25 / 07 / 2024

Divan Cizre ne zaman açılacak

Divan Cizre ne zaman açılacak

Merhum Mustafa V. Koç’un temellerini attığı ve işletmesini Divan Grubu’nun, yatırımını ise Limçağ Turizm ve Otelcilik’in üstlendiği Divan Cizre, 2017’nin ikinci çeyreğinde konuklarını ağırlamaya hazırlanıyor.

Koç Grubu'nun Divan Talya Oteli'ne mahkemeden dur kararı: İnşaat ruhsatının iptal talebi kabul edildi! 

Marmaris Altınyunus Turistik Tesisler'in Divan Talya Oteli'nin inşaat ruhsatının iptal talebi kabul edildi. İşte ayrıntılar...

Teknik Yapı Divan Residence'ta peşin ödemelerde yüzde 15 indirim avantajı!

Teknik Yapı imzası ile hayata geçirilen Divan Residence projesinde peşin ödemelerde yüzde 15 indirim fırsatıyla satışlar devam ediyor. Peki Divan Residence'ta konut fiyatları ne kadar? İşte Divan Residence projesi ile ilgili ayrıntılar...

Divan Residence at G Plus sakinlerinin yönetim tepkisi!

Güneşli'deki Divan Residence at G Plus’ta yaşayan sakinler, uzun bir süredir bazı olumsuzluklarla karşılaşıyor. Sakinler, yönetimle yaşadıkları sorunları anlattılar...

Koç Holding'in Divan Oteli'ne tepki!

Koç Holding, kurul kararlarını dinlemeyerek, tarihi kalıntıların üzerinde Divan Oteli inşa etmeye devam etti. Sosyal medya üzerinden tepkilerin ardı arkası kesilmedi.

TSKB GYO Divan Adana Oteli 2018 yıl sonu değerleme raporu!

TSKB Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Divan Adana Oteli'ne ait 2018 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı...

Divan Adana Oteli 2017 değerleme raporu!

TSKB Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Divan Adana Oteli'ne ait yıl sonu değerleme raporunu yayınladı. 

Divan Grubu'ndan Cizre'ye yatırım!

Koç Topluluğu'nun turizm sektöründeki markası olan Divan Grubu işletmeciliği yeni yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. Divan Grubu'ndan Cizre'ye yeni yatırımlar geliyor.

Divan Oteli Cizre'de açıldı!

Divan Grubu tarafından Cizre ilçesinde yapılan Divan Oteli açıldı. Açılışa TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu ile Şırnak'a gelen Çevre ve Şehircilik Bakanı Özhasek katıldı. 

Güneşli G Tower güncel fiyat!

Divan Residence at G Tower projesi İstanbul Güneşli'de Mar Yapı ve Divan Grup tarafından inşa ediliyor. Projede teslimler 2018 yılının sonunda yapılacak...

Divan Residence at G Tower lokasyon avantajıyla öne çıkıyor!

Basın Ekspres Yolu üzerinde devam eden metro hattına direkt bağlantı sağlayacak olan Divan Residence at G Tower, toplu ulaşım araçlarının yanı sıraİstanbul’un ana arterleri TEM ve E5 otoyolları ve Avrasya Tüneli’ne yakınlığıyla da lokasyon avantajı sunuyor.

Divan Residence at G Tower satış fiyatları!

İstanbul Güneşli'de Basın Ekspres'te inşa edilen Divan Residence at G Tower projesi 430 adet daireden meydana geliyor. İşte Divan Residence at G Tower satış fiyatları...

Divan Residence G Tower fiyat!

"1+1'den ne istenir? Yaşayacaksanız, 7/24 konforu, yatırımcıysanız yüksek kazanç." sloganı ile tanıtılan Divan Residence at G Tower Projesi, Mar Yapı ve Divan Grup tarafından hayata geçiriliyor.

Güneşli G Tower ne zaman teslim?

130 dairelik Güneşli G Tower projesinin işletmeciliği Divan Grup tarafından yapılıyor. Peki, Güneşli G Tower ne zaman teslim?

Divan Cizre ne zaman açılacak Haberi

Divan Cizre ne zaman açılacak

Divan Grubu CEO’su Richard Appelbaum “Divan Cizre yatırımı ile bölgede turizmin hareketlenmesini ve otelcilik sektörüne yeni standartlar getireceğini öngörüyoruz. 2 yıl önce bu vizyonla merhum Mustafa V. Koç’un temelleri attığı bu projenin 2017 2. çeyreğinde hayata geçmesini planlıyoruz. Divan Cizre bölgede ayrıca istihdama da önemli katkı sağlayacak” dedi.


Koç Topluluğu’nun turizm sektöründeki markası Divan Grubu, yatırımı Limçağ Turizm ve Otelcilik tarafından gerçekleştirilen ve toplam inşaat maliyetinin 18 milyon dolar olması öngörülen Divan Cizre projesini planlandığı tarih olan 2017'nin ikinci çeyreğinde açmaya hazırlanıyor.


Bölgeye otelcilik sektöründe yeni standartlar getirecek

Divan Grubu CEO’su Richard Appelbaum Şırnak’ın Cizre ilçesinde hayata geçirilen yatırımıyla ilgili şunları söyledi: “Divan Grubu olarak Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı merhum Mustafa V. Koç’un inancı ve manevi desteğiyle temelleri iki yıl önce...