15 / 05 / 2024

Diyarbakır 9 İnşaat Fuarı

Diyarbakır 9 İnşaat Fuarı

Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odası (DTSO) Fuar Komisyonu Başkanı Mehmet Ali Deniz 2019 bahar döneminde düzenlenen inşaat ve tarım fuarları hakkında açıklamalarda bulundu.

Karakayalar Geri Dönüşüm Ambalaj Orman Ürünleri İnşaat Hırdavat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karakayalar Geri Dönüşüm Ambalaj Orman Ürünleri İnşaat Hırdavat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Bekir Akın tarafından kuruldu.

Kuşadası Grup Geri Dönüşüm Orman Ürünleri İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kuşadası Grup Geri Dönüşüm Orman Ürünleri İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te Dilber Çatılı tarafından kuruldu.

Diyarbakır surlarının çevresindeki kaçak yapılar ortadan kaldırılıyor!

Diyarbakır'da UNESCO Dünya Miras Listesi'nde yer alan Diyarbakır surlarının bulunduğu alanda kaçak binaların yıkılması için başlatılan çalışmalarda 5. etaba gelindi.

Rönesans İnşaat'ın Schiphol Havalimanı sözleşmesi feshedildi!

Dünya Gazetesi köşe yazarı Kerim Ülker, bugünkü köşesinde Rönesans İnşaat’ın Hollanda'daki Schiphol Havalimanı projesini kaleme aldı. İşte Kerim Ülker'in 'Rönesans, Hollanda’daki projeyi bitiremedi Schiphol Havalimanı sözleşmesi feshedildi' başlıklı yazısı...

Mepar Yatırım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mepar Yatırım İnşaat Sanayi Ve Ticaret  Limited Şirketi Sarıyer’de  9 milyon 638 bin TL sermaye bedeli  ile Mehmet Parlak kuruldu.

Düzgün Orman Ürünleri İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Düzgün Orman Ürünleri İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli’nde  1 milyon TL sermaye bedeli  ile Yasin Boz tarafından kuruldu.

Rönesans İnşaat Avrupa'nın en büyük 9'uncu müteahhitlik şirketi oldu!

Dünya genelinde çok sayıda konut projelerini üstlenen Rönesans İnşaat  ENR’ın ‘Dünyanın En Büyük 250 Uluslararası Müteahhitleri’ listesinde, dünyanın en büyük 28'inci, Avrupa'nın ise en büyük 9'uncu müteahhitlik şirketi olarak yer aldı.

Sayın Yatırım İnşaat Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Sayın Yatırım İnşaat Ticaret Ve Sanayi  Anonim Şirketi  Sarıyer’de  50 milyon TL sermaye bedeli ile Özen Kuzu Ve Onur Soysal tarafından kuruldu.

Diyarbakır surlarının etrafındaki kaçak yapılar yıkılıyor! 

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, UNESCO Dünya Mirası Listesi'ndeki tarihi surlara yapışık kaçak yapıların yıkımı için kamulaştırma çalışmalarına devam ediyor.

Diyarbakır Surlarının çevresindeki kaçak yapılar yıkılıyor!

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesince, UNESCO Dünya Miras Listesi'nde yer alan Diyarbakır Surlarının çevresindeki kaçak yapılar yıkılıyor.

Rönesans İnşaat dünyanın en büyük 23'üncü müteahhitlik şirketi!

Rönesans İnşaat, Engineering News Record’un (ENR) “Dünyanın En Büyük 250 Uluslararası Müteahhitleri” 2020 listesinde 23’üncü sıraya yükseldi.

Pünhan Grup Yatırım İnşaat Altın Petrol Tekstil Turizm Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pünhan Grup Yatırım İnşaat Altın Petrol Tekstil Turizm Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün 1 milyon TL sermaye bedeli ile Punhana Aliyeva tarafından kuruldu.

Altın Rüya İnşaat ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Altın Rüya İnşaat ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mohammad Mohammadi Rad tarafından kuruldu. 

Diyarbakır 9 İnşaat Fuarı Haberi

Diyarbakır 9 İnşaat Fuarı

Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odası (DTSO) Fuar Komisyonu Başkanı Mehmet Ali Deniz 2019 bahar döneminde yapıldığı ile ilgili inşaat ve tarım fuarları hakkında bilgi verdi.

Güneydoğu Ekspres Gazetesi'nde yer alan habere göre; Deniz, Türkiye’de yapılan inşaat fuarlarının katılımcı ve ziyaretçi sayıları ile kıyaslandığında Diyarbakır 9. İnşaat Fuarı'nın büyük ilgi gördüğünü, Türkiye’den 23 farklı ilden katılımcı ve ziyaretçi aldığını ifade etti.

Fuara Erbil, Duhok, Süleymaniye, Musul, İran, Mısır ve Almanya’dan ziyaretçilerin katıldığı bilgisini veren Deniz, fuar firmaları ile işbirliği görüşmeleri yaptıklarını kaydetti.

Her yıl mart ayında gerçekleşen fuarın bu yıl da katılımcı ve ziyaretçi firma sayısı açısından büyüme kaydettiğini söyleyen Deniz, bu yıl fuarı 23 bin 500 ziyaretçinin katıldığını belirtti.

Tarım fuarının bu yıl 10. Sunun düzenlendiğini ifade eden Deniz, bu fuarı da 125...