30 / 04 / 2024

Dinçer Yılmazçetin

Dinçer Yılmazçetin

ID Bina Teknolojileri Ticaret Limited Şirketi, İlhan Coşkun ve Dinçer Yılmazçetin ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 21 Ağustos'ta Şişli, Halil Rıfat Paşa Mahallesi'nde kuruldu.

Can Dinçer kimdir? İş hayatına nerede başladı? Arçelik’te hangi alanlarda görev aldı?

Can Dinçer lisans ve yüksek lisans eğitimlerini nerelerde aldı? Ne zaman Genel Müdür Yardımcısı oldu? Şu an hangi görevi yürütüyor? İşte Can Dinçer ile ilgili merak edilen her şey...

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz’dan çok konuşulacak kentsel dönüşüm mesajı! Peş peşe detaylar verdi!

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, İzmir programı çerçevesinde İzmir Ticaret Odası'nda (İZTO) iş insanlarıyla bir araya geldi. Kentsel dönüşüme ilişkin açıklamalarda bulunan Yılmaz, 14 bin 512 adet konutun yapımının sürdüğünü söyledi.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz müjdeyi verdi! İlk evini almak isteyenlere destek sağlanacak!

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, ev sahibi olma hayali kuran vatandaşlar için ilk konut sahibi olma sürecini destekleyici çerçevede adımlar atacaklarını açıkladı.

Akbank Yönetim Kurulu Başkanı Dinçer yeni ekonomi yönetimine dair açıklama!

Akbank Yönetim Kurulu Başkanı Suzan Sabancı Dinçer, yeni ekonomiye dair bazı açıklamalarda bulundu. İşte detaylar!

İnşaat Yüksek Mühendisi Uğur Dinçer vefat etti!

İnşaat Yüksek Mühendisi Uğur Dinçer hayatını kaybetti. 

Dinçer Gökçe kimdir?

GABORAS Mülk Yönetimi Direktörü Dinçer Gökçe kimdir? Dinçer Gökçe hangi görevlerde bulundu?

Suzan Sabancı Dinçer Muhsinzade Mehmet Paşa Yalısı'na talip oldu iddiası!

Akbank Yönetim Kurulu Başkanı, Suzan Sabancı Dinçer'in, Muhsinzade Mehmet Paşa Yalısı'nı satın almak için harekete geçtiği iddia edildi. Dinçer ise söz konusu iddiaları yalanladı.

Sezgin Yılmaz, İş GYO Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

İş GYO Yönetim Kurulu görev dağılımı çerçevesinde Sezgin Yılmaz'ın Yönetim Kurulu Başkanlığı'na, Yönetim Kurulu Üyesi Murat Karluk Çetinkaya'nın ise Yönetim Kurulu Başkan Vekilliği'ne seçilmesine karar verildi.

Ed Dinçer Emlakçılık Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ed Dinçer Emlakçılık Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece’de 500 bin TL sermaye bedeli ile Esra Dinçer tarafından kuruldu.

Ziya Yılmaz: Türkiye'ye güveniyoruz, yatırımlara devam ediyoruz!

İstanbul Nişantaşı ve Çekmeköy'de ihale ile aldığı arsalarla dikkatleri çeken DAP Holding'in Başkanı Dr. Ziya Yılmaz, "Bundan 30-40 yıl sonrasının yapılarını inşa eden bir vizyonla ülke ekonomisine katma değer sağlamayı sürdürüyoruz" diyor. 

Ziya Yılmaz: Konut sektörüne özel banka kurulmalı!

DAP Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, “Konutta iyi bir bankaya ihtiyaç var, Emlakbank gibi. Diğer bankalarda destek veriyor fakat sektöre özel bir banka kurulursa konut kredileri daha düşük olabilir" dedi.

Cevdet Yılmaz: Cizre'de yeni bir şehir düzeni oluşturacağız!

Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, Cizre'de muhtarlar, sivil toplum kuruluş temsilcileri, din görevlileri, okul müdürü ve öğretmenler ile bir araya geldi. Yılmaz, ''Çok daha iyi bir şehir düzeni oluşturmaya gayret edeceğiz" dedi.

Cevdet Yılmaz Mardin OSB'de incelemede bulundu!

Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, Mardin temasları çerçevesinde Organize Sanayi Bölgesi'ni ziyaret ederek, sanayicilerin sorunlarını dinledi.

Dinçer Yılmazçetin Haberi

Dinçer Yılmazçetin

ID Bina Teknolojileri Ticaret Limited Şirketi, İlhan Coşkun ve Dinçer Yılmazçetin ortaklığıyla 10  bin TL sermaye ile 21 Ağustos'ta Şişli, Halil Rıfat Paşa Mahallesi'nde kuruldu.


ID Bina Teknolojileri Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Şirketin başlıca amaç ve konusu şunlardır ; 1-) Her türlü alçak - orta - zayıf akım elektrik panolarının - transformatörlerinin ve  otomasyon sistemlerinin ( mekanik dahil ) ,  alımı - satımı-ihracatı ve ithalatını yapmak , bu sistemleri devreye almak.   2-) Her türlü yüksek,orta,zayıf gerilim ve aydınlatma tesisatlarında kullanılan mekanik ,elektromekanik ve teknik cihaz,eleman ve elektrik malzemelerinin ticaretini ve pazarlamasını yapmak, bu sistemleri devreye almak  3-) Sabit ve değişken dirençler, sabit ve değişken kondansatörler,selfler, zayıf akım transformatörleri, elektron tüpleri, diyotlar, transistörlerin alım satımı, ithalatı ve ihracatını yapmak....