiyatları bugün düşüşe geçti. Bugün gram altın, çeyrek altın, yarım altın ne kadar? 5 Şubat 2024 altın fiyatları.

Çin'de konut fiyatları düşüşe geçti!

Çin'deki büyük şehirlerde kasım ayında konut fiyatları düşüşe geçti. Çin kentlerinde konut fiyatları geçen yılın aynı dönemine göre karışık iniş çıkışlar sergiliyor.

Dolar/TL düşüşe geçti! Bugün dolar/TL kuru ne kadar oldu? 27 Ekim Cuma dolar kaç TL?

Dün Merkez Bankası faiz kararı açıklandı. Banka, faizleri politika faizini 500 baz puan artırarak yüzde 35'e yükseltti. Kararın ardından piyasalarda hareketlilik görülürken dolar kuru bugün güne düşüşle başladı. 27 Ekim Cuma dolar ne kadar oldu? 

İnşaat sektöründen dev indirim haberi! Demir fiyatları düşüşe geçti! 1 ton demir ne kadar oldu?

Son zamanlarda inşaat malzemelerindeki fahiş fiyat artışları, Ticaret Bakanlığı'nın merceğine girdi. Bakanlık denetimlerin artırılıp yaptırımlar uygulanacağını açıklamıştı. İnşaat malzemeleri tarafından ilk adım demirden geldi. Demir fiyatlarına indirim geldi ve fiyatlar düşüşe geçti.

Konutta balon söndü: Satılık ev fiyatlarında talep durdu, fiyatlar düşüşe geçti!

Fahiş rakamlarla satışa çıkarılan satılık evlerde balon söndü. Uzun süredir yükseliş eğiliminde olan konut fiyatları, sektörde yaşanan durgunluk nedeniyle düşüşe geçti.

FED'in faiz açıklaması altını vurdu, altın fiyatları hızla düşüşe geçti! Analistler peş peşe açıkladı!

FED'in faiz açıklaması altın fiyatlarını olumsuz etkiledi... Gram altın aniden düşüşe geçti ve yatırımcılar ne yapacaklarını bilemedi... İşte altın fiyatlarındaki son durum...

Market Endeksi 14 ay sonra ilk kez düşüşe geçti!

Tüketici Birliği Federasyonu, bu yılın Mayıs ayına ait Market Endeksi’ni duyurdu. Bu kapsamda Market Endeksi 14 ay aradan sonra ilk kez düşüşe geçti. İşte detaylar...

Petrol fiyatları düşüşe geçti! Brent petrol fiyatı ne kadar? 9 Mayıs 2023 brent petrol varil fiyatı

Brent petrolün varil fiyatı dün 77,17 dolara kadar yükselirken, günü 77,01 dolar seviyesinde tamamladı. bugün ise brent petrolün varil fiyatı bugün düşüşe geçti. Brent petrol bugün ne kadar oldu? 9 Mayıs brent petrol varil fiyatı.

Gram altın fiyatları düşüşe geçti! Bundan sonra ne olacak? Hemen bakın…

Altın fiyatları an be an yakından takip ediliyor. Kritik eşik olan bin TL'nin üzerinde seyrine devam eden altın fiyatları haftanın ilk gününe düşüşle başladı. 21 Kasım 2022 çeyrek altın, gram altın, 22 ayar bilezik fiyatları haberimizde…

Altın bilezik fiyatları düşüşe geçti! 14,18 ve 22 ayar altın bilezik fiyatları resmen çakıldı

Altın fiyatları haftanın dördüncü işlem gününe düşüşle başladı. Altın fiyatlarının düşmesi ile 14,18 ve 22 ayar altın bilezik fiyatları resmen çakıldı. Peki bugün altın bilezik fiyatları ne kadar? 3 Kasım 2022 14,18 ve 22 ayar alıtn bielzik fiyatları.

Brent petrol düştü! Brent petrolün varil fiyatı ne kadar oldu? 3 Kasım 2022 brent petrol varil fiyatı

Brent petrol varil fiyatı bugün düşüşe geçti. Dün 96,16 seviyesinden kapanış yapan brent petrol bugün yüzde 0,44 azaldı. Peki bugün brent petrol ne kadar? Brent petrolün varil fiyatı kaç dolar? İşte 3 Kasım 2022 brent petrol varil fiyatı.

14,18 ve 22 ayar altın bilezik fiyatları düşüyor! Altın bilezik fiyatları ne kadar oldu?

Altın fiyatları milyonlarca yatırımcı ve altın almak isteyenler tarafından takip ediliyor. Altın fiyatları güne yatay başlarken gün içinde düşüşe geçti. Gram, çeyrek ve tam ile beraber  14,18 ve 22 ayar altın fiyatları da geriledi. Peki altın bilezik fiyatları ne kadar oldu? 14,18 ve 22 ayar altın b

Altın bilezik fiyatları sert düştü! 14,18 ve 22 ayar altın bilezik fiyatları ne kadar oldu?

Altın fiyatları bugün güne düşüşle başlarken gün içinde dalgalı seyrine devam etti. Altın fiyatlarının düşmesi ile 14,18 ve 22 ayar altın bilezik fiyatları da düşüşe geçti. Peki bugün altın bilezik fiyatları ne kadar oldu? İşte 14,18 ve 22 ayar altın bilezik fiyatları.

Dıe Welt Haberi

Dıe Welt

Uluslararası gazetelerden Telegraph, İstanbul’u ‘ ‘yeryüzünün cenneti “ olarak tanıtırken, Le Monde "İstanbul: Bir vazgeçilmez”, The Times "İstanbul’un saklı hâzineleri" başlığını kullandı. The Guardian ise İstanbul'u Avrupa'nın yeni eğlence başkenti ilan etti.


İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) tarafından hazırlanan "Bilgi Kartları" kitabından derlenen bilgiye göre, The Guardian, New York Times, The Economist, Financial Times, Die Welt, Le Monde, Telegraph, The Times, Brookingis Enstitute, Deutsche Bank'ın da aralarında bulunduğu dünyanın en saygın gazete, dergi ve düşünce kuruluşları, son yıllarda dünya kentleri arasında yükselen bir değer haline gelen İstanbul'un

tarihi, turistik, kültürel, sosyal, ekonomik ve çevresel özelliklerine atıfta bulundu.

2010 Avrupa Kültür Başkenti İstanbul, Alman gazetesi Die Welt'e göre gelecekte dünyanın yeni başkenti olacak. Fransız filozof Comte’nin açıklamalarına atıfta bulunarak hazırlanan makale, gazetenin internet sitesinin...