23 / 07 / 2024

Dinarsu 2013 halıları

Dinarsu 2013 halıları

Dinarsu, her zevke hitap eden, zengin ürün ve desen seçenekleriyle dikkat çekiyor. Soğuk kış günlerinde, şık, modern ve estetik tasarımları ile müşterileriyle buluşan Dinarsu, evlere konfor ve sıcaklık veriyor...

Fakir Deluxe 9800s Halı Yıkama Makinesi en uygun nerede satılıyor? 28 Ocak 2023 fiyat listesi...

Yüzeylerinde biriken toz ve kir yüzünden mikrop yuvasına dönen halıları sadece süpürmek yetmez, yıkayarak derinlemesine temizlemek lazım. İşte bu noktada imdada Fakir Deluxe 9800s Öko Line Halı Yıkama Makinesi, koşar.

İskandinav halıda böyle fiyatlar görülmedi! Kaşmir Halı’da yüzde 56’ya varan indirimle 28 Eylül 2022 fiyat listesi…

Son günlerde evlerde oldukça tercih edilen İskandinav tarzı halılar, şimdi Kaşmir Halı mağazalarında yüzde 56’ya varan indirimle satışta. Kaşmir Halı’da farklı ebatlarda ve farklı renklerde halı seçeneği bulabilirsiniz. İşte, Kaşmir Halı 28 Eylül 2022 fiyat listesi..

Kocaeli'deki Hereke Köşkü ihtişamını koruyor!

Ünü dünyaya yayılan ipek halıları görmek isteyen Alman imparatorunun 1898'de Hereke'ye gerçekleştirdiği tarihi ziyaret dolayısıyla hayata geçirilen ahşap köşk, zamana direniyor.

Sharon Stone'un Hollywood'daki 16 milyon dolarlık malikanesi!

ABD'li sinema oyuncusu Sharon Stone, Hollywood'da 16 milyon dolarlık malikanede oturuyor. Stone'un evini Türk halıları süslüyor.

Manisa Halıkent TOKİ Konutları'nda satışlar hızlandı!

TOKİ tarafından Manisa Halıkent'te inşa edilen konutların satışları devam ediyor. 151 daireden 36'sı hala satılmadı. Satışlar hızlandı.

Kahramanmaraş'a Halı Yıkamacılar Sitesi geliyor!

Kahramanmaraş Profesyonel halı Yıkamacılar Derneği, Halı Yıkamacılar Sitesi için çalışmalara başladı.

İzmir Kemeraltı'na marka çarşı!

İzmir Ticaret Odası, tarihi Kemeraltı Çarşısı'na "Turistik El Sanatları ve El Halıları Çarşısı" kazandırmak için Başdurak Camisi altındaki 28 dükkanı restorasyon ve onarım karşılığında 10 yıl süreyle Vakıflar İzmir Bölge Müdürlüğü'nden kiraladı.

Manisa Halılar'ın altyapısı yenileniyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, Selendi Halılar Mahallesi’nde başlayan içme suyu hattı yenileme çalışmalarının hemen ardından mahalledeki kanalizasyon hattı döşeme işlemlerine de start verdi.

Manisa Selendi'nin altyapısı yenilenecek!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, Selendi ilçesindeki eski içme suyu hatlarında toplam 54 bin metrelik yenileme çalışmalarına Halılar Mahallesi ile başladı.

Çelebizade'den iz ve koku bırakmayan özel tasarım halılar!

Çelebizade, iz ve koku bırakmayan özel tasarım halılarıyla dikkat çekiyor. Kalabalık alanlara uygun olarak üretilen Çelebizade cami ve vakıf halıları, ibadet alanlarında hijyenik kullanım alanı yaratıyor.

Confetti ile çocuk odaları bayram havasında!

Confetti, birbirinden renkli halılarıyla çocukların hayal dünyasını geliştiriyor. 23 Nisan’da çocuklarına hediye almak, odalarını masal dünyasının karakterleriyle süslemek isteyen ebeveynlere, eğlenceli seçenekler sunuyor

Balıkesir'in Yağcıbedir halıları CEPA'da sergileniyor!

Yağcıbedir halıları CEPA'da sergileniyor. Halıların kökeni üç bin yıl öncesine dayanıyor. Adını Balıkesir'in Sındırgı ilçesindeki Yağcıbedir yörüklerinden alan Yağcıbedir halıları CEPA AVM'de açılan sergide tanıtılıyor.

Confetti çocuk halıları çocukların zekalarını geliştiriyor!

Pedagogların önerileri doğrultusunda tasarlanan Confetti anaokulu halılarının desenlerinde bulunan rakamlar, İngilizce kelimeler, dünya haritası gibi eğitici öğelerle çocuklar hem eğleniyor hem öğreniyor

Dinarsu 2013 halıları Haberi

Dinarsu 2013 halıları

Yarım asrı aşkın süredir halıda konforun ve şıklığın adresi olan Dinarsu, duvardan duvara halıyı tekrar evlerin vazgeçilmezi yapmaya hazırlanıyor.


Dinarsu, her zevke hitap eden, zengin ürün ve desen seçenekleriyle dikkat çekiyor. Soğuk kış günlerinde, şık, modern ve estetik tasarımları ile müşterileriyle buluşan Dinarsu, evlere konfor ve sıcaklık veriyor. 


Dinarsu’nun 33 farklı desen ve onlarca renk seçeneğinden oluşan Duvardan Duvara Ev Koleksiyonu, 19,90 TL’den başlayan metrekare fiyatlarıyla satışa sunuluyor. Dinarsu, 2014’e özel kampanyaları ile Ocak ayından itibaren evlere duvardan duvara halının sıcaklığını...