28 / 04 / 2024

dinamik yapı faaliyet alanı

dinamik yapı faaliyet alanı

Dinamik Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Vefa Küçük kimdir? Vefa Küçük inşaat sektörüne ne zaman girdi? Küçük hangi inşaat projelerini yaşama geçirdi? Soruların yanıtlarına haberimizden ulaşabilirsiniz...

Eroğlu Yapı İnşaat'ın ilk yarı faaliyet raporu!

Eroğlu Yapı İnşaat'ın 2021 yılı 6 aylık faaliyet raporu ve finansal raporu yayınlandı. 

Yapı Kredi Koray GYO 2021 yılı ilk çeyrek faaliyet raporu!

Yapı Kredi Koray GYO'nun 1 Ocak 2021 ile 31 Mart 2021 dönemine ait sorumluluk beyanı, faaliyet raporu ve finansal raporu yayınlandı. 

Kapadokya Alan Başkanlığı Turizm Amaçlı Sportif Faaliyet Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik!

Kapadokya Alan Başkanlığı Turizm Amaçlı Sportif Faaliyet Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik 31427 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Eroğlu Yapı 2020 yılı faaliyet raporu!

Eroğlu Yapı, Sermaye Piyasası Kurulu tarafından hazırlanan 1 Ocak 2020 ile 31 Aralık 2020 dönemine ait sorumluluk beyanını, faaliyet raporunu ve finansal raporunu yayınladı. 

Yeşil Yapı 2020 yılı faaliyet raporu!

Yeşil Yapı, Sermaye Piyasası Kurulu tarafından hazırlanan 1 Ocak 2020 ile 31 Aralık 2020 dönemine ait sorumluluk beyanını, faaliyet raporunu ve finansal raporunu yayınladı. 

Bereket Tekafül'den online tekafül konut sigortası!

Bereket Tekafül yenilikçi ve dinamik yapısıyla sektörde kendini farklılaştıracak ve öne çıkaracak uygulamalarla dikkat çekiyor.

Yapı Kredi GYO 2020 yılı faaliyet raporu!

Yapı Kredi GYO, 2020 yılı dönemine ait sorumluluk beyanını ve faaliyet raporunu Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yayınladı. 

Dinamik File İş Güvenliği Malzemeleri Ve Yapı İnşaat Sanayi Ticaret İthalat İhracat Ltd.Şti kuruldu!

Dinamik File İş Güvenliği Malzemeleri Ve Yapı İnşaat Sanayi Ticaret İthalat İhracat Ltd.Şti bugün Üsküdar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Yasin Sancaktutan tarafından kuruldu.

Yeşil Yapı 2020 yılı 3. çeyrek faaliyet raporunu yayınladı!

Yeşil Yapı 1 Ocak 2020 - 30 Eylül 2020 ara dönemine ilişkin finansal tablo, faaliyet raporu ve sorumluluk beyanını yayınladı...

Eroğlu Yapı'nın 2020 yılı 2. çeyrek faaliyet raporu!

Eroğlu Yapı'nın 1 Ocak 2020 - 30 Haziran 2020 ara dönemine ilişkin finansal tablo, faaliyet raporu ve sorumluluk beyanını yayınladı...

Yapı Kredi GYO 2020 faaliyet raporu!

Yapı Kredi GYO'nun 1 Ocak 2020 - 30 Eylül 2020 ara dönemine ilişkin finansal tablo, faaliyet raporu ve sorumluluk beyanını yayınladı...

Dinamik Yapı İnşaat Turizm Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dinamik Yapı İnşaat Turizm Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy’de 250 bin TL sermaye bedeli ile Abdulmenaf Aksoy ve Adem Aksoy tarafından kuruldu.

Yapı Kredi Koray GYO 6 aylık faaliyet raporu!

Yapı Kredi Koray GYO 1 Ocak 2020 - 30 Haziran 2020 dönemine ilişkin finansal tablo, faaliyet raporu ve sorumluluk beyanı yayınladı...

dinamik yapı faaliyet alanı Haberi

dinamik yapı faaliyet alanı

Vefa Küçük kimdir?

1943 Nevşehir doğumlu Vefa küçük 9 yaşındayken İstanbul'a geldi. Vefa Lisesi'nden mezun olan Küçük, üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nde tamamladı. 


Vefa Küçük, avukatlığa başladıktan 7 yıl sonra 1988 yılında Ay Metal Pazarlama ve Yatırım A.Ş adlı firma ile demir çelik sektörüne girdi. 2007 senesinde unvanını Dinamik Yapı Sanayi ve Ticaret A.Ş olarak değiştirdiği firma ile inşaat sektörüne giriş yaptı. Gayrimenkul, turizm ve inşaat sektöründe hizmet veren Cenk Demir Sanayi ve Ticaret A.Ş firması da aynı yıl içerisinde Dinamik Yapı grup bünyesine dahil edildi.


Vefa Küçük, 1998 yılında kurduğu Dinamik Yapı şirketi ile İzmit'te konut projesi, Polonya, Kuveyt, Romanya'da ise alışveriş merkezi projeleri hayata geçirdi. Küçük, Metro Grubu'na anahtar teslim hipermarketler de inşa etti.


Vefa Küçük'ün Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini...