03 / 05 / 2024

diyarbakır bağlar bölgesi

diyarbakır bağlar bölgesi

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Eş Başkanı Fırat Anlı, son baharda hafif raylı sistem projesinin ilk etabının başlayacağını belirtirken, Ofis semti ile Bağlar bölgesini ayıran demiryollarının kent dışına alınması için ise çalışmaların sürdüğünü söyledi.

Borsa yatırımcılarını ikiye ayıran Mert Başaran uyardı: İşi bilmeyenin sepeti büyük olmalı!

Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksi, dün 9 bin 306,34 puanla rekor seviyeyi gördü. Borsadaki yükseliş yatırımcıları heyecanlandırırken Ekonomist Mert Başaran 'işi bilmeyenin sepeti büyük olmalı'' diyerek uyardı. 

Trakya bölgesi yabancı yatırımcıların radarında! Çinli yatırımcılar Trakya'da fabrika arıyor!

Kahramanmaraş depremlerinin ardından Trakya bölgesi yatırımcıların yeniden gözdesi haline geldi. Yabancı yatırımcılar fabrika yatırımı için Trakya bölgesinde arayışa girdi.

Altında geri sayım başladı! 3 gün sonra altın fiyatları böyle olacak! Yatırımcılar bu haberi bekliyordu!

Yatırımcıların gözü Perşembe günü açıklanacak olan Merkez Bankası faiz kararına çevrildi. Altında geri sayım başladı. 3 gün sonra altın fiyatları böyle olacak. Yatırımcılar bu haberi bekliyordu.

Sera cenneti Hollanda’ya yıllık 50 bin metrekare temperli cam ihracat ediyoruz!

Diyarbakır Organize Sanayi Bölgesi'nde yerli ham maddeyle üretilip yurt içi ve dışında piyasaya sunulan dayanıklı camlar,Hollanda'ya yıllık 50 bin metrekare temperli cam ihracat ediliyor. işte haberin devamı...

Altın yatırımcıları... Panik yapmayın! Yeni zirvelere hazır olun!

Altının onsu sabah saatlerinde 2.053 dolar seviyesi ile güne başlarken şu dakikalarda 1996 lira seviyesi ile yatırımcıların kafasını karıştırdı. Altın fiyatlarındaki düşüşü gören yatırımcılar büyük merakla araştırma yaparken analistlerden açıklamalar gelmeye başladı...

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi 75 zabıta memuru alacak!

Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanlığı bünyesinde istihdam edilmek üzere; 75 zabıta memuru alınacak. Peki 75 zabıta memuru alımı için şartlar ne? İşte ayrıntılar...

Diyarbakır Bağlar'ın çehresi kentsel dönüşümle değişiyor!

Diyarbakır Bağlar'da "riskli" olarak ilan edilen ve yapıların yıkımına başlanan 54 dönümlük alanda Kentsel Dönüşüm Projesi hayata geçiriliyor.

Diyarbakır Bağlar Dönüşüm Projesi kapsamında ilk bina yıkıldı!

Merakla beklenen Diyarbakır Bağlar Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında ilk binanın yıkımı gerçekleştirildi.

Diyarbakır Bağlar'da kentsel dönüşüm çalışmaları başlıyor!

Diyarbakır Bağlar Belediyesi, ilçe genelinde çarpık kentleşmenin önüne geçmek için yıkım çalışmalarına bugün itibariyle başlıyor. 

Diyarbakır Bağlar kentsel dönüşüm çalışmalarında son durum ne?

Diyarbakır'ın Bağlar ilçesinde başlatılan kentsel dönüşüm çalışmaları hız kesmeden devam ediyor...

Diyarbakır Bağlar'da kentsel dönüşüm hızlanıyor!

Diyarbakır Bağlar'da kentsel dönüşüm çalışmaları için düğmeye basıldı. Bağlar Belediye Başkanı Beyoğlu, kentsel dönüşüme yoğun ilgi olduğunu dile getirdi. 

Diyarbakır Bağlar'da sanayi bölgesi inşa edilecek!

Diyarbakır'a bağlı Bağlar ilçesinde 1 milyon metrekare alanda sanayi bölgesi inşa edilecek. Proje Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından onaylanacak. 

TOKİ'den Diyarbakır'a 2 yeni okul! İhalesi yarın!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Diyarbakır Bağlar ve Yenişehir'de hayata geçireceği okulların ihalesi yarın yapılacak.

diyarbakır bağlar bölgesi Haberi

diyarbakır bağlar bölgesi

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Eş Başkanı Fırat Anlı, Diyarbakır'ın UNESCO'ya alınması durumunda ise yılda 1 milyon turistin geleceğini, ancak şuan kentin alt yapısının buna elvermediğini kaydetti. 

Tigris Haber Gazetesine konuşan Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Eş Başkanı Fırat Anlı, ulaşım, eş başkanlık sistemi, Trabzon-Diyarbakır kardeşlik projesi başta olmak üzere birçok konuda önemli açıklamalarda bulundu. 

Kente yaşanan ulaşım sorununun çözümü için ciddi çalışmalarının olduğunu belirten Eş Başkan Anlı, "Kentin en önemli sorunlarından birisi ne yazık ki, Sur dışına çıktıktan sonra belli bir göç dalgası ile kent gelişimi ile kentin doğal imarı da kontrolden çıkmış durumda. 

Özellikle bağlar bölgesinde aşırı bir nüfus yoğunluğu var. Tabi bunların birkaç nedeni var. Kentin topokrafîk yapısından kaynaklı Dicle Nehri, karşısında Üniversitesi, yan tarafta hemen Askeriye ve öbür tarafta da hemen havaalanı....