15 / 05 / 2024

Dilek Tokgöz

Dilek Tokgöz

Adavip Bina Tesis Yönetimi ve Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi, Dilek Tokgöz tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 27 Ekim'de Beşiktaş, Nüzhetiye Caddesi'nde kuruldu.

Dilek Duman kimdir? Dilek Duman ne iş yapmaktadır?

Şişecam Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi olan, Dilek Duman kimdir? Dilek Duman hakkında merak edilen detaylar, hangi sektörlerde görev aldığı, eğitim durumu ve tüm kariyeri...

Golden World Tours Turizm Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Golden World Tours Turizm Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Yunus Tokgöz tarafından kuruldu.

Harputlular İnşaat Malzemeleri Emlak Danışmanlık Tekstil Limited Şirketi kuruldu!

Harputlular İnşaat Malzemeleri Emlak Danışmanlık Tekstil Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Burak Tokgöz tarafından kuruldu.

Acc Geoteknik İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Acc Geoteknik İnşaat Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 350 bin TL sermaye bedeli ile Cumhur Tokgöz tarafından kuruldu.

SSK’lı çalışanlara karşılıksız 26 bin TL destek ödemesi; Detayları belli oldu

Devletten çalışan kadınlara müjdeli bir haber geldi! Dilekçe ile başvuru yapan SGK'lı çalışan kadınlara toplu olarak 26 bin TL ödeme yapılacağı açıklandı. Çocuklu ailelere sağlanan destek kampanyasının ardından annelerin de yüzünü güldüren bir haber geldi. İşte devletin çalışan kadınlara sunduğu 26.

Dilek Emil kimdir? Daha önce hangi görevlerde bulundu? Eğitim hayatı nasıl?

Park Elektrik Üretim Madencilik Sanayi ve Ticaret A.Ş Bağımsız  Yönetim Kurulu Üyesi Dilek Emil kimdir? Kaç yaşında? Dilek Emil daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Dilek Emil'in eğitim hayatı nasıldı?

SGK kesenin ağzını açtı! Tek dilekçe ile 25 bin TL ödenecek!

Sosyal Güvenlik Kurumu, o kişilere kesenin ağzını açtı. Bir dilekçe ile 25 bin TL para toplu olarak ödenecek. İşte detaylar!

Ahmet Turgut Tokgöz Kimdir? 

Eczacıbaşı Yatırım Holding Ortaklığı A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Turgut Tokgöz kimdir? Ahmet Turgut Tokgöz daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Ahmet Turgut Tokgöz'ün biyografisi..

Adavip Tesis Bina Yönetimi Ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Adavip Tesis Bina Yönetimi Ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi Sultanbeyli'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Dilek Tokgöz tarafından kuruldu.

Adavip Tesis Bina Yönetimi Ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Adavip Tesis Bina Yönetimi Ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Dilek Tokgöz tarafından kuruldu.

Patronlara EYT uyarısı: Hazırlığınızı yapın!

Akşam Gazetesi yazarı Okan Bülbül, Aralık ayında çözüme kavuşturulması beklenen EYT konusunda işverenlere hazırlık yapmaları gerektiği konusunda uyarıda bulundu. Hali hazırda bir işyerinde çalışanlar EYT formülü ile emekliliğe hak kazandıklarında dilekçeyle işyerlerine başvuruda bulunacak.

Mast Invest Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Mast Invest Gayrimenkul Limited Şirketi Bakırköy'de Abdullah Tokgüz tarafından kuruldu.

Taputeklif Gayrimenkul Ve Emlak Danışmanlığı Pazarlama Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Taputeklif Gayrimenkul Ve Emlak Danışmanlığı Pazarlama Ticaret Anonim Şirketi Ataköy'de Abdullah Tokgöz tarafından kuruldu.

Dilek Tokgöz Haberi

Dilek Tokgöz

Adavip Bina Tesis Yönetimi ve Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi, Dilek Tokgöz tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 27 Ekim'de kuruldu. 


Adavip Bina Tesis Yönetimi ve Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Her türlü binanın ve gayrimenkulün bakım, onarım, teknik hizmetler, yönetim ve işletim faaliyetlerini yapmak 2)Her türlü binanın ve gayrimenkulün yönetim ve işletim faaliyetlerine yönelik fizibilite, bütçe, organizasyon çalışmalarını yapmak 3)Bina kat maliki veya malikleri adına bina yönetimi organizasyonunu oluşturmak, bu konuda danışmanlık yapmak, denetleme hizmetleri vermek.


Adavip Bina Tesis Yönetimi ve Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi adres: Beşiktaş, Nüzhetiye Caddesi, Muradiye Bayır Sokak,...