03 / 05 / 2024

diyarbakır daire

diyarbakır daire

Lüks villaların ve sitelerin kurulduğu Diyarbakır'da daire fiyatları 800 bin TL'ye kadar çıkıyor...

Bakanlıktan Diyarbakır'da 176 bin TL'ye daire!

T.C. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın Diyarbakır Yenişehir Üçkuyu'daki gayrimenkulleri, Turyap tarafından kura yöntemiyle satışa çıkarıldı...

Diyarbakır Kayapınar Üçkuyu Mahallesi 2. 3. Bölge sözleşme!

Diyarbakır Kayapınar Üçkuyu Mahallesi 2. 3. Bölge sözleşme işlemleri bugün başlıyor. 428 daireden meydana gelen projede 2+1, 3+1 ve 4+1 şeklinde daire tipleri sunuluyor. 

TOKİ Diyarbakır Kayapınar Üçkuyu kurası 2018!

TOKİ Diyarbakır Kayapınar Üçkuyu Mahallesi 2. 3. Bölge projesi kapsamında yer alan 428 adet daire kura ile satışa çıkarılıyor. 

TOKİ Diyarbakır Kayapınar kura çekilişi bugün!

TOKİ Diyarbakır Kayapınar kura çekilişi bugün yapılıyor. Alt Gelir Grubu kapsamında hayata geçirilen projede toplamda 328 daire yer alıyor. 

Diyarbakır Kocaköy'ün yol sorunu çözüldü!

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım ve Altyapı Koordinasyon Daire Başkanlığı, kent merkezi ve kırsal ilçelerde yol yapım, asfalt, stabilize, sathi kaplama ve kilitli parke taşı çalışmalarına devam ediyor.

Diyarbakır Sur'da 1277 yapı yıkıldı!

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Kültürel Miras ve Turizm Daire Başkanı Nevin Soyukaya, ''148 hektarlık Suriçi’nin 10 hektarının tamamen yıkıldığını gördük. Ağustos ayında çekilen bir fotoğrafta toplamda yıkılan yapı sayısının 1277 olduğunu tespit ettik''dedi.

Nevin Soyukaya: Diyarbakır'da yıkımlar durmalı!

Hükümet Sur’un ‘aslına uygun’ olarak ‘yeniden yapılacağını’ söylüyor. Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Kültürel Miras ve Turizm Daire Başkanı Nevin Soyukaya’ya göre amaç kenti değiştirmek.

Diyarbakır Kültür ve Kongre Merkezi önümüzdeki ay tamam!

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı, 50 milyon TL’ye mal olacak bölgenin en büyük Kültür Kongre Merkezi’nin inşaatını önümüzdeki ay tamamlamaya hazırlanıyor.

Diyarbakır Suriçi Koruma Paneli bugün!

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Kültürel Miras ve Turizm Daire Başkanlığı, Alan Yönetimi Başkanlığı, UNESCO ve Mimarlar Odası, Suriçi’ne ilişkin 18 Haziran’da “Diyarbakır Suriçi Koruma Paneli” düzenleyecek.

Diyarbakır Elazığ caddesi genişletiliyor!

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı’nın Elazığ Caddesi’nde başlattığı yol genişletme çalışmasının büyük bir kısmı tamamlanırken, caddenin Dağkapı kısmında ise çalışmalar sürüyor.

Diyarbakır Büyükşehir'den 155 milyon TL'lik yol yatırımı!

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım ve Altyapı Koordinasyon Daire Başkanlığı, 2016 Yılı Asfalt ve Yol Yapım Çalışma Programı kapsamında asfalt çalışmalarına devam ediyor.

Diyarbakır'da kaçak yapıya geçit yok!

Kaçak ve ruhsatsız yapılara müsaade etmeyen Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı, On Gözlü Köprü, Bağıvar Köprüsü ve Talaytepe’de kaçak yapılan üç kafeteryayı iş makineleriyle yıkarak, kent ve kentlinin hakkının korunacağını açıkladı.

Diyarbakır'daki 720 araçlık otopark hizmete giriyor!

Diyarbakır Ulaşım Daire Başkanı Hikmet Altuğ, “Eski Doğum Hastanesi olarak bilinen alanda, 720 araçlık kapalı otopark yaptık. Bu kapalı otopark yakın zamanda hizmet vermeye başlayacak" dedi

diyarbakır daire Haberi

diyarbakır daire

Bir zamanlar Doğu'nun Paris'i olarak anılan Diyarbakır, eski günlerine dönüyor. Son dönemlerde lüks villaların ve sitelerin kurulduğu Diyarbakır'da daire fiyatları 800 bin TL'ye kadar çıkıyor. Fakat bunun yanında son 8 ayda 4 bin 530 aileye 2 milyon 950 bin TL'lik sosyal para yardımı...