04 / 05 / 2024

Dilşat Hatun Yüksek Öğrenim Kız Yurdu

Dilşat Hatun Yüksek Öğrenim Kız Yurdu

Antalya'da bulunan Türkiye Gençlik ve Eğitime Hizmet Vakfı'nın Fatma Aliye ve Dilşat Hatun Yüksek Öğrenim Kız Yurtları açıldı. Yurtların açılışı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da katılımıyla gerçekleşti.

Ankara-İzmir Yüksek Hızlı Tren Hattı 2027'de hizmete açılacak!

Demokrat Parti İzmir Milletvekili Salih Uzun’un merakla beklenen Ankara-İzmir Yüksek Hızlı Tren Projesi ile ilgili verdiği soru önergesine 6,5 ay sonra yanıt geldi. Ulaştırma Bakanı Abdülkadir Uraloğlu, 2013’te temeli atılan ve 2016’da bitmesi öngörülen projenin 2027’de biteceği yanıtını verdi.

Altın mart ayından bu yana en yüksek haftalık kazancına ulaştı

Altının ons fiyatı, İsrail-Filistin çatışmasının sebebi ile bu hafta yüzde 5,47 artarak yedi ayın en yüksek haftalık kazancına yaklaştı. İşte detaylar...

Emekliler hemen bu hesaba göz atın! Hangi ayda başvuran daha yüksek maaş alıyor? Bir bir sıralandı! 

Emeklilik hesabı yapanlar son dönemde, SGK’ya başvurucağı tarih konusunda kafa karışıklığı yaşıyor. Peki hangi ayda başvuran daha yüksek maaş alıyor?

Emeklilere maaş promosyonu şoku! En yüksek emekli promosyonu tam bu kadar oldu! Şimdi bu rakamlara göz atın! 

Emekliler sık sık 'Emekli promosyonu kaç TL?, En yüksek emekli promosyonu hangi bankada?' sorularının yanıtlarını araştırıyor. İşte emekli promosyonu ile ilgili merak edilenler...

Salih Tuncer Mutlucan kaç dil biliyor? Hangi alanda yüksek lisans yaptı? Hangi görevleri yürüttü?

Astor Enerji Yönetim Kurulu Üyesi Salih Tuncer Mutlucan nerede doğdu? Nerede okudu ve hangi bölümde yüksek lisans yaptı? Kaç dil biliyor? Hangi bankalarda çalıştı? İşte Türk iş insanı Salih Tuncer Mutlucan ile ilgili tüm ayrıntılar...

Tefal Perfect Mix Powelix Yüksek Hızlı Blender ne kadara satılıyor, fonksiyonları neler? 1 Mart 2023 fiyat listesi

Tefal Perfect Mix Yüksek Hızlı Blender, 6 paslanmaz çelik bıçaklı Tripl'Ax teknolojisi ile bir çok büyük parçalar ile başa çıkarak size yepyeni bir blender deneyimini yaşatır .

Bakan Nebati'den son dakika enflasyon açıklaması! En yüksek seviye...

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, Türkiye olarak enflasyonda en yüksek değeri gördüğümüzü, mücadelenin ve vatandaşların refah seviyesini yükseltmek için bütün adımların atılmaya devam edeceğini söyledi.

Ankara-İzmir Yüksek Hızlı Tren projesinde son durum ne?

Ankara-İzmir Yüksek Hızlı Tren (YHT) projesinin temeli 2013'te atılmıştı. Peki Ankara-İzmir Yüksek Hızlı Tren projesinde son durum ne? İşte ayrıntılar...

Depremde yüksek güvenlik sağlayan yapay zekalı asansörler!

Mitsubishi Electric, yüksek hızlı, konforlu ve enerji tasarruflu asansörleri ile dünyaca ünlü prestijli projelere imza atıyor..

Sakarya Söğütlü Meslek Yüksek Okulu'nun temeli atıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Sakarya Büyükşehir Belediyesi, Söğütlü Meslek Yüksek Okulu’nun temelini attı.

Atatürk Kültür, Dil ve Tarih Yüksek Kurumu yerleşkesinin ihalesi yapıldı!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Ankara’nın Çankaya İlçesi Beytepe Mahallesi’nde hayata geçireceği Atatürk Kültür, Dil ve Tarih Yüksek Kurumu yerleşkesinin ihalesi yapıldı.

Kocaeli Dini Yüksek İhtisas Merkezi'nin temeli atıldı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin projesi olan Başiskele Dini Yüksek İhtisas Merkezi'nin temeli atıldı.

Mimarsinan Yüksek İhtisas Hastanesi Kreşi’nin temeli atıldı!

Yıldırım Belediyesi'nin her 5 mahalleye 1 kreş projesi kapsamında hayata geçirdiği Mimarsinan Yüksek İhtisas Hastanesi Kreşi’nin temeli düzenlenen törenle atıldı.

Dilşat Hatun Yüksek Öğrenim Kız Yurdu Haberi

Dilşat Hatun Yüksek Öğrenim Kız Yurdu

Türkiye Gençlik ve Eğitime Hizmet Vakfı'nın (TÜRGEV) Antalya'daki iki yurdu, düzenlenen törenle açıldı.Yurtların açılışı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da katılımıyla TÜRGEV'in ATO Congresium'daki toplu yurt açılış töreni kapsamında telekonferans yöntemiyle yapıldı.


Kepez ilçesindeki açılışını canlı yayında izleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, yurtların hayırlı olmasını diledi. Antalya Valisi Muammer Türker, yaptığı konuşmada, törenin yapıldığı Fatma Aliye Yüksek Öğrenim Kız Yurdu'nun 300 öğrenci kapasiteli olduğunu belirterek, mülkiyetinin büyükşehir belediyesine ait olduğunu söyledi.


Yurdun işletmeciliğinin TÜRGEV tarafından yapılacağını aktaran Türker, "Zatıalinizin ifade ettiği gibi Özgecan kardeşimizin adının, Başbakanımız tarafından verildiği gençlik merkezine tabelasını asmak suretiyle önümüzdeki günlerde faaliyete geçireceğiz" diye konuştu.


Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Türel de yurdun TÜRGEV'e devredilmesiyle Büyükşehir Belediyesinin çok büyük bir ekonomik yükten de kurtulduğunu aktararak, "Bu açıdan da TÜRGEV'e teşekkürü bir borç...