30 / 04 / 2024

dikmen vadisi çevre temizliği

dikmen vadisi çevre temizliği

Çankaya Belediyesi, çevre ve doğa kirliliğine karşı mücadelesinde önemli bir adım daha atarak Dikmen Vadisi’nin belli bölgelerinde birikmiş olan ambalaj atığı, kağıt, karton, çöp ve hafriyat atıklarını temizledi...

Tahincioğlu Nidapark Çankaya'da 'EFSANEVİ' kasım kampanyası! Peşin alımlarda yüzde 25 indirim fırsatı! 

Ankara Dikmen Vadisi'nde Tahincioğlu ayrıcalığıyla yükselen Nidapark Çankaya'da 'EFSANEVİ' Kasım kampanyası devam ediyor. Peşin alımlarda yüzde 25, vadeli alımlarda 1 milyon TL'ye varan indirim ve 36 ay 1,59 vade imkanıyla satışlar devam ediyor. 

Tahincioğlu Nidapark Çankaya'da yüzde 40  peşinat kalanı 36 ay vade fırsatıyla!

Tahincioğlu Gayrimenkul tarafından Ankara İli Çankaya İlçesi Dikmen Vadisi'nde hayata geçirilecek olan Nidapark Çankaya'da ön satış indirimleri başladı. Tahincioğlu Nidapark Çankaya yüzde 40  peşinat kalanı 36 ay vade fırsatıyla satışlar devam ediyor.

Tahincioğlu Nidapark Çankaya satışta! Yeni proje!

Tahincioğlu Gayrimenkul imzasıyla Ankara İli Çankaya İlçesi Dikmen Vadisi'nde hayata geçirilecek olan Nidapark Çankaya'da ön satışlar başladı. İşte Tahincioğlu Nidapark Çankaya ile ilgili detaylar...

Düşler Vadisi'nin kısmi geçici kabulü yapıldı!

Emlak Konut GYO'nun İstanbul Beykoz Riva Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi (Düşler Vadisi) kapsamındaki, Villa Bloklar ile bu bloklara ait altyapı ve çevre düzenleme İşlerinin kısmi geçici kabulü yapıldı.

Bingöl Çapakçur Vadisi Millet Bahçesi ihalesi bugün!

Kişi başına düşen yeşil alan miktarını artırmaya devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Bingöl Çapakçur Vadisi Millet Bahçesi ihalesini bugün gerçekleştirecek.

TOKİ Karaman Doğukışla Vadisi 1. Etap başvuruları başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Karaman Doğukışla Vadisi 1. Etap projesinde yer alan 1 adet konut bugün itibariyle satışa çıkıyor.

TOKİ Karaman Doğukışla Vadisi 1. Etap başvuruları yarın başlıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Karaman Doğukışla Vadisi 1. Etap başvuruları yarın başlıyor...

TOKİ Sinop Dikmen 2020 projesi satışa çıktı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Sinop Dikmen projesi için başvurular başladı.

Dikmen Vadisi Kentsel Dönüşüm Projesi’nde mutlu sona yaklaşıldı!

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından etap halinde gerçekleştirilen Dikmen Vadisi Kentsel Dönüşüm Projesi’nde sona yaklaşıldı. 2 bin 175 gecekondunun yıkıldığı proje kapsamında 2 bin 345 hak sahibi ile sözleşme imzalandı.

Fırtına Vadisi’ndeki 9 kaçak yapı için yıkım ihalesi!

Fırtına Vadisi'nde, dere yatağına üzerinde inşa edilen kaçak yapılar için yıkım kararı alındı. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ekipleri tarafından belirlenen 9 yapı için yıkım ihalesi düzenlendi. 

Ankara Dikmen Vadisi'nde kentsel dönüşüm başladı!

Ankara'nın Dikmen Vadisi bölgesinde 4. ve 5. Etap’taki gecekonduların yıkımına başlandı. Mülk sahipleriyle anlaşan Büyükşehir Belediyesi, yıkım çalışmalarına devam ediyor.

Next Level Yıldız projesi detayları!

Next Level Yıldız projesi detayları haberimizde yer alıyor. Proje Ankara Dikmen Vadisi'nde yer alıyor.

Next Level Yıldız projesi!

Next Level Yıldız projesi Pasifik İnşaat tarafından Ankara Dikmen Vadisi'nde inşa ediliyor. Satışların henüz başlamadığı proje 400 bin metrekare inşaat alanına sahip.

dikmen vadisi çevre temizliği Haberi

dikmen vadisi çevre temizliği

Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü bünyesindeki ekipler, Dikmen Vadisi’nin belli bölgelerinde birikmiş olan ambalaj atığı, kağıt, karton, çöp ve hafriyat atıklarını temizleyerek bölgeyi görsel ve fiziksel kirlilikten arındırdı. Vatandaşlardan gelen şikayet ve önerileri de dikkate alarak sürdürülen çalışmalar kapsamında vadinin özellikle yukarı kesimlerinde kaçak olarak biriktirilmiş atıkları iş makinaları ve kamyonlarla temizleyen Çankaya Belediyesi ekipleri, toplanan zararlı maddeleri bölgeden uzaklaştırdı.


İlçede çevre temizliğine yönelik projelere katkı sağlamak isteyen vatandaşlarla da işbirliği içinde olan Çankaya Belediyesi, geri dönüşüm kutu ve konteynır taleplerini de programa alarak mümkün olduğunca kısa sürede istenen yere teslim ediyor. Uygulamadan memnun olduklarını dile getiren Çankayalılar, Başkan Bülent Tanık'a teşekkürlerini iletirken, ambalaj atığı toplanması uygulamasının daha da yaygınlaştırılması isteğini dile getirdiler.


Bu istekler doğrultusunda 21 Kasım tarihinde Maltepe Bölgesi’nden...