29 / 06 / 2024

DİPM Yapı ve İnşaat kimin

DİPM Yapı ve İnşaat kimin

DİPM Yapı ve İnşaat Danışmanlık Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile İlkin Sevigen ve Doğuş Akbulut ortaklığıyla kuruldu.

Merkez Bankası Başkanı tarih verdi! Elektrik ve doğalgaz fiyatlarında düzenleme yapılacak! 

Merkez Bankası Başkanı'nın yeni Başkanı Fatih Karahan, elektrik ve doğalgaz fiyatlarında önümüzdeki günlerde düzenleme yapılacağını açıkladı. Elektrik ve doğalgaza zam mı geliyor? İşte ayrıntılar...

Atay Yapı Dış Cephe Mermer Ve Granit İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Atay Yapı Dış Cephe Mermer Ve Granit İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Atay Yapı Dış Cephe Mermer Ve Granit İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Ümraniye'de yapıldı.

Albegx Group Yapı Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Albegx Group Yapı Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi bugün Maltepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Burcu Karayılan tarafından kuruldu.

Sayar Grup Proje Yapı Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Sayar Grup Proje Yapı Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi bugün Eyüpsultan'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Abdulkerim Sayar tarafından kuruldu.

Bea İnşaat Yapı Ve Gıda Ürünleri Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bea İnşaat Yapı Ve Gıda Ürünleri Dış Ticaret Limited Şirketi Bayrampaşa'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Erhan Enver Ozan tarafından kuruldu.

Zak Yapı Ve İnşaat Hafriyat Nakliyat Lojistik Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zak Yapı Ve İnşaat Hafriyat Nakliyat Lojistik Dış Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Cemil Kılıç tarafından kuruldu.

Emlak Konut GYO Düşler Vadisi ve Ümraniye kentsel dönüşüm projelerinin kısmi kesin kabulü yapıldı! 

Emlak Konut GYO, Düşler Vadisi ve Ümraniye kentsel dönüşüm projelerinin kısmi kesin kabulünün yapıldığını duyurdu. İşte ayrıntılar...

Prefabrik yapı ve konteynerlerde KDV'nin yüzde 1'e düşürülmesiyle konteyner başına 10 bin TL destek sağlanmış olacak!

Prefabrik yapı ve konteynerlerde KDV'nin yüzde 18'den yüzde 1'e düşürülmesiyle konteyner başına 10 bin TL destek sağlanmış olacak... İşte konu ile ilgili detaylar...

Hvk Yapı Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hvk Yapı Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da Halil Orhan tarafından kuruldu. 

Rastin Yapı Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rastin Yapı Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta Rahmatallah Mırzakouchak K. tarafından kuruldu.

Hedef Grup Yapı Ve İnşaat Malzemeleri Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hedef Grup Yapı Ve İnşaat Malzemeleri Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli'de İsmail Keskin tarafından kuruldu.

Sitare Kentsel Dönüşüm Yapı Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Sitare Kentsel Dönüşüm Yapı Ve İnşaat Limited Şirketi bugün Güngören'de Fevzi Umman, Hamit Umman ve Zeynep Umman ortaklığında kuruldu.

Finiks Yapı Ve Organizasyon Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Finiks Yapı Ve Organizasyon Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta Merih Fırat Çapan tarafından kuruldu.

DİPM Yapı ve İnşaat kimin Haberi

DİPM Yapı ve İnşaat kimin

DİPM Yapı ve İnşaat Danışmanlık Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile İlkin Sevigen ve Doğuş Akbulut ortaklığıyla kuruldu.

DİPM Yapı ve İnşaat Danışmanlık Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi konusu:1-Proje Sözleşme Yönetimi, Eski Eser Proje Yönetimi, Tasarım Yönetimi, Uygulama Yönetimi, Kalite Yönetimi, Commissioning Yönetimi, Tesis Yönetimi ve Deprem ve Sismik Danışmanlığı, Kamu Özel İşbirliği Modeli Danışmanlığı, Özel Anlaşmalı Şirket Kurulum Ve İşletme Danışmanlığı, Çevresel Konular Danışmanlığı, Sosyal İşler Ve Uyum Danışmanlığı, Gayrimenkul Alım, Satım Ve Kiralama İşleri, Malzeme Tedariki İhracat ve İthalat işlerini yapar ve yaptırır. 2- Her türlü inşaat, taahhüt, hafriyat, nakliyat, alt ve üst yapı işleri ile, iç ve dış dekorasyon işlerini yapmak/yaptırmak, kendi nam ve hesabına, kat karşılığı veya...