01 / 05 / 2024

Divan Grubu yeni oteli

Divan Grubu yeni oteli

Divan Gaziantep Otel Genel Müdürü Ercüment Uluçer, Gaziantep'i Divan konukseverliği ile buluşturan 12 katlı otelde, 125 oda ve 48 rezidans yer aldığını ve 2 yeni otelin daha yıl içerisinde hizmete gireceği söyledi...

Kale Grubu, 10 günde 8 yeni gayrimenkul şirketi kurdu!

Kale Grubu, geçtiğimiz hafta 7 yeni gayrimenkul şirketi kurmuştu. Bu şirketlere bir yenisi eklendi. Kale Grubu tarafından, Kalebodur Gayrimenkul Ticaret A.Ş. dün kuruldu. 

Kale Grubu'ndan 631.3 milyon TL'lik 7 yeni gayrimenkul şirketi!

Kale Grubu toplam sermayesi 631 milyon 324 bin 58,96 TL olan 7 yeni gayrimenkul şirketi kurdu. Peki şirketlerin ortakları kim? İşte ayrıntılar... 

Gözde Grubu 300 milyon dolarlık yatırım için düğmeye bastı! Tam 3 bin yeni konut geliyor!

Gözde Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Kenan Kalı yaptığı açıklamada 300 milyon dolarlık yatırım için düğmeye bastıklarını dile getirerek, 3 bin yeni konut üreteceklerini kaydetti.

Hasanoğlu Şirketler Grubu'ndan 4 yeni proje geliyor!

Hasanoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Haluk Hasanoğlu, Beykoz ve Zekeriyaköy’deki yeni projelerinin konsept ve proje geliştirme çalışmalarının devam ettiğini dile getirerek, İstanbul dışında iseBodrum ve Çeşme’de yeni proje yatırımlarımız bulunduğunu söyledi.

Divan Grubu yatırımları hızlandırma kararı aldı!

Covid-19 sürecinde yatırımlarını beklemeye alan ve verimliliğe odaklanan Divan Grubu yatırımlarına kaldığı yerden devam ediyor.

Accor Grubu, Rusya'daki büyüme ve yeni otel açma operasyonlarını askıya aldı!

Rusyadaki dört otelin işletmecisi olan Accor Grubu yaptığı açıklama ile Rusya'daki büyüme ve yeni otel açma operasyonlarını askıya aldığını belirtti.

Gözde Grubu'ndan İzmir'e 291 konutluk yeni proje geliyor!

Yeni yatırımlar için düğmeye basan Gözde Grubu, İzmir Çiğli'de 291 yeni konut inşa edecek. Proje 96 milyon 906 bin 993 TL'ye mal olacak.

Hasanoğlu Şirketler Grubu Beykoz projesi geliyor! Yeni proje!

Yeni yatırımlar için düğmeye basan Hasanoğlu Şirketler Grubu'nun Beykoz projesi başlıyor. Proje 700 milyon TL'lik yatırımla hayata geçirilecek.

Divan Kuruçeşme 2022'de açılıyor!

Dünya Gazetesi köşe yazarı Vahap Munyar, bugünkü köşesinde KOÇ Holding’e bağlı Divan Grubu Genel Müdürü Murat Tomruk'un otel yatırımlarına ilişkin açıklamalarını kaleme aldı. İşte Vahap Munyar'ın o yazısı...

Atabek Şirketler Grubu yeni konut projeleri için düğmeye bastı!

Atabek Konutları'nın lansmanını gerçekleştiren Atabek Atabek Şirketler Grubu yeni projeler için düğmeye bastı.

Gözde Grubu'ndan 7 yeni proje!

Gözde Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Kenan Kalı, koronavirüs salgınının neden olduğu sorunlara rağmen grup olarak sağlık ve inşaat konusundaki yatırımlarını sürdürdüklerini dile getirdi. Kenan Kalı, 7 yeni projenin müjdesini verdi.

Kale Grubu, fabrika yatırımına başlıyor!

Avrupa’nın 5’inci, dünyanın ise 15’inci büyük seramik karo üreticisi konumunda bulunan Kale Grubu, yeni şirket satın alımı veya yeni fabrika yatırımları hayata geçirmeyi planlıyor.

Accor Grubu Çeşme'de yeni otel açacak!

Avrupa'nın sevilen otel zincirlerine sahip olan Accor Grubu, Swissôtel ismi altında yeni otelini Çeşme'de açmaya hazırlanıyor.

Divan Grubu yeni oteli Haberi

Divan Grubu yeni oteli

Türkiye'nin otelcilik ekolü Divan Grubu, yeni otelini Gaziantep'te açtı. Divan Gaziantep Otel Genel Müdürü Ercüment Uluçer, Gaziantep'i Divan konukseverliği ile buluşturan 12 katlı otelde, 125 oda ve 48 rezidans yer aldığını ve 2 yeni otelin daha yıl içerisinde hizmete gireceği söyledi. 25 kilometre mesafedeki Gaziantep Havaalanına kolay erişim imkanı sunduklannı belirten Uluçer, "Divan Gaziantep îpek Yolu üzerinde yer alıyor. Şehir merkezine ve şehirdeki belli başlı iş merkezlerine 4 km mesafede konumlanması da oteli cazip kılıyor. Divan Gaziantep, 650 kişi kapasiteli 722 metrekarelik kolonsuz balo salonu ve üstün teknoloji ile donatılmış 1190 metrekarelik alana yayılan toplantı odasına sahip." dedi. 


Uluçer. Divan in Gaziantep'te ilk defa farklı bir konseple hizmet vereceğini de belirterek "Divan Grubu nun Divan markasına ek olarak Divan Express,...