05 / 05 / 2024

dikilide temizlik seferberliği

dikilide temizlik seferberliği

30 Mart yerel seçimlerinin ardından CHP' li Mustafa Tosun'un belediye başkanlığı koltuğuna oturmasıyla daha çevreci ve yenilikçi bir kimliğe bürünen Dikili' de temizlik devrimi yaşanıyor...

11 ilde başlatılan konut seferberliği inşaat izinlerine de yansıdı!

Kahramanmaraş merkezli olarak meydana gelen ve asrın felaketi şeklinde nitelendirilen depremlerin etkilediği 11 şehirde başlatılan konut seferberliği yapı ruhsatlarına da yansıdı. Açıklanan rakamlara göre geçen seme bu bölgede alınan inşaat izni sayısı 68 bin 202'ye çıktı.

AK Parti'nin seçim beyannamesi tamam: Öncelik 81 ilde kentsel dönüşüm ve dirençli şehir seferberliği!

AK Parti'nin 30 Ocak tarihinde Ankara'da duyuracağı seçim beyannamesi, 81 ilde kentsel dönüşüm ve dirençli şehir seferberliği ön plana alınarak tamamlandı. İşte beyannamede yer alanlar...

Firmalarda kentsel dönüşüm seferberliği başladı!

Kentsel dönüşüm seferberliği, pek çok sektörü de harekete geçirdi. Domino etkisi oluşturarak, inşaat başta olmak üzere diğer yan sektörlerde de üretim ve büyüme artması bekleniyor. 

Depremzedelere Turkcell’den dev istihdam seferberliği! Turkcell, 1100 kişiye iş imkanı sağlayacak!

Turkcell, depremden etkilenen 11 ildeki afetzedelere ve bölge dışında olup birinci derece yakınları afetzede olanlara yönelik istihdam seferberliği başlattı.

Türkiye İMSAD'tan Deprem Haftası açıklaması: Bilinç seferberliği oluşturmalıyız!

Türkiye İMSAD Yönetim Kurulu Başkanı Tayfun Küçükoğlu, 1-7 Mart Deprem Haftası dolayısıyla yaptığı açıklamada, güvenli bina için güçlü denetim vurgusu yaparak, "Deprem konusunda bilinç seferberliği oluşturmalıyız" dedi.

Baykar'dan AFAD'la koordineli konut seferberliği! Depremzedeler için 2 bin kişilik konteyner kent yapılıyor!

BAYKAR Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar, depremzedeler için 2 bin kişilik konteyner kent hayata geçiriyor. Selçuk Bayraktar, "AFAD'la koordine olarak konut seferberliği başlattık" dedi. İşte ayrıntılar...

Bakan Kurum açıkladı: 10 ilde Cumhuriyet tarihinin en büyük afet konut seferberliği başlıyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum yaptığı açıklamada 10 ilde eş zamanlı olarak Cumhuriyet tarihinin en büyük afet konut seferberliğini başlatmış olacaklarını söyledi.

Bebek maması, atkı, bere, eldiven ne varsa satılacak! E-ticaret üzerinden deprem yardımlaşma seferberliği yapılıyor

Türkiye'yi yasa boğan ve tüm Türkiye'nin tek yürek olduğu depremden etkilenen vatandaşların öncelikli ihtiyaç ürünlerinin satılacağı e-Ticarette  Deprem Yardımlaşma Seferberliği başlatıldı.

Konut seferberliği tam gaz! Özel sektör devlet arsalarında konut inşa edip kiralayacak!

Kamu dar gelirli vatandaşlar için konut seferberliği başlatmıştı. Bir adım da özel sektör tarafından atıldı. Devletin mülkiyetindeki arsalarda konut geliştirme önerisinde bulunan özel sekötr, bu konutları dar ve orta gelirlilere kiralamayı hedefliyor. İşte ayrıntılar...

Gıda sektörüne yeni soluk! Ucuz gıda seferberliği başlayacak!

Gıda fiyatlarının düşmesi amacıyla “Birlikten Berekete” seferberliği başlatılıyor. Ürün takibini anlık yapacak dijital sistemle fiyatlar aşırı şişirilmeyecek ve stokçuluğun önüne geçilecek. İşte ayrıntılar...

İş yeri çevre temizlik vergisi 2021!

Belediyelerin sunduğu temizlik hizmeti için tahsil edilen çevre temizlik vergisinin 2021 yılında ne kadar tahsil edileceği geçtiğimiz günlerde belli oldu. Peki, iş yeri çevre temizlik vergisi 2021 ne kadar oldu?

Kentsel dönüşüm seferberliği başlıyor!

Riskli yapıların yenilenmesi için 2012’de başlayan kentsel dönüşüm seferberliği hız kazandı. Yerinde, hızlı ve gönüllülük ilkesine göre 5 yılda 1.5 milyon konut dönüşecek.

Türkiye'de deprem seferberliği ilan edilmeli!

Hacettepe Üniversitesi Jeoloji Mühendisliği Bölümü Emekli Öğretim Üyesi Prof. Dr. K. Erçin Kasapoğlu, "Deprem sonrası'na değil, 'deprem öncesi'ne ağırlık vermeliyiz" dedi. Kasapoğlu, Türkiye'de deprem seferberliği ilan edilmesi gerektiğini belirterek, binalar güçlendirilmeli dedi.

dikilide temizlik seferberliği Haberi

dikilide temizlik seferberliği

30 Mart yerel seçimlerinin ardından CHP'li Mustafa Tosun'un belediye başkanlığı koltuğuna oturmasıyla daha çevreci ve yenilikçi bir kimliğe bürünen Dikili'de temizlik devrimi yaşanıyor. Dikili'nin her sokağında, her mahallesinde, her köyünde titizlikle yürütülen çalışmaları günün erken saatlerinden gece yarısına kadar sürdüren ekipler, rutin temizlik işlerinin yanında, gerçekleştirdiği hassas temizlik çalışmalarıyla da ilçeyi dip bucak temizliyor.


Dört Koldan Temizlik Seferberliği


'Çocuklarımızın aydınlık geleceği için temiz bir çevre, temiz bir Dikili' hedefiyle adeta ilçede temizlik seferberliği başlatan Dikili Belediyesi Temizlik İşleri ekipleri, ilçe merkezi civar mahalleler ayrımı yapmaksızın, temizlik çalışmalarını sürdürüyor. 105 kişilik temizlik ekibi ile aralıksız çalışan Dikili Belediyesi, çöp toplama, park, yeşil alan, kumsal, plaj, sokak, cadde ve okulların temizlik çalışmalarının yanı sıra ilçede görüntü kirliliği oluşturan, yol kenarlarına, kaldırımlara, ormanlık ve...