18 / 05 / 2024

dikmen vadisine yeni model mi geliyor

dikmen vadisine yeni model mi geliyor

Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Dikmen Vadisi’nin 4. ve 5. etapları için yeni bir model uygulanacağını belirterek, önümüzdeki aylarda ihaleye çıkılacağını ve bu etapların bölüm bölüm satılacağını söyledi.

Portaş Dikmen Vadi Konutları satışa çıktı! Yeni Proje

Portaş Dikmen Vadi Konutlar, Ankara ili Çankaya ilçesi Dikmen semtinde Portaş İnşaat tarafından inşa ediliyor. Portaş Dikmen Vadi Konutları satışa çıktı! Peki Portaş Dikmen Vadi Konutları'nda daire fiyatları ne kadar? İşte Portaş Dikmen Vadi Konutları ile ilgili detaylar...

Kıbrıs Dikmen Sağlık Merkezi hizmete açıldı! 

Sağlık Bakanlığı ve Dikmen Belediyesi ortaklığında Kıbrıs Dikmen'de hayata geçirilen sağlık merkezi projesi bölge halkına kesintisiz hizmet verecek. Yeni açılan sağlık merkezinde 2 muayene, bir pansuman ve bekleme odası ile eczane yer alıyor. 

Aksur Yapı Çankaya'da 311 konut yapacak! Yeni proje!

Aksur İnşaat San. Ltd Ticaret , Ankara'nın Çankaya İlçesi'ne bağlı Dikmen Mahallesi'nde yeni proje yapacak.

Şehirören Kooperatifi'nden Çankaya'ya yeni proje!

S.S. Şehirören Konut Yapı Kooperatifi, Ankara Çankaya'da Dikmen Mahallesi'nde 816 konutluk yeni proje inşa edecek. Projede daire teslimleri 3 yıl içerisinde tamamlanacak..

TOKİ Sinop Dikmen 94 konut ihalesi 25 Nisan'da!

TOKİ Sinop İli Dikmen İlçesi'nde toplamda 94 adet yeni konut inşa edecek. TOKİ Sinop Dikmen 94 konutun ihale tarihi belirlendi.

Dikmen Vadisi Dönüşüm Projesi’nde ödeme kolaylığı!

Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi’nde, Dikmen Vadisi Son Etap Kentsel Dönüşüm Projesi’nde; belgesiz gecekondu sahiplerine yapılan kira yardımı ve taşınma masraflarıyla ilgili yeni düzenleme öngören Başkanlık Yazısı da gündeme alındı...

Dikmen'de yol çalışması bitmeyince, araçlar mahsur kaldı!

Ankara'da yeni yapılan Dikmen Vadi Köprüsü’ne 100 metre uzaklıktaki Metin Akkuş Mahallesi sakinleri, yol genişletme çalışmaları nedeniyle mağdur oldu. Araçları apartman önlerinde mahsur kalan vatandaşlar, yetkililerden çözüm bekliyor.

Ankara Dikmen Vadisi’ne yeni model geliyor!

Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Dikmen Vadisi’nin 4. ve 5. etapları için yeni bir model uygulanacağını belirterek, önümüzdeki aylarda ihaleye çıkılacağını ve bu etapların bölüm bölüm satılacağını söyledi.

Dikmen Vadisi’ne yeni model geliyor!

Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Dikmen Vadisi’nin 4. ve 5. Etapları için yeni bir model uygulanacağını belirterek, önümüzdeki aylarda ihaleye çıkılacağını ve bu etapların bölüm bölüm satılacağını söyledi.

Can Dikmen ve Sururi Akgün'den Palandöken'e Xanadu Snow White oteli!

Türkiye'nin gözde kayak merkezlerinden Palandöken 5 yıldızlı yeni bir otele daha kavuştu. İstanbullu tekstilci Can Dikmen ve Erzurumlu ortağı Sururi Akgün'ün 35 milyon euro harcadığı Xanadu Snow White otelinin işletmesini Xanadu Grubu yapacak

Eczacıbaşı 400 milyon dolara yeni fabrika açıyor

Eczacıbaşı CEO'su Erdal Karamercan ve İpek Kağıt Genel Müdürü Sertaç Nişli, yeni yatırımın dört aşamada tamamlanacağını belirterek, "İlk iki aşama eylülde tamamlanır" dedi.

Yeni Nesil Evleri'nde 130 bin TL'ye!

PLS4M İnşaat'ın Gebze Şekerpınar'da inşa ettiği Yeni Nesil Evleri'nde dairelerin fiyatları 130 bin YTL'den başlıyor, 342 bin YTL'ye kadar çıkıyor.

1/100.000'lik yeni plana yargı yolu!

İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi'nde kabul edilen yeni planın, iptal edilen eski planın sakıncalarını daha da artırdığını savunan 10 meslek odası yargıya gitmeye hazırlanıyor.

dikmen vadisine yeni model mi geliyor Haberi

dikmen vadisine yeni model mi geliyor


Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, dikmen Vadisi’nin 4. ve 5. etapları için yeni bir model uygulanacağını belirterek, önümüzdeki aylarda ihaleye çıkılacağını ve bu etapların bölüm bölüm satılacağını söyledi. Başkan Gökçek, “Dikmen Vadisi’ndeki proje alanını bölüm bölüm satacağız ve müteahhitler kendileriyle ilgili bölümleri yapacaklar. Biz ise sadece hak sahiplerinin yerlerini, konutlarını yapacağız” dedi.

Büyükşehir Belediyesi tarafından açılan Akçakoca Tatil Kampı’nın açılışında gazetecilerle sohbet eden ve sorularını cevaplandıran Başkan Gökçek, 1071 Malazgirt Bulvarı’ndaki gecekondu sorunundan, Ankapark’taki yürütmeyi durdurmaya kadar, Büyükşehir Belediyesi’nin mahkeme kararlarıyla durdurulan çalışmaları konusunda yaşanan zorlukları ve süreçleri anlattı.


DİKMEN VADİSİ’NDE YENİ MODEL MÜJDESİ

Başkent Ankara’nın prestij projelerinden biri olan Dikmen Vadisi’ndeki çalışmaların, mahkeme kararlarıyla sürekli durdurulduğunu, özellikle hak sahiplerinin mağdur edildiğini anlatan Başkan Gökçek, 4. ve 5. Etaplarda yeni bir model...