06 / 05 / 2024

Dinar haberleri

Dinar haberleri

Suçıkan Mahallesinde bulunan boşaltılmış evlerin yıkımına belediye tarafından başlandı Suçıkan Mahallesinde ikamet eden vatandaşların hak sahibi olduğu, kentsel dönüşümle yapılan 110 konutlara taşınma işlemi tamamlandı.

Dinar Danışmanlık Gayrimenkul Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dinar Danışmanlık Gayrimenkul Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Levent Kozak tarafından kuruldu.

Arka arkaya indirim haberleri geliyor! Ayçiçek yağına bir indirimde A101'den yapıldı

Pandemi döneminden beri arka arkaya yapılan zamların ardından indirim haberleri de arka arkaya gelmeye başladı. Şimdi de Ayçiçek yağında büyük indirim A101'den yapıldı. A101 market zinciri ayçiçek yağında büyük indirim gerçekleştirdiğini ilan etti.

TOKİ’den Afyonkarahisar Dinar’da 3+1 daire fırsatı! 3 bin 187 TL taksitle!

Türkiye’nin merakla beklediği TOKİ Afyonkarahisar Dinar 2022 sosyal konut projesinin detayları belli oldu. Peki TOKİ Afyonkarahisar Dinar projesinde toplam kaç konut yapılacak? İşte 12 soruda TOKİ Afyonkarahisar Dinar 2022 ucuz konut projesi...

İnşaat sektörü indirim haberleri ile çalkalanıyor! İnşaat demir fiyatları dibe vurdu! Demir fiyatları ne kadar?

İnşaat demir fiyatları son zamanlarda üst üste gelen indirim haberleri çalkalanıyor. Bugün demir fiyatlarına yine 100 lira indirim geldi. 1 ton demir 15 bin 650 lira oldu. Peki demir fiyatları bugün ne kadar? İnce ve kalın inşaat demir fiyatları ne kadar? İşte 29 Nisan 2022 inşaat demir fiyatları

TOKİ Afyon Dinar 81 konut ihalesi bugün!

Afyon İli, Dinar İlçesi 4. Etap 81 Adet Konut ve 3 Dükkanlı Ticaret Merkezi İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-ihale) ihalesi bugün saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ Afyon Dinar 81 konut ihalesi 17 Kasım'da!

Afyon İli, Dinar İlçesi 4. Etap 81 Adet Konut ve 3 Dükkanlı Ticaret Merkezi İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-ihale) ihalesi 17 Kasım 2020 tarihinde saat 14:00'te yapılacak.

Dinar'daki kavgada ölen inşaat işçisi toprağa verildi!

Afyonkarahisar Dinar'da inşaatta çalışan işçiler ile inşaata komşu olan bir evde yaşayan aile arasında çıkan kavgada yaşamını yitiren inşaat işçisi Özkan Tokay toprağa verildi.

TOKİ Afyon Dinar 4. Etap kura sonuçları 07.05.2020 listesi!

TOKİ Afyon Dinar 4. Etap kura sonuçları 07.05.2020 listesi haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Afyon Dinar 4. Etap kura sonuçları 07.05.2020 listesi ve TOKİ Dinar 4. Etap kura sonucu 2020...

TOKİ Afyon Dinar 4. Etap kuraları bugün çekiliyor!

Dar ve orta gelirlileri ev sahibi yapan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Afyon Dinar 4. Etap projesindeki konutların kura çekimi bugün yapılacak.

Dinar TOKİ 2020 son başvuru tarihi!

Dinar TOKİ 2020 son başvuru tarihi haberimizde yer alıyor. İşte Dinar TOKİ 2020 son başvuru tarihi ve proje detayları....

TOKİ Afyonkarahisar Dinar 2020 başvuruları 30 Haziran'da sona eriyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Afyonkarahisar Dinar 2020 projesinde yer alan konutlar için son başvuru tarihi 30 Haziran 2020 olarak belirlendi.

Afyonkarahisar Dinar Suçıkan TOKİ başvuruları başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Afyonkarahisar Dinar Suçıkan 2020 projesi için başvuru dönemi bugün itibariyle başlıyor.

TOKİ Afyonkarahisar Dinar projesi 13 Ocak'ta satışa çıkıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Afyonkarahisar Dinar 2020 projesi için başvuru dönemi 13 Ocak'ta başlıyor.

Dinar haberleri Haberi

Dinar haberleri


Kentsel dönüşüm projesi kapsamında Suçıkan Mahallesinde bulunan boşaltılmış evlerin yıkımına belediye tarafından başlandı Suçıkan Mahallesinde ikamet eden vatandaşların hak sahibi olduğu, kentsel dönüşümle yapılan 110 konutlara taşınma işlemi tamamlandı. Hak sahiplerinin 110 konutlara taşınmasıyla birlikte Suçıkan Mahallesinde boşalan binaların yıkım işleminin alınan güvenlik tedbirleri ile birlikte starü verildi. 

Yıkım çalışmasında Dinar Belediyesi îmar ve Şehircilik Müdürlüğü, Fen İşleri Müdürlüğü, Atölye Amirliği, İtfaiye ekipleri ve Zabıta ekipleri gözetiminde geniş güvenlik önlemleri alınarak, Tedaş görevlileri tarafından da elektrik kesintisi yapılarak yıkım başladı. 

TOKİ tarafından yeni konutlar planlanıyor Atölye amirliğine bağlı iş makineleri tarafından yıkılan binaların molozlan ve hafriyat atıkları Dinar - Çivril yolu üzerinde bulunan vahşi çöp depolama alamna belediye kamyonları ile götürülüyor. Yapılan çalışmaları Başkan Yardımcısı Rafet Şimşek yerinde takip ve koordine...