02 / 05 / 2024

Diyarbakır 2015 projeleri

Diyarbakır 2015 projeleri

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı, 2015 yılında temelini attığı Dini Kültür Merkezi, Kapalı Spor Salonu, 450 Evler ve Bağcılar Kreşi, Çocuk ve Gençlik Merkezi ile Mahabad Bulvarı düzenleme çalışmalarını tamamladı.

Diyarbakır'da bir yılda 66 okul hizmete girdi!

Diyarbakır'da eğitim kalitesinin yükseltilmesi ve çocukların daha rahat sınıflarda eğitimi görmelerini sağlamak amacıyla derslik yapımına hız verildi, özellikle kentin yeni yerleşim yerlerindeki sıkıntıyı gidermek amacıyla yapılan yeni okullar hizmete gir

TOKİ Diyarbakır projeleri için tarih resmen belli oldu! Tam 3 projede 853 yeni konutu kaçırmayın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Diyarbakır projeleri için düğmeye bastı. Tam 3 projede 853 yeni konutu kaçırmayın...

TOKİ Diyarbakır projeleri için tarih belli oldu! 2 ilçeye 960 konutluk 3 yeni proje geliyor! Sakın Kaçırmayın!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu konut İdaresi Başkanlığı Diyarbakır projelerinin ihalelerini Aralık ayı içerisinde gerçekleştirilecek. Projeler kapsamında 2 ilçede toplam 950 konut inşa edilecek.

Diyarbakır yeniden inşa edildi!

Bir dönem terörle anılan Diyarbakır, kötü günlerini geride bıraktı. Vali Hasan Basri Güzeloğlu, “Huzuru sağladık, 2015-2018 arasında yüzde 50 büyüdük. Şimdi hedef 2 yılda 25 bin kişiye istihdam sağlamak” dedi.

Diyarbakır'daki riskli 2 bin 500 bağımsız bölüm için dönüşüm müjdesi!

Diyarbakır'da risk taşıyan 2 bin 500 bağımsız bölüm için kentsel dönüşüm projesi başlatılacaklarını söyleyen Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, bölgede hayata geçirilecek çalışmaları ve projeleri anlattı.

TOKİ Diyarbakır 2020 projeleri detayları!

TOKİ Diyarbakır 2020 projeleri başvuruları ne zaman? TOKİ Diyarbakır 2020 başvuru bedeli ne kadar? TOKİ Diyarbakır 2020 ne zaman teslim? TOKİ Diyarbakır 2020 başvuru şartları neler? İşte 100 bin sosyal konut TOKİ Diyarbakır 2020 projeleri detayları...

Malatya-Elazığ-Diyarbakır hızlı treni için ilk adım atıldı!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çalık, Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından Malatya'da, Elazığ'da, Diyarbakır'da sözü verilen hızlı tren projeleri için ilk adımın atıldığını kaydetti.

Cumali Atilla, Diyarbakır'daki yatırımlara hız kattı!

Etimesgut Kaymakamı Cumali Atilla, Diyarbakır'da 20 yıldır hayata geçirilemeyen projeleri tek tek hayata geçirmeye başladı

Diyarbakır kentsel dönüşümle yenileniyor!

Habertürk Gazetesi köşe yazarı olan Serpil Yılmaz, 39. Girişim ve İş Dünyası Konseyi ile ilgili açıklamalarda bulundu. Yılmaz, Diyarbakır'daki imarı, kentsel dönüşüm ve projeleri anlattı.

Diyarbakır Anne Oteli Projesi başladı!

Diyarbakır'ı ziyaret eden Fatma Betül Sayan Kaya, bölgedeki projeleri anlattı. Kaya, Anne Oteli Projesi’ni başlattıklarını belirtti.

Kocaeli Büyükşehir, Diyarbakır projelerine start verdi!

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi’nde görevlendirilmesinin ardından bu kentte giderek başlatılacak projeleri de yerinde gördü.

Diyarbakır Büyükşehir'den 48 milyon TL'lik yatırım!

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı, 2015 yılında temelini attığı Dini Kültür Merkezi, Kapalı Spor Salonu, 450 Evler ve Bağcılar Kreşi, Çocuk ve Gençlik Merkezi ile Mahabad Bulvarı düzenleme çalışmalarını tamamladı.

Diyarbakır'da Belediye bütçesinin yüzde 78'ini yatırıma harcandı!

Altyapı ve üstyapı yatırımlarını aralıksız sürdüren Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, 2015 yılında bütçesinin yüzde 78'ini yatırım, mal ve hizmet giderlerine harcadı. Belediyenin gerçekleştirdiği yatırımların bazıları şöyle...

Diyarbakır Büyükşehir bütçesinin yüzde 78’i yatırıma harcandı!

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, 2015 yılında 15 bin kilometrekarelik hizmet ağında 13 kırsal, 4 merkez ilçe ve 1042 köyde temel hizmetlerini aralıksız sürdürerek, bütçesinin yüzde 78’ini yatırım, mal ve hizmet giderlerine ayırdı.

Diyarbakır 2015 projeleri Haberi

Diyarbakır 2015 projeleri


Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı, 2015 yılında temelini attığı Dini Kültür Merkezi, Kapalı Spor Salonu, 450 Evler ve Bağcılar Kreşi, Çocuk ve Gençlik Merkezi ile Mahabad Bulvarı düzenleme çalışmalarını tamamladı. 2014’te temeli atılan Kültür ve Kongre Merkezi, 2015’te temeli atılan Kız Öğrenci Yurdu’nun inşaatına devam eden Fen İşleri Daire Başkanlığı, Elazığ Caddesi Yol Genişletme ve Düzenleme Projesi’ni ise DEDAŞ’ın elektrik direklerini yeraltına alma işlemini geciktirmesi nedeniyle tamamlayamadı.


Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanı Bülent Uçan, geçen yıl yürütülen çalışmaları değerlendirdi. Uçan, 2014 yılında başlayan projelerin çalışmalarına 2015 yılında devam edildiğini, Mahabad Bulvarı’nda kaldırım düzenlemesi, bisiklet yolu, yürüyüş parkuru ve cadde düzenlemesinin tamamlandığını kaydetti. En büyük projelerinden biri olan Kültür ve Kongre Merkezi’nin yüzde 80’inin tamamlandığını belirten Uçan, Kültür...