30 / 04 / 2024

Dilovası Dilderesi

Dilovası Dilderesi

Sanayisi ve hava kirliliği ile sürekli gündeme gelen Dilovası'na İleri Biyolojik Atıksu Arıtma Tesisi inşa edilecek. 2016 yılında tamamlanması planlanan Dilovası Atıksu Arıtma Tesisi, 40 bin m3/gün kapasiteli olacak.

TOKİ Kocaeli Dilovası 429 konut ihalesi 2 Aralık'ta!

Kocaeli İli Dilovası İlçesi Köseler Mahallesi 429 Adet Konut İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 2 Aralık'ta yapılacak.

Dilovası Yarı Olimpik Yüzme Havuzu’nun inşaatında sona gelindi!

Çalışmalarına son sürat devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Dilovası Yarı Olimpik Yüzme Havuzu’nun inşaatında sona geldi.

TOKİ'den Dilovası'na 429 konutluk proje!

Türkiye'nin dört bir yanında konut üreten TOKİ, Dilovası'na 429 konutluk yeni proje yapıyor.

TOKİ, Kocaeli Dilovası projesi için düğmeye bastı!

Dar ve orta gelirli aileleri ev sahibi yapmaya devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kocaeli Dilovası projesi için düğmeye bastı.

Kocaeli Dilovası alt gelir başvuru tarihleri ve şartları 2019!

Kocaeli Dilovası alt gelir başvuru tarihleri ve şartları 2019 haberimizde yer alıyor. Projeden yüzde 20 peşinatla konut sahibi olunabiliyor.

TOKİ Kocaeli Dilovası alt gelir başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kocaeli Dilovası 2019 projesinde yer alan konutlar için başvurular bugün başladı.

Kocaeli Dilovası TOKİ başvuru tarihleri 2019!

Kocaeli Dilovası TOKİ başvuru tarihleri 2019 haberimizde yer alıyor. Projede 2 adet konuta yer veriliyor.

TOKİ Kocaeli Dilovası başvuruları bugün başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kocaeli Dilovası projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi bugün itibariyle başlıyor.

TOKİ'den Kocaeli Dilovası'na 24 derslikli kız meslek lisesi!

Kocaeli İli Dilovası İlçesi Çerkeşli Mevkii 1'er Adet 24 Derslikli Kız Meslek Lisesi ve Anaokulu İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 8 Ağustos'ta yapılacak.

Dilovası OSB’de 24 milyon liralık 4 arsa satılacak!

Kocaeli’nin en önemli sanayi kuruluşlarından olan Dilovası OSB’de milyonluk arsa satılacak. 4 parsel üzerinde bulunan arsanın satış bedeli 24 milyon 206 bin 394 TL olarak belirlendi.

Dilovası Yüzme Havuzu’nun dış cephesi şekillendi!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Dilovası Yüzme Havuzu'nun inşaatını tamamlıyor.

Kocaeli Dilovası Yüzme Havuzu’nun inşaatı tamamlanıyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, kentin pek çok yerinde hayata geçirilen yarı olimpik yüzme havuzlarından birini de Dilovası’na inşa ediyor.

TOKİ Kocaeli Dilovası 2019 projesi 30 soruda tüm detaylarıyla!

TOKİ Kocaeli Dilovası 2019 fiyatları ne kadar? TOKİ Kocaeli Dilovası 2019 başvuruları ne zaman? TOKİ Kocaeli Dilovası 2019 kurası ne zaman? TOKİ Kocaeli Dilovası 2019 ödemeler nasıl? İşte TOKİ Kocaeli Dilovası 2019 projesi 30 soruda tüm detaylarıyla...

Dilovası Dilderesi Haberi

Dilovası Dilderesi


Tesiste ayrıca arıtılacak atıksuların sanayi kuruluşlarında kullanma ve soğutma suyu olarak kullanılması için "Gri Su Ünitesi" yapılacak. Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü, Kocaeli'ye 26 milyon maliyetli 3 tesis inşa edecek. Dilovası Dilderesi Islahı, Gölcük Hisardere Islahı ve Karamürsel Tepeköy Göleti tesislerinin temeli Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu ile Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık tarafından 21 Kasım Cuma atılacak. 



25 milyon 628 TL yatırım bedeline sahip tesisler tamamlandığında bin 110 dekar zirai arazi sulamaya açılacak, 40 dekar zirai arazi ve 3 mahalle de taşkından korunacak. Ayrıca İSU tarafından inşa edilecek olan Dilovası İleri Biyolojik Atıksu Arıtma Tesisi'nin de temeli atılacak. 


2016 yılında tamamlanması planlanan Dilovası Atıksu Arıtma Tesisi, 40 bin m3/gün kapasiteli olacak. Tesiste ayrıca arıtılacak...