07 / 07 / 2024

DİKA projeleri

DİKA projeleri

Dicle Kalkınma Ajansı (DİKA) "Kentsel ve Çevresel Altyapının İyileştirilmesi Mali Destek Programı" bilgilendirme ve uygulamalı Kalkınma Ajansları Yönetim Sistemi (KAYS) Eğitimi Toplantısı Mardin 'de gerçekleştirildi.

DİKA'dan, iyi projeye 2 milyon TL destek!

Dicle Kalkınma Ajansı (DİKA) kentsel altyapı hizmetlerinin geliştirilmesi ve çevresel altyapının oluşturulması veya iyileştirilmesine yönelik olarak "Kentsel ve Çevresel Altyapının İyileştirilmesi Mali Destek Programı" adlı proje teklif çağrısına çıktı.

Müteahhit kaçtı dönemi bitiyor! Bina tamamlama sigortasında yeni süreç başlıyor!

Yeni düzenleme ile ‘müteahhit kaçtı' döneminin bittiğine dikkat çeken Akçam, “Kentsel dönüşüm projeleriyle birlikte diğer tüm inşaat projeleri de bina tamamlama sigortası kapsamına alındı. Artık kimsenin evi yarım kalmayacak” dedi.

BİM 11 Haziran 2024 aktüel ürünler kataloğunu paylaştı! Bu hafta BİM’e bayram tadında ürünler geliyor...

BİM 11 Haziran 2024 aktüel ürünler kataloğunu internet üzerinden yayımladı. BİM'de bu salı birçok üründe indirim var. Tuvalet kağıdı, kağıt havlu, toz deterjan, yumuşatıcı, çamaşır suyu, bebek bezi ve daha onlarca ürün raflarda yerini alacak.

BİM'den sürpriz indirim! Fiyatlar düşüyor! 16 Mayıs Salı günü tuvalet kağıdı, sabun, bulaşık tableti, deterjan indirimde

BİM 16 Mayıs Salı indirimli aktüel ürünler kataloğu ortaya çıktı. Aralarında  tuvalet kağıdı, kağıt havlu, sıvı sabun, bulaşık tableti, çamaşır deterjanı gibi ürünlerin de bulunduğu birçok ürün o gün BİM'de indirime giriyor. İşte detaylar...

 Kim Market’te 8 kg Tursil 129 liraya, 4 litre ayçiçek yağı 139 liraya düştü! 15 Şubat 2023 Fiyat Listesi

Kim Market’in şubat ayı indirimlerinde peynir, çay, yağ, tuvalet kağıdı dahil çeşitli ürün grupları cazip indirimlerle satışa sunuluyor. Peki indirime giren ürünler arasında hangileri var? Hangi ürün kaç TL indirime girdi?  Kim Market’te peynir, çay, yağ, tuvalet kağıdı kaç TL?

TOKİ Konya'daki iki yeni projesi için düğmeye bastı! Bu tarihi kaçırmayın!

TOKİ Konya'daki iki yeni projesi için düğmeye bastı... Bu tarihi kaçırmayın... İşte TOKİ Konya Karapınar projeleri ile ilgili detaylar...

Türk müteahhitlerin yurt dışındaki projeleri yarım trilyonu buldu!

Ticaret Bakanı Mehmet Muş, hizmet ihracatının da en az ürün ihracatı kadar önem taşıdığını vurgulayarak, 2022’nin ilk 10 ayında 76,4 milyar dolarlık hizmet ihracatı yapıldığını bildirdi.

TOKİ Diyarbakır projeleri için tarih resmen belli oldu! Tam 3 projede 853 yeni konutu kaçırmayın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Diyarbakır projeleri için düğmeye bastı. Tam 3 projede 853 yeni konutu kaçırmayın...

Mercedes-Benz G Serisi’nde indirim mi yaptı? İşte Mercedes-Benz G Serisi’nin 2 Ekim 2022 fiyat listesi...

Dünyanın en beğenilen ve sağlam arazi araçlarından olan Mercedes-Benz’in G serisi’nin ekim ayı fiyatları belli oldu. Mercedes G 400 d kaç lira oldu? İşte, Mercedes-Benz G Serisi’nin 2 Ekim 2022 fiyat listesi…

Carrefoursa'da kağıt havlu ve tuvalet kağıdında yüzde 60'a varan indirim! İşte 26 Eylül 2022 fiyat listesi...

Carrefoursa Market "Carrefoursa Karta" özel kampanyalarına tam gaz devam ediyor. Bu hafta seçili kağıdı havlu ve tuvalet kağıdına indirim yaptı. Peki Carrefoursa'da hangi ürünler indirime girdi? Carrefoursa'da kağıt havlu ne kadar? Carrefoursa'da tuvalet kağıdı kaç TL? 26 Eylül 2022 fiyat listesi

Tuvalet kağıdı fiyatları uçuşa geçti! Tuvalet kağıtları ne kadar oldu? En ucuz tuvalet kağıdı kaç TL?

Tuvalet kağıtlarına zam geldi. Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) enflasyon verilerini açıkladı. İşte haberin detayları!

Yeşildağ İnşaat Kağıthane'de dönüşüme giriyor!

Kağıthane'de hayata geçirdiği kentsel dönüşüm projeleri ile adından söz ettiren Yeşildağ İnşaat ilçede yeni bir kentsel dönüşüm projesini hayata geçirmeye hazırlanıyor. 

Nidapark Küçükyalı Sedef'te teslimler başladı!

Hayatı kolaylaştıran ve her detayı düşünen projeleri hayata geçiren Tahincioğlu Gayrimenkul, Anadolu Yakası’nın en gözde ve huzurlu yaşam alanlarından Nidapark Küçükyalı projesinin Kınalı etabının ardından Sedef etabının da teslimlerini gerçekleştiriyor.

Mesa Koza 66'a uluslararası ödül!

Mesa Koza 66 Projesi, World Architecture Community Ödülleri 34'üncü Dönem Projeleri'nin en iyi oldu ve ödüle layık görüldü.

DİKA projeleri Haberi

DİKA projeleri


Dicle Kalkınma Ajansı (DİKA) "Kentsel ve Çevresel Altyapının İyileştirilmesi Mali Destek Programı" bilgilendirme ve uygulamalı Kalkınma Ajansları Yönetim Sistemi (KAYS) Eğitimi Toplantısı Mardin'de gerçekleştirildi. 

Ajans tarafından ilk defa proje başına 2 milyon TL'ye kadar destek verilecek olan özel sektör dışında kamu kurum ve kuruluşları aracılığıyla halka yönelik "Kentsel ve Çevresel Altyapının İyileştirilmesi Mali Destek Programı" bilgilendirme toplantısı yapıldı. 

Bununla birlikte progra-ma başvurunun online olarak internet üzerinden yapılacağı Kalkınma Ajansları Yönetim Sistemi (KAYS) Uygulamalı Eğitimi saat 09.30 17.30 saatleri arasında Mardin Yay Grand Otel'de gerçekleştirildi. 

Program dört bölümden oluşan oturumlarla gerçekleştirilen program. Konuşmacı olarak, proje ve sözleşme yönetmeni uzmanlarından Esra Avşar ve Fırat Elmas proje hakkında katılımcıları bilgilendirdiler. 

kalitesinin artırılması ve çevresel sorunların sürdürülebilir bir yaklaşımla çözülmesi, bölge'nin yaşanabilirlik düzeyinin artırılması olduğuna dikkat çekerek,...