05 / 05 / 2024

Dilovası OSB ihale satışı

Dilovası OSB ihale satışı

Kocaeli’nin en önemli sanayi kuruluşlarından olan Dilovası OSB’de milyonluk arsa satılacak. 4 parsel üzerinde bulunan arsanın satış bedeli 24 milyon 206 bin 394 TL olarak belirlendi.

Kocaeli Dilovası'nda arsa fırsatı! Konut alanı imarlı arsa öyle bir fiyata satılıyor ki....

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Kocaeli ili Dilovası ilçesi, Muallim Köyü'nde yer alan imarlı arsayı satışa çıkardı. Yatırımcıların merakla beklediği ihale 25 Temmuz 2022 tarihinde saat 09:30'da gerçekleştirilecek.

Kocaeli Dilovası Katlı Otopark ve Pazar Yeri için ihaleye çıkılıyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Dilovası’nda bulunan yatırımlarına bir yenisini daha ekliyor. Kocaeli Dilovası Katlı Otopark ve Pazar Yeri için yarın ihale düzenlenecek.

Karabük OSB'de 35 milyon TL'ye altyapı yapım işi ihalesi!

Karabük Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyet Başkanlığı'nca Karabük OSB'de altyapı yapım işi 35 milyon 73 bin 761 TL'ye kapalı zarf teklif alma usulü ile ihale edilecek.

Dilovası OSB’de 24 milyon liralık 4 arsa satılacak!

Kocaeli’nin en önemli sanayi kuruluşlarından olan Dilovası OSB’de milyonluk arsa satılacak. 4 parsel üzerinde bulunan arsanın satış bedeli 24 milyon 206 bin 394 TL olarak belirlendi.

Dilovası OSB'de 21 milyon TL'ye icradan satılık fabrika!

Gebze 1. İcra Dairesi Müdürlüğü, Kocaeli İl, Gebze İlçe, Muallim Köyü 419 ada, 1 parselde yer alan fabrikayı 21 milyon 97 bin 174 TL'ye icradan satışa çıkardı...

Çorlu 1 OSB'de 42.1 milyon TL'ye altyapı yapım işi ihalesi!

Çorlu 1 Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyet Başkanlığı, Çorlu 1 OSB alınana ait altyapı yapım işini 42 milyon 154 bin 258 TL'ye ihale ediyor.

Kocaeli Dilovası'nda 8,1 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Kocaeli Dilovası Köseler Köyü'nde yer alan gayrimenkul Kocaeli Defterdarlığı Mlli Emlak Genel Müdürlüğü tarafından 8 milyon 113 bin TL bedelle satılıyor. Söz konusu taşınmaz 10 Temmuz'da ihale edilecek.

Demirağ OSB'de ihale süreci başladı!

Sivas'ta kurulacak Demirağ Organize Sanayi Bölgesinin (OSB) altyapı projeleri yapım ihalesi 7 Haziran'da yapılacak. 

Çiğli Atatürk OSB'de 6.3 milyon TL'ye icradan satılık fabrika!

İzmir İli Çiğli İlçesi'nde Atatürk OSB içerisinde yer alan fabrika 6 milyon 373 bin 427 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. Satışa konu olan gayrimenkul için ilk ihale tarihi 14 Şubat 2018 olarak belirlendi.

Zonguldak Çaycuma OSB hizmet binası yapım işi ihalesi 17 Ağustos'ta!

Zonguldak Çaycuma OSB, hizmet binası yapım işi için ihale düzenliyor. Hizmet binası yapım işi ihalesi 17 Ağustos'ta gerçekleşecek..

Manisa Salihli OSB'de altyapı yapım işi ihale edilecek!

Manisa Salihli Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyet Başkanlığı tarafından altyapı yapım işi ihale edilecek. İhale 27 Temmuz'da yapılacak..

TOKİ Dilovası 24 Derslikli İlköğretim Okulu ihalesi 6 Haziran'da!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) , Kocaeli İli, Dilovası İlçesi, 204 Ada 1 Parselde 24 Derslikli İlköğretim Okulu İnşaatı ihalesi için ihale tarihini belirledi.

Tekirdağ Ergene OSB Evsel ve Endüstriyel Atıksu Arıtma Tesisi ihale edilecek!

Tekirdağ Ergene 1 Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyet Başkanlığı, Tekirdağ Ergene 1 Organize Sanayi Bölgesi Evsel ve Endüstriyel Atıksu Arıtma Tesisi'nin yapım işini ihale edecek. İşin bedeli 7 milyon 500 bin TL olarak belirlendi.

Dilovası OSB ihale satışı Haberi

Dilovası OSB ihale satışı

Özel Gebze Eğitim Matbaa Gazete ve Turizm Hizmet Sanayi Ticaret Limited Şirketi tarafından 4 arsa satışa çıkarıldı. Arsaların büyüklükleri 3 bin 268 metrekare iken en büyüğü 6 bin 255 metrekare arasında değişiyor.

En Kocaeli Gazetesi'nde yer alan habere göre; 4 taşınmazın toplam ihaleye çıkarıldığı satışta istenen bedellerin fiyatları dudak uçuklattı.

4  taşınmazı kapsayan ihale için satış bedeli 24 milyon 206 bin 394 TL olarak belirlendi. Ihale, 18 Temmuz tarihinde saat 14.00’te Dilovası OSB 1.Kısım Tuna Caddesi No:4 adresinde...