15 / 05 / 2024

Divan Çukurhan ankaranın en iyi oteli

Divan Çukurhan ankaranın en iyi oteli

Divan Çukurhan, aylık 50 milyonu aşan ziyaretçi sayısıyla dünyanın en popüler seyahat sitesi olan TripAdvisor tarafından Ankara’nın en iyi oteli seçildi.

Divan Grup Turizm İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Divan Grup Turizm İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Daşdemir tarafından kuruldu.

Arsuz Belediyesi'nden sahil kafeleri yıkım kararı açıklaması!

Arsuz sınırları içerisinde yer alan ve kamusal alanı işgal ettiği iddia edilen Gourmet, Çivi ve Divan gibi mekanların tadilatlarının imar planına uygunluğu konusunda Arsuz Belediyesi açıklama yaptı...

Galatasaray Divan Kurulu'nun gündeminde Riva ve Florya var!

Galatasaray'da Emlak Konut tarafından fesih süreci başlatılan Riva ve Florya projeleri için Divan Kurulu bugün toplanıyor.

Galatasaray Divan Kurulu Riva ve Florya için bugün toplanıyor!

Galatasaray Divan Kurulu bugün olağanüstü toplanacak. Başta Emlak Konut GYO ile yaşanan sorunlar olmak üzere, bankalarla imzalanan yapılandırma sözleşmesi masaya yatırılacak. Toplantı basına kapalı yapılacak...

Divan Residence at G Tower basın toplantısı 30 Kasım'da!

Divan Grup tarafından İstanbul’un yükselen lokasyonu Güneşli’de inşa edilecek olan Divan Residence at G Tower'ın basın toplantısı 30 Kasım'da basına lanse edilecek.

Galatasaray'ın Riva projesindeki inşaat izni 2 kat artıyor!

Galatasaray’ın Eylül ayı Divan Kurulu dün TT Arena’da yapılırken, Başkan Dursun Özbek yakın dönemde yaptıkları icraatları anlattı. Özbek, Riva'da inşaat izninin 2 kat arttığını belirtti.

Vodafone Arena'nın açılışını Cumhurbaşkanı Erdoğan yapacak!

Fikret Orman statla ilgili ilk programı duyurdu: "Sayın Cumhurbaşkanımızı, Başbakanımızı, diğer parti liderlerimizi davet ettik. İlk açılışı divan kurulu üyeleriyle yapacağız. Güzel bir fotoğraf olacak."

Beşiktaş Divan Kurulu Vodafone Arena Stadyumu'nu inceledi!

Beşiktaş'ın 2016 yılı 1.Olağan Divan Kurulu Toplantısı Vodafone Arena'da yapılıyor. Divan toplantısına gelen üyeler kendilerine ayrılan bölümden stadı inceleme fırsatı buldular ve bol bol fotoğraf çektirdiler.

Yalçın Karadeniz: Vodafone Arena bizim için açıldı!

Toplantının açılış konuşmasını yapan Beşiktaş Kulübü Divan Kurulu Başkanı Yalçın Karadeniz, "Stat bizim açımızdan açıldı, saha dışı ilk maçımızı bugün yaptığımızı ifade etmek istiyorum" dedi.

Beşiktaş Divan Kurulu Vodafone Arena'yı inceleyecek!

Siyah beyazlı camia, açılışı için gün sayılan Vodafone Arena’da ilk kez buluşuyor. Yılın ilk divan kurulu toplantısı bugün yeni statta yapılacak. Böylece kurul üyeleri stadın son halini yerinde gezip göreme olanağı bulacak.

KONTİMDER'in yeni yönetim kurulu belirlendi!

KONYA Tesisat ve İnşaat Malzemecileri Derneğrnin (KONTİMDER) ilk Olağan Genel Kurulu gerçekleştirildi. Genel kurulda divan başkanlığını MÜSİAD 5. Dönem Şube Başkanı Aslan Korkmaz, divan yazmanlığını Alper İnan ve Emre Olgun üstlendi.

Güney Seyhan kentsel dönüşüm projesi başlıyor!

Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, AK Parti İl Başkanı Fikret Yeni ile Divan Otel'de buluştu. Başkan Zeydan Karalar, "Seyhan'ın Kurtuluşu" dediği Güney Seyhan kentsel dönüşüm projesi için kolları sıvadı.

Özer+Tulgan Mimarlık'tan Seyhan Divan Otel'e çağdaş tasarım!

İç mimari projesi özer+tulgan Mimarlık imzasını taşıyan Adana Seyhan’daki Divan Oteli, bulunduğu coğrafyanın iklimsel verilerinin marka algısındaki elegan tarzla birlikte yorumlandığı oldukça yalın, doğal ve çağdaş bir tasarım anlayışıyla biçimlendirilmiş

Divan Çukurhan ankaranın en iyi oteli Haberi

Divan Çukurhan ankaranın en iyi oteli

Divan Çukurhan, aylık 50 milyonu aşan ziyaretçi sayısıyla dünyanın en popüler seyahat sitesi olan TripAdvisor tarafından Ankara’nın en iyi oteli seçildi. 153 otel arasından birinci seçilen Divan Çukurhan, TripAdvisor Mükemmeliyet Sertifikası almaya hak kazandı.


Dünyada milyonlarca kişinin seyahatlerini planlamak ve en doğru bilgiyi almak için başvurduğu TripAdvisor sitesinde yapılan oylama sonucu, Ankara’nın en iyi hizmet veren otelleri belirlendi. Yapılan oylamada  Divan Çukurhan, 153 otel arasından birinci seçilerek “Ankara’nın en iyisi” oldu.


16. yy’da bir kervansaray olarak inşa edilen Ankara Kalesi’ndeki tarihi Çukurhan’ın restore edilmesiyle butik bir otele dönüşen Divan Çukurhan, masalsı bir atmosferde konaklamak isteyenlere farklı bir alternatif sunuyor. 19  odalı butik bir otel olan Divan Çukurhan’ın her odası ayrı bir konsepte sahip. Bambu, Hint, İngiliz, Osmanlı, Tibet, Venedik, Boğaz, Pekin,...